Årets julegave

Barnets første mobiltelefon – designet som et smartwatch!

Hvad er bedre end at give sine børn en tryg og god introduktion til den digitale verden – med tilpasset teknologi til børn? Xplora X5 Play er et smartwatch specielt udviklet til børn! Uret har opkalds- og beskedfunktion, GPS, skolemodus, skridttæller, alarm og kamera med videofunktion! Forældre kan følge GPS’en gennem en app på deres smartphone, oprette Trygge Zoner og forhåndsgodkende hvilke kontakter der skal kunne komme i kontakt barnet – og omvendt. Uret har også en SOS-knap.

Vores smartwatches til børn kommer naturligvis uden upassende indhold for barnet og har ingen adgang til sociale medier og internet. Vi har valgt at sætte fokus på dét, vi mener, er det vigtigste – nemlig at du og dit barn kan holde kontakten på en tryg og sikker måde.

Vi har netop nu julekampagne på Xplora X5 Play.

Køb årets julegave allerede i dag!

  • Bestseller - Xplora X5 Play smartwatch til børn

    X5 Play

    Barnets første mobiltelefon - designet som et smartwatch!

    Fra: 1 499 DKK
    Vælg muligheder Læs mere

Som nævnt i GO’ Morgen Danmark!

Den perfekte julegave til børn!

Der er lang tid til jul, men det er faktisk klogt allerede at købe tech-gaver nu. Dette fortalte Torben Vognsen, redaktør på magasinet INPUT, meget mere om i Go’ Morgen Danmark, hvor han gave inspiration til ønskelisterne og havde taget fantastiske gaveidéer med – heriblandt Xplora.

Bliv forberedt til julen allerede nu med Xploras julekampagne!

 

året julegave xplora

Se Xplora i Go’ Morgen Danmark