Små skridt med en stor betydning

Klimaændringer er et spørgsmål, der vedrører os forældre på en helt speciel måde.

De valg, vi træffer nu, vil have en grundlæggende indflydelse på vores børns fremtid.

 

Børns forhold til naturen er ofte meget nysgerrig og ukompliceret. Skoven giver et sted til spil og til eventyr, og dyr er interessante venner.

I Danmark skal vi være taknemmelige for, at naturen er meget tæt på os. Dette er dog ikke tilfældet på verdensplan, og virkningerne af klimaændringer er ødelæggende.

I denne globaliserede verden er det svært at lukke vores øjne for, hvad der sker. Derfor er det vigtigt at lære vores børn, om det med at tage ansvarlige og bæredygtige valg, der er vigtige i stor skala.

 

XPLORA er vokset meget i de senere år, og vi føler, at vi har en pligt til at føre et eksempel. Vi ønsker, at vores kunder skal være stolte over, at de har valgt XPLORA. Hvad der er bedst for børn, er også vores prioritet. Denne ideologi har formet os hele vejen og skabt det produkt, vi har i dag. Men nu vil vi tage ideen et skridt videre.

For hver købte XPLORA planter vi et træ i samarbejde med One Tree Planted.

One Tree Planted udfører et vigtigt arbejde med at gendanne den biologiske mangfoldighed. De arbejder for at øge bevidstheden omkring træer og give virksomhederne en mulighed for at træffe enkle, men vigtige valg. Sammen ønsker vi at motivere børn og unge til at træffe valg, der vil være positive for vores miljø ?

 

Træer renser luften, vi indånder. De filtrerer vandet, vi drikker, og leverer levested for mere end 80% af verdens biologiske mangfoldighed. Du kan læse mere om vigtigheden af ​​træer direkte fra webstedet One Tree Planted: https://onetreeplanted.org/pages/why-trees

Ud over at vælge et fornuftigt alternativ til dit barns sundhed og velvære, når du køber et smartwatch fra XPLORA, kan du være sikker på, at dit valg også vil have langtidseffekter. At plante et træ kræver intet af dig! Børn er vores fremtid, så det er kun fair at tilbyde dem muligheden for at nyde vores enestående planet. Et godt valg har nu endnu større konsekvenser, og sammen kan vi gøre verden til et bedre sted for vores børn at leve.