Vores historie

Vejen til Xplora

Vores ejer og administrerende direktør, Sten Kirkbak, grundlagde Xplora efter en traumatisk oplevelse. Under et besøg i et indkøbscenter i Oslo sammen med sin fireårige søn forsvandt drengen efter en hurtig misforståelse. Efter 30 hjerteskærende minutter blev drengen heldigvis fundet uskadt, men det satte selvfølgelig dybe spor i Sten.

For en person med omfattende erfaring inden for både telekom- og tech-sektorerne blev disse spor en drivkraft for yderligere udvikling. Alt i alt var det en mareridtsoplevelse, der fik ham til at håndtere hele oplevelsen og så frøet til det, der i dag er Xploras prisvindende smartwatches til børn. Dette ur, som i Sten Kirkbaks tilfælde ville have været afgørende for hurtigt at finde hans søn i indkøbscentret, er blevet anerkendt som en innovation.

Map Xplora 1280x753 crop center

Hvor er vi idag?

I dag, er Xplora tilgængelig i 22 lande og distribueres gennem næsten 100 forhandlere og operatører. Over 1.000.000 mennesker bruger i dag Xploras smartwatches til børn, som er blevet en pålidelig følgesvend for forældre, der søger sikkerhed og forbindelse i en digital verden. Vores succes er bygget på en stærk dedikation til innovation og sikkerhed, og ikke mindst en essentielt kunderelation med de mange familier der har valgt at være en del af familien, som hjælper os med at fortsætte målsætning om at være den førende kræft i branchen.

“We believe physical activity and interaction between children and families have the power to change the world.”

– Sten Kirkbak, Xplora Founder, CEO & Father of Four.

Sten Kirkbak

Missionen

At give børn en tryg introduktion til den digitale verden 

og en bedre balance mellem skærmtid og fysisk aktivitet.

Visionen

Vores vision er at gøre det muligt for børn over hele verden at se, hvordan deres daglige aktiviteter kan skabe en positiv forandring i verden.

Vi føler os inspirerede til at være en del af en bevægelse, der tilskynder en sundere og mere socialt engageret livsstil for børn. Det er derfor, at det er vores mission, der driver os til at finde nye måder at holde børn aktive og danne gode og sunde vaner gennem sjove og lærerige oplevelser i denne udviklende digitale verden.

Xplora Technologies er på kort tid blevet Nordens førende IoT-virksomhed inden for smart forbrugerelektronik. Vores smartwatches i øjeblikket tilgængelig i Norge, Sverige, Tyskland, Frankrig, Spanien, Storbritannien, USA, og mere, såvel som i udvalgte detailbutikker. Herhjemme distribueres Xploras produkter gennem Nordens største elektronikkæder, såsom Elgiganten og POWER.

Kristinna Kristensen Xplora Kristinna Kristensen Xplora
Kristinna Kristensen
Country Manager
Julie Kruse Xplora Julie Kruse Xplora
Julie Kruse
Content & Marketing Manager
Saaid Mahamed Xplora Saaid Mahamed Xplora
Saaid Mahamed
Kundeservice
Caroline Jensen Xplora Caroline Jensen Xplora
Caroline Jensen
Kundeservice
Rasmus Borre Xplora Rasmus Borre Xplora
Rasmus Borre
Kundeservice
Vendela Sveen Xplora Vendela Sveen Xplora
Vendela Sveen
Nordisk Teamleder, Kundeservice