Mobiltelefon til skolestart?

Omkring skolestart vælger mange forældre at introducere den første mobiltelefon til deres børn. For børnene er en mobiltelefon ligeså meget symbolet på at de bliver voksne – ellers store skolebørn, men for forældre mobiltelefon et direkte kommunikationsmiddel til deres børn. Det gør også hverdagen lettere, med koordination og logistik der følger med børn!

Xplora blev grundlagt med et klart mål og en høj vision: At lade børn udforske verden i sikre rammer og give dem en tryg introduktion til den digitale verden. I dag har mere end 90.000 forældre allerede valgt smarturet fra Xplora til deres børn i Norden.

Før Xplora introducerede sine smartwatches til børn, var der ingen mobile produkter på markedet, som var specielt designet og egnet til børn. Nu kan du udsætte købet af en almindelig smartphone, som kommer med meget indhold rettet mod ældre og voksne – indhold og funktioner, som børn absolut ikke har brug for. Med Xplora smartwatch kan børn være børn – og voksne kan stadig have kontrol! Du kan selv definere, hvem dit barn skal have kontakt med – ganske enkelt i vores forældre-app. I den samme app får du også oplysninger om, hvor dit barn er.

skolestart xplora

Vores smartwatch Xplora X5 Play er udstyret med:

✔️ Telefon – ring og modtag opkald

✔️ GPS -funktion

✔️ Skolemodus

✔️ Kamera

✔️ Skridttæller

✔️ Stemmemeddelelser

✔️ Ingen sociale medier eller adgang til internet

✔️ SOS -knap

Læs mere om Xplora X5 Play her.

xplora smartwatch

Hvorfor Xplora smartwatch til skolestart?

Xplora er en sikker introduktion til mobilverdenen. Vores smartwatches er sikre og nemme at bruge. Vi har fjernet sociale medier, adgang til internet og andet upassende indhold. På den måde kan børn og forældre have det vigtigste i fokus: at holde kontakten med deres nærmeste.Xplora er en tredelt service bestående af:

Xploras smartwatch
Xploras egen forældre-app
SIM -kort leveret af Xplora

VI har fjernet alle funktioner i smartphonen, der er uønskede for børn. Samtidig har vi bevaret alle de grundlæggende funktioner (opkald og meddelelsesfunktioner) ud over en sofistikeret GPS. Desuden kommer uret med et SIM-kort færdig installeret i uret, således at man kommer godt i gang fra start! Her skal man blot vælge og aktivere sit abonnement hos www.xplora.dk/aktiver. Abonnementet inkluderer fri tale og data i Danmark og EU – ligesom roam like home.Med et smartwatch fra os kan dit barn gå til og fra skolen, Mange forældre, vi taler med, synes, det er godt at vide, at de kan kalde barnet – og ikke mindst det modsatte; at barnet kan ringe til mor eller far, hvis der skulle være noget.

skolestart xplora

Hvad er skolemodus?
Skolemodus er en indstilling for fast slukket / tændt tid, der forhindrer børn i at bruge smartwatchet uden for de angivne tidspunkter. Så fungerer smarturet udelukkende som et almindeligt ur – og der er ingen andre funktioner til rådighed for barnet. Dette styres af forældrene via vores forældre -app, og det er ikke muligt for børn at kontrollere dette selv. På den måde er smarturet ikke til gene i klasseværelset for børn eller lærere. Skridttælleren fungerer, selv når skoletilstand er slået til og kan derfor stadig inspirere til ekstra aktivitet i hverdagen.

d
Hvad med kameraet?

Børn, der tager billeder af sig selv eller andre børn og udgiver dette online, kan få en eksponering langt ud over det, der var tiltænkt. Det er derfor vigtigt, at børn, der har mobiltelefoner med kamera, har klare grænser for, hvad kameraet kan bruges til. For små børn kan det være en god idé at undgå kameraet. Mobiltelefoner uden kamera begynder at blive sjældne, så der er nu få muligheder at vælge imellem. Så længe Xplora er i skoletilstand, er kamerafunktionen også deaktiveret. Som tidligere nævnt er der ingen adgang til internettet, så deling på sociale medier via smartwatch er heller ikke muligt. Derudover kan de billeder, der er taget med Xplora, kun deles med forhåndsgodkendte kontakter, så smartwatch er et godt alternativ til de yngste børn, så der bliver ikke delt eller offentliggjort fotos.

d
Vidste du at vi nu har en ny om rimeligere model på markedet? Læs artikkelen om Xplora XGO2 fra meremobil.dk her!
Xplora XGO2