NYHED! Xplora lancerer nyt premium smartwatch til børn

Vi introducerer X6Play!

Mere kraftfuld, sjov og personlig end nogensinde før. Den helt nye X6Play repræsenterer et kæmpe spring i smartwatch-kategorien til børn med bedre ydeevne og tonsvis af tilpasningsmuligheder.

Siden 2016 har Xplora været dedikeret til at lave en enhed, som er innovativ og specielt designet til børn, der er klar til at træde ud i den store verden. Her som den 6. generation af Xplora smartwatches er vi stolte af at kunne præsentere vores første produkt, der er produceret in-house fra design til produktion.

Xplora X6Play - dit premium valg

Køb X6Play her

 

Da Neil Armstrong for første gang satte sin fod på månen, var det en stor milepæl for menneskeheden. På mange måder kan man sige, at dette er vores månelanding. X6Play er et kraftfuldt og personligt smartwatch til børn, der hidtil er ulig noget andet i kategorien – mød vores nye Premium-model! Et nemt valg for os forældre – et kæmpe spring for børn!

Xplora har leveret over 1 million smartwatches rundt om i verden og er betroet af forældre og elsket af børnene! Gør hverdagen lettere, sjovere, samt mere legende og aktiv for hele familien med tryghed og komfort i kernen af det hele. X6Play har alle de anerkendte Xplora-funktioner, som forældre og børn har lært at elske:

 • Opkald
 • Beskeder
 • Talebeskeder
 • Skridttæller
 • GPS-funktion
 • Skolemodus
 • Trygge zoner
 • Alarmer
 • SOS-funktion
 • Ingen adgang til internet og sociale medier
 • Forældre-app
 • Adgang til Goplay-aktivitetsuniverset med masser af indhold til børn

XPLORA CONNECT: X6Play kommer med et forudinstalleret SIM-kort fra Xplora, så du nemt kan komme i gang med det samme og øjeblikkelig få adgang til opkald, beskeder og GPS.

Så hvad er nyt?

Med X6Play får du et sjovt, kraftfuldt og personligt smartwatch! Teknisk set er det et stort spring ind i fremtiden. Få glæde af en hurtigere processor, en skarpere og lysere skærm, bedre batteriydelse, forbedret højttalerlyd og mere hukommelse med plads til 10.000 billeder i høj opløsning taget med det fantastiske indbyggede 5MP-kamera!

Vigtigste tekniske funktioner:

⌚ Høj skærmopløsning (360×440) med animationer

⚡️ Superhurtig 1,2Ghz Quad-core processor

🔋 Langvarig batterikapasitet (880mAh)

💾 8GB hukommelse

🗺 Endnu mere præcis GPS-funktion

📸 5MP kamera!

Udover den seneste banebrydende teknologi, der er pakket ind i X6Play, er det et legende og sjovt smartwatch med en masse muligheder for at børnene kan personliggøre deres eget ur – gennem både hardware og software.

Alle børn er unikke – og nu vil deres smartwatch også være det!

Køb X6Play her

 

Xplora Color Party (kommer snart!)

Vores X6Play premium smartwatch til børn kommer med en række måder, du kan personliggøre dit ur på. Derudover lancerer vi Xplora Color Party – et nyt sæt tilbehør, der giver dig HELE 3400 farvekombinationer at vælge imellem! Vi lever i en moderne verden af mangfoldighed, hvor børn elsker at udtrykke deres følelser og personlighed – NU får de muligheden!

Derfor har vi koblet følelser og identitet til de urremme og covers, som passer til X6Play, så børnene kan udtrykke sig gennem en sej og frisk farvepalette. Det er nu nemmere end nogensinde at sammensætte sit personlige mix, hvor børnene kan klikke urremme, covers og gummistropper af og på! Den ene dag legesyg og glad, den anden dag cool og nysgerrig!

Så hvilken farve er du i dag?

Køb X6Play her

 

Helt nyt Goplay-univers!

Det sjove slutter ikke ved X6Play! Udover alle nyhederne nævnt ovenfor lancerer Xplora et helt nyt og friskt Goplay-aktivitetsunivers, som er specielt designet med tonsvis af nyt indhold til børn. Goplay forbindes øjeblikkeligt med X6Play, hvilket virkelig gør uret til så meget mere end blot et smartwatch!

Den prisvindende aktivitetsplatform for børn er spækket med fede ting som sjove inspirerende kampagner med præmier, spil og auktioner med seje genstande – og nu også et aktivitetsparadis for børn med bøger, fakta og ringetoner, som kan downloades, samt en masse ekstramateriale til Premium-medlemmer!

Visionen er lige så enkel, som den er inspirerende: Jo mere børnene bevæger sig – jo flere Xplora Coins tjener de til at bruge på sjovt og lærerigt indhold! En win-win for alle, hvor du virkelig får mest muligt ud af dit smartwatch!

Det har aldrig været nemmere at holde kontakten med dine nærmeste på en sjov, legende, tryg og aktiv måde! Giv dit barn en tryg introduktion til digitale verden med X6Play. Designet til børn – elsket af forældre.

Lad børnene løbe frit og udforske den virkelige verden – Xplora tager sig af resten.

Opsummering:

Mere power! Den seneste banebrydende teknologi med bedre ydeevne end nogensinde før!

Mere sjov! Øjeblikkelig adgang til Goplay-aktivitetsuniverset med masser af sjovt og lærerigt indhold specielt designet til børn.

Mere dig! Byt, mix & match! Sammensæt dit eget smartwatch med over 3400 farvekombinationer!