• Black Week

Black Week 2023

Bliv klar til ÅRETS shoppingevent! Black Week og Black Friday nærmer sig, og du vil IKKE gå glip af vores fantastiske tilbud på ure til børn, der venter. Find den perfekte gave til børn og forkæl en du holder af eller få et forspring til årets julegaver og undgå julens stress og gave-ræs. Hos Xplora er vi klar med årets bedste børnegaver!

Vi glæder os til at se dig til Black Week på Xplora.dk og hos vores forhandlere.

Tyvstart Black Week med vores nyhedsbrev

Tilmeld dig Xploras nyhedsbrev og få adgang før alle andre til vores Black Week tilbud!

Forbered dig til Black Week og Black Friday allerede i dag ved at tilmelde dig Xploras nyhedsbrev. Sammen med vores +20.000 medlemmer af Xplora-familien får du særlige fordele, inspiration, tips og tricks, og eksklusive tilbud direkte i din indbakke.

Bliv klar til Black Week her🔔

Køb årets julegave allerede i dag!

Hvad kunne være bedre end at give børn en tryg og sikker introduktion til den digitale verden?

Xplora er barnets første mobiltelefon – designet som et smartwatch helt uden adgang til internet, sociale medier og digital billeddeling ❤️

Vores prisvindende børneure er det perfekte valg til børn fra 4 år og op!

Forældrenes favoritfunktioner er:

✅ Opkald og beskeder
✅ GPS med trygge zoner
✅ Kamera
✅ Skolemodus
✅ Skridttæller med aktivitetsplatform
✅ Ingen adgang til internet og sociale medier

Velkommen til en tryg introduktion til den digitale verden med Xplora – barnets første mobiltelefon

Undrer du dig over, hvad forskellene er på X6Play og XGO3? Læs med her!

 

Hvad er Black Week?

Forestil dig en uge fyldt med forrygende tilbud og fantastiske rabatter på smartwatches til børn. Det startede egentlig med kun at være en dag, nemlig Black Friday, men som tiden gik, blev denne mega udsalgsdag mere og mere populær, så flere og flere butikker har udvidet det til en helt uge. Det er derfor tydeligt, at Black Week og Black Friday særligt i de seneste år, har vundet en plads i den danske handelskultur. Den store shoppingdag falder altid på dagen efter Thanksgiving i USA, hvilket er den fjerde torsdag i november. Dagen kombineres også typisk med Cyber Monday, og du kan derfor finde gode tilbud helt frem til mandagen efter Black Friday.

Hvorfor kalder vi det Black Friday?

Der er ikke kun én historie bag navnet, så den egentlige oprindelse er altså lidt af et mysterium. Men der er flere teorier om, hvorfor det hedder Black Friday – nogle mere troværdige end andre.

Nogle mener, at navnet stammer fra overgangen fra at man brugte rød blæk til at notere tab, og sort blæk til at notere profit i butikkernes regnskaber. Butikkerne ville have røde tal meget af året, men dagen efter Thanksgiving blev der handlet meget og det kunne derfor betyde en profitvending og en overgang til sorte tal.

En lidt mere udbredt teori er, at det var et udtryk som blev brugt ved et trafikkaos. I 1961 blev udtrykket Black Friday brugt af politiet i Philadelphia, USA for at beskrive det kaos af biler og fodgængere, der opstod dagen efter Thanksgiving. Det var nemlig en fridag for mange så de strømmede ud for at købe julegaver.

Hvor stor er Black Week i Danmark?

Black Friday og resten af Black Week har efterhånden sneget sig ind i alles bevidsthed i Danmark. Ifølge Dansk Erhverv er det næsten umuligt ikke at kende til den store tilbudsuge i november. Her er nogle sjove fakta, der viser, hvor stor denne begivenhed er blevet:

 • 92% af danskere er bekendt med ugen.
 • Hver femte planlægger at shoppe under Black Week.
 • 71% planlægger at bruge denne specifikt til julegaveindkøb.
 • I 2016 foretog 28% af danskerne køb under Black Week.
 • I år siger prognoserne at over halvdelen af alle danskere vil shoppe netop denne uge.
 • I 2018 blev der handlet for omkring 2 milliarder kroner i Danmark.
 • Gennemsnitskøbsprisen er ca 2.000 kr.
 • Især de unge og børnefamilier har taget ugen til sig, med hele 41% af de under 30 årige, der forventer at udnytte de gode tilbud i Black Week.

Hvornår er Black Week 2023?

Datoerne varierer får år til år, da Black Friday altid er fredagen efter Thanksgiving, som er den fjerde torsdag i november. Black Friday vil dog altid finde sted mellem d. 23. og d. 29. november. For at gøre det nemt for dig at planlægge, har vi allerede fundet datoerne for de næste par år til dig:

 • 2023 afholdes fredag d. 24. november
 • 2024 afholdes fredag d. 29. november
 • 2025 afholdes fredag d. 28. november

Tidspunktet på året gør samtidig også, at Black Week og Black Friday er perfekte tidspunkter til at klare julegaveindkøbet nemt, hurtigt og billigt. Så kan du i stedet forkæle dig selv lidt ekstra i de mørke og kolde måneder, og nyde en dejlig december måned uden stress.