Hvorfor skal du vælge XPLORAs X4 smartwatch til årets julegave? 🎁

 

Leder du efter dette års julegave til børn?

Det kan være en udfordring at købe en gave til et barn – hvad enten du er bedstemor, forælder, tante, onkel eller bedstefar.

Men den rigtige julegave til børn kan byde på en masse glæde.

I denne artikel deler vi vores bedste julegavetips til børn i alderen 4 år og derover.

“Vi er meget tilfredse med XPLORA! Den sikkerhed,
det giver os forældre, samt alle de funktioner,
der passer perfekt til børn. Det kan a
nbefales!
Maj Linn Nirisrud

Hvad gør et smartwatch som X4 til et godt valg?

At købe en gave til børn er ikke altid den nemmeste ting at gøre. Hvis du vil lykkes med at købe gode gaver til børn, handler det om at købe ting, som børn virkelig ønsker – og de fleste børn på 4 år og derover vil have en mobiltelefon.

At få sin første telefon er et vigtigt og stort øjeblik. Gennem smarte og gennemtænkte valg kan denne oplevelse styres i en positiv retning helt fra start, hvilket er derfor, at så mange forældre anbefaler XPLORA, som det perfekte alternativ til almindelige mobiltelefoner.

Udviklingen af ​​smartphones har været svimlende i løbet af det sidste årti. Her er størstedelen af mobilernes funktioner dog designet til at imødekomme voksnes behov, og er altså derfor ikke direkte designet til børn.

Med XPLORAs smartwatch har vi udviklet en ny mobiltelefon-løsning, som er tilpasset børn, helt uden adgang til internettet. Med uret kan barnet ringe og sende talebeskeder til deres kontaktliste. I forældre-appen kan du nemt definere, hvem dit barn skal have kontakt med, samt få oplysninger om, hvor dit barn er.

Alt dette er designet til at passe med barnets livsstil. Det er et ur, der sidder godt på håndleddet, er praktisk og falder ikke af – selv i en aktiv hverdag.

“Super glad pige med sit XPLORA smartwatch😍
Zahra elsker at tage billeder med det og ringe til mor, når hun er
i skolebussen,
for at være sikker på, om mor står ved busstoppestedet😂
Ro i mors hjerte og stor sikkerhed for børnene!!

VI ❤ @xplorawatch @sssbeena

 

En af børnenes yndlingsfunktioner i XPLORAs X4 er kameraet, som kan tage billeder og videoer. På denne måde får børnene også mulighed for at dokumentere vigtige øjeblikke i hverdagen og kan dele disse med deres kontakter, hvilket dette er forældre, bedsteforældre og/eller venner.

Brug for flere seje julegavetips?

I XPLORA-shoppen tilbyder vi flere fede gadgets, som kan passe perfekt under juletræet.

XPLORA højttaler

Den perfekte vandtætte højtaler!

Oplev naturen, mens du lytter til dine yndlingssange eller slap af med din højtaler i badekaret. Den ultimative udendørs højttaler er endelig her!

XPLORA Powerbank

Takket være denne powerbanks kapacitet på 5000 mAh kan du oplade dit XPLORA ur når som helst og hvor som helst. Køb den her!

Den perfekte julegave til børn i vores øjne

For vores forældre er det vigtigt, at XPLORA er en sikker introduktion til den digitale verden uden sociale medier, adgang til internettet og upassende indhold. For os skal uret i stedet fokusere på, hvad der rent faktisk er vigtigt for børnene – nemlig at holde kontakten med deres kære.

At håndtere alle aktiviteterne i en moderne familie er en udfordring for de fleste. Med XPLORA kan barnet altid nå deres forældre, og de ved, hvor barnet er med den unikke GPS-funktion. I XPLORA-appen får forældre besked på deres smartphone, når barnet kommer ind i eller forlader en given zone som f.eks. skole eller hjem.

Dette giver et godt grundlag for at frigive børnene og give dem den uafhængighed, de har brug for.

Julegaven, der reducerer skærmtid og har sundhedsmæssige fordele

XPLORAs digitalur hjælper børn med at forblive aktive, sunde og nysgerrige!

Et aktivt barn er et sundt barn, og som vi har set i resten af Norden, så tager børn med XPLORA flere skridt end deres jævnaldrende. Fysisk aktivitet har også mange sundhedsmæssige fordele, hvilket holder børn lykkeligere og mere sikre, ifølge det norske sundhedsdirektorat. Læger nævner også, at mere aktive børn er mindre tilbøjelige til at have depression, angst og udviklingsforsinkelser.

Blev du lidt inspireret?

Vi håber, at vi har hjulpet dig lidt på vej gennem vores oplevelser. For os er det vigtigt at finde julegaver, som tilskynder til aktivitet, reducerer skærmtid og tillader børn at være børn. Har du andre gode forslag til julegaver til børn, der kan opnå det samme? Del det gerne med os på instagram.

Hvis du vil købe nogle af vores seje julegavetip, kan du købe dem her:

XPLORA 4: 1499 DKK

Vandtæt højtaler: 595 DKK

Powerbank: 159 DKK

 

LÆS MERE, OG FÅ URET LEVERET DIREKTE HJEM FRA VORES ONLINE-BUTIK HER

Du kan også købe X4 smartwatch hos Elgiganten og Power.