Hold dig aktiv med Xplora!

Målet med Xploras aktivitetsplatform er at motivere børn til at være aktive. Gennem urets skridttæller bliver børnene belønnet med Xplora Coins, som de kan bruge på aktivitetsplatformen.

Ved at deltage i konkurrencer på platformen er det også muligt at vinde fantastiske præmier! Alt du skal gøre er at få et Xplora-ur, logge ind og være aktiv!

 

Køb dit Xplora smartwatch her!

Trends 

Vi hos Xplora følger med i de nye trends på markedet og arbejder konstant på udviklingen af vores produkter, så vi til enhver tid kan tilbyde vores kunder et topmoderne produkt. 

Aktive børn 

Vi opfordrer børn til at være aktive. Alle vores børneure er udstyret med en smart skridttæller, så du og dit barn kan følge med i, hvor aktive de er i løbet af dagen.

Teknik

Vi ved, at teknologien er kommet for at blive og vil derfor gerne tilpasse den til børnenes behov. Med Xploras aktivitetsplatform får barnet en tryg digital oplevelse med masser af sjov!

Verdens første aktivitetsplatform for børn!

På Xploras aktivitetsplatform bliver børn belønnet for fysisk aktivitet gennem optjente Xplora Coins, hvilket opmuntre til leg og fysisk aktivitet. For hvert skridt barnet tager, indsamles der Coins, som barnet så kan bruge inde på aktivitetsplatformen. Platformen fungerer for alle brugere, der har et smartwatch fra Xplora.

Hvordan kommer man ind på aktivitetsplatformen?

 

Trin 1
Log ind med dine brugeroplysninger!

 

Trin 2
Registrér dig her

Trin 3
Brug dit Xplora smartwatch og gå ud og leg! Du tjener 1 XCoin for hver 1000 skridt, du tager!