Nyd påskeferien sammen med Xplora

Påskeferien nærmer sig med hastige skridt – her er nogle tips til at gøre påskeferien en lille smule sjovere både for forældre og børn!

Det kan være svært at holde styr på de kære børn – især i ferietiden! Påskeferien, udlandsferien eller bare en tur hjem til bedsteforældrene kan gøre det svært og bevare overblikket. Med et Xplora smartwatch er der mere frihed til børnene og mere frihed til mor og far og en masse ro i maven. 

Hjælp dine børn med at holde kontakten med venner og familie

Xplora er barnets første mobiltelefon – designet som et smartwatch. I vores smarte forældre app kan du vælge, hvilke kontakter der må ringe og sende besked til dit barns smartwatch. Du kan sende chatbeskeder og lave talebeskeder samt emojis. Og det er en smart måde for børn, at holde den gode kontakt til bedsteforældre, venner og familie uden at de har tilgang til internet og andre ligegyldige sociale medier. 

 

Påskeferien - Kampagne

Ferie med børn kan være udfordrende

Men det behøver absolut ikke at være hårdt. Send dit barn ud til en ven og lad dem lege og gøre hinanden trætte. Du kan altid holde øje på forældreappen via GPS funktionen og dermed lokalisere dit barn. Du kan smide benene op, tage en kop kaffe og finde yndlingsbogen frem med ro i maven, da du altid ved, hvor dit barn er. Så når aftensmaden skal serveres, er dit barn kun et opkald væk og hurtig hjemme igen. Det er ok, at holde lidt “fri” som forældre. I hvert fald bare en gang i mellem 😉

Mangler du aktiviteter til påskeferien? Så kan du finde 30 sjove påskeaktiviteter her!

Tager du mange feriebilleder?

Nu kan dit barn være med til at skabe minder. Der er ingen tvivl om at mobiltelefonen bruges i ferierne. Vi tager flere og flere billeder og deler dem gerne på de sociale medier. Med både XGO2 og X5 Play kan børn tage deres egne billeder og kun dele billederne med kontakterne opkoblet til uret. 

Læs mere om vores forskellige smartwatches her!


Vi ønsker jer en rigtig skøn påskeferie 🐣🌷