Tryg ferie med dit xplora abonnemnet

Klar til en tryg ferie? Med dit Xplora smartwatch kan du roligt begive dig ud på eventyr uden at bekymre dig om roaming-gebyrer.

 

Med ferie lige rundt om hjørnet er det måske tid til at planlægge din næste rejse, og med dit Xplora smartwatch kan du være helt tryg. Du kan nemlig nyde fri data og tale i alle  EU/EØS-landene, så du kan udforske verden uden bekymringer om roaming-gebyrer eller begrænsninger på kommunikationen.

Bare aktiver dataroaming på dit barns smartwatch, så er du er klar til at kommunikere problemfrit overalt.  Er du i tvivl om hvilke lande EU/EØS indebærer, kan du se en liste her.

For at imødekomme flexibilitet for xplora-brugere, ønsker vi at gøre det så nemt som muligt for jer. Nyd derfor en tryg ferie ligesom i plejer.

Alt, hvad du skal gøre, er at aktivere dataroaming på dit barns smartwatch. Det er en enkel proces, der sikrer, at du kan kommunikere problemfrit, uanset hvor du befinder dig. Og husk, at uret frit kan ringe til danske numre, mens du er inden for EU og EØS. Skulle du have brug for at ringe til et ikke-dansk nummer, er det stadig muligt, dog til almindelige takster.

 

Her kan du se hvordan du gør;

tryg abonnement

Med denne tryghed kan du udforske nye destinationer uden at bekymre dig om dyre opkaldsafgifter eller begrænsninger. Brug i stedet ferien på at nyd tiden med familien.

tryg xplora bonnement

Heldigvis har vi snart påskeferie, hvorfor vi ønsker at klæde dig på til at få en god stund med familien. Det kan være i skal ud og rejse, men det kan også være at i bliver i Danmark. Hertil har 30 ideer til hvad i kan lave. 

Desuden har vi lavet en guide til dig, som ønsker mindre skærmtid i ferien. Her giver vi dig 10 råd til at styrer skærmtiden i familien. Læs mere her.