Hold dig aktiv med Xplora Goplay!

Målet med aktivitetsplatformen er at motivere børn til at være aktive. Ved at samle skridt ind i skridttælleren, som børn bliver belønnet med Xplora Coins, som de kan bruge på Goplay.

Ved at deltage i konkurrencer på platformen er det også muligt at vinde fantastiske præmier! Alt du skal gøre er at få en Xplora-enhed, logge ind og være aktiv!

 

KØB XPLORA HER!

Trends 

Vi hos Xplora følger med i de nye trends på markedet og arbejder konstant på udviklingen af vores produkter, så vi til enhver tid kan tilbyde vores kunder et topmoderne produkt. 

Aktive børn 

Vi opfordrer børn til at være aktive. Alle vores modeller er udstyret med skridttællere, hvor dit barn kan følge med i, hvor langt det rejser, når det er ude.

Teknik

Vi ved, at teknologien er kommet for at blive og vil derfor gerne tilpasse den til børnenes behov. Med Goplay får barnet en tryg digital oplevelse med masser af sjov!

Verdens første aktivitetsplatform for børn!

Vi lancerer vores seneste aktivitetsplatform, hvor børn belønnes for fysisk aktivitet gennem optjente Xplora Coins for at opmuntre til leg og fysisk aktivitet. For hvert skridt barnet tager, indsamles der Coins, som barnet så kan bruge inde på Goplay. Platformen fungerer for alle brugere, der har følgende Xplora-modeller: X4, X5Play, XGO2, XGO3 og den nye X6Play.

Hvordan opretter man forbindelse til Goplay?

 

Trin 1
Login med dine brugeroplysninger!

 

Trin 2
Tilmeld dig her

 

 

Tilmeld dig Goplay nu

Trin 3
Brug dit Xplora smartwatch og gå ud og leg! Du tjener 1 coin for hver 1000 skridt, du tager!