Nyheden XMOVE – Xplora præsenterer nyt aktivitetsur

NYHED – XMOVE

Nyheden XMOVE er her endelig!

Nyheden om XMOVE er her endelig, og vi er glade for at præsentere vores helt nye aktivitetsur, som bringer en verden af muligheder med sig! Mere end bare et ur; det er et skridt mod en sundere og mere aktiv livsstil.

Ligesom vores andre ure har XMOVE grundlæggende funktioner som skridttællere, ur og beskedfunktioner. Men det stopper ikke der. XMOVE er designet med dit velvære i tankerne og har en række sundhedsrelaterede funktioner, der kan hjælpe dig med at tage kontrol over din egen sundhed. Du kan nemt måle din puls, blodtryk og iltniveau, og disse data kan synkroniseres med Xplora-appen for en komplet oversigt over din sundhed.

 

Men det er ikke alt! XMOVE er også din ultimative søvnpartner. Uret kan spore din søvnkvalitet og varighed, hvilket giver dig mulighed for at forbedre din søvnhygiejne og vågne mere udhvilet. Du vil finde alle disse oplysninger let tilgængelige i Xplora-appen, der giver dig mulighed for at overvåge din sundhed over tid.

XMOVE i sort

En af vores vigtigste mål med XMOVE er at motivere hele familien til at være mere aktive sammen. Med adgang til Xploras unikke Goplay-platform belønnes dine skridt. Hvert 1000 skridt, du tager, omdannes til 1 XCoin, som kan bruges til at købe sjove produkter på vores Goplay-side. Du kan enten sende dine optjente XCoins til familiens andre Xplora-ure eller beholde dem for dig selv. Det er en fantastisk måde at gøre træning til en sjov og belønnende oplevelse.

 

I Xplora mener vi, at internettet og sociale medier ikke er noget, børn bør udsættes for i en tidlig alder. Derfor har vi med vilje valgt at udelukke internettet og sociale medier selv i dette ur. Du kan være tryg ved at lade dine børn bruge XMOVE uden bekymring for uønsket internetadgang.

 

Uret fås i to stilfulde farver: petrol og lyserød. Disse farver er ikke kun en visuel fryd, men de giver også mulighed for personliggørelse, så du kan finde det perfekte ur til din stil.

Med dette ur har vi skabt mere end et ur; vi har skabt en partner i din rejse mod en sundere og mere aktiv livsstil. Så lad os sammen tage de første skridt mod et bedre velvære og en sjovere hverdag med XMOVE ved din side.

 

XMOVE i lyserød

Dette ur er mere end blot et ur; det er en livsstilsændring. Det er et redskab til at opdage dit potentiale for at leve sundere og mere aktivt. Vi har udviklet dette ur med fokus på din sundhed og dit velvære, og vores ønske er at inspirere hele din familie til at deltage i denne rejse mod en sundere fremtid.

Med dette ur har du en dedikeret sundheds- og aktivitetspartner lige ved hånden. Du kan måle og forbedre din sundhed ved at overvåge puls, blodtryk og iltniveau. Du kan optimere din søvn for en mere udhvilet hverdag. Og du kan omdanne dine daglige skridt til sjove belønninger på vores Goplay-platform.

 

Samtidig bevarer vores engagement i at beskytte børn mod skadelig interneteksponering sin integritet. Vi er fast besluttede på at sikre, at børn kan bruge vores produkter sikkert og med forældrekontrol.

Vi tror på, at dette ur vil styrke din beslutning om at føre en sundere livsstil og samtidig gøre det sjovt. Vores mål er at hjælpe dig og din familie med at opbygge sunde vaner, der varer livet igennem.

Så lad os sammen tage det første skridt mod et liv med øget sundhed og velvære. Velkommen til fremtiden med dette ur.

 

Vi gør opmærksomhed på, at uret kun fås på engelsk.

Bliv en del af Xplora-familien for et mere aktivt liv!

Læs mere og køb XMOVE her!

eller læs en anmeldelse