Alt du skal vide om Xplora smartwatch

Når vi køber ting til vores børn, så leder vi efter produkter, der er fordelagtige for børnene og gavner deres sikkerhed og udvikling. Tøj, som kan tåle og er velegnede til leg. Møbler og legetøj, som øger kreativitet og læring. Vi køber børnelegetøj, børnemøbler og børnetøj – så hvorfor ikke også købe “børneteknologi“?

Barnets første mobiltelefon – designet som et smartwatch til børn!

I dag er det nærmest uundgåeligt, at børn generelt vil vokse op med mere teknologi, end hvad deres forældre gjorde. Hos Xplora tror vi på teknologi og fordelene, det tilbyder, såsom at forenkle og forbedre vores hverdag. Hertil følger dog det enorme sociale ansvar at tilpasse teknologien til børn (og ikke omvendt), hvilket er en stor del af Xploras vision.

Xplora har udviklet en ny mobiltelefonløsning, som er specielt tilpasset børn og designet som et smartwatch. Vores produkter er en tryg introduktion til den digitale verden, og er sikre og nemme at bruge. Vi har fjernet al adgang til sociale medier, internet og andet upassende indhold og fokuserer i stedet på dét, som er vigtigt for barnet – at holde kontakten med sine nære og kære. Over 1.000.000 forældre har allerede valgt et smartwatch fra os til sine børn!

Velkommen til en tryg introduktion til den digitale verden med Xplora – barnets første mobiltelefon.

Køb dit Xplora smartwatch her!

 

De vigtigste funktioner og fordele

Xplora børneur med telefon og opkald og beskeder

Telefon og beskeder

Vi slår os på, at Xplora er “barnets første mobiltelefon”, hvorfor det selvfølgelig forventes, at vores smartwatches har ringe- og beskedfunktioner. Alle vores ure kan ringe og sende talebeskeder, emojis, billeder og små forudinstallerede beskeder som “Hej”, “Elsker dig!” og “Kommer snart”. I vores forældre-app, “Xplora”, kan du installere de kontakter, som kan komme i kontakt med dit barns smartwatch – på den måde bliver dit barn ikke kontaktet af fremmede, men kan kun kommunikere med jeres udvalgte kontakter. Hvis dit barn kan læse, kan du frit sende beskeder fra din telefon til uret, men du kan også altid kommunikere med talebeskeder og emojis, som er sjovt og nemt for alle!

Lær mere om opkald og beskeder her.

Alt du skal vide om Xplora - kontakter

Fuld kontrol over kontakter

Vi forstår, hvor vigtigt det er for forældre at have fuld kontrol over, hvem der kan kontakte deres børn. I vores forældre-app har vi gjort det nemt for dig at definere, hvem der har adgang til at kontakte dit barn via Xplora-uret. Dette giver os tryghed og sikkerhed, da vi kan vælge de personer, vi føler os mest komfortable med, og samtidig beskytte vores barn mod uønsket kontakt. Det er en uvurderlig funktion, der gør det muligt at skabe den bedst mulige oplevelse for vores børn.

Lær mere om hvordan du administrerer kontakter her.

 

Xplora GPS ur med trygge zoner og live tracking

GPS og Trygge Zoner

I forældre-appen kan du se, hvor dit barn befinder sig gennem Xplora-urets GPS. I appen kan du som forældre også oprette Trygge Zoner, for eksempel “Hjem”, “Skole”, “Fodboldbanen”, osv. Hver gang dit barn enten forlader eller træder ind i en Tryg Zone (eller T-Zone), så får du en notifikation på din telefon.

Skal dit barn for eksempel gå alene i skole, kan du følge med i, hvornår han eller hun forlader den trygge zone derhjemme og ankommer til den trygge zone på skolen. Skulle der ske noget på vejen, er vores smartwatches udstyret med en SOS-knap, som vi naturligvis ikke håber, at I nogensinde får brug for. Denne funktion underretter også forældre-appen og ringer direkte op til urets hovedkontakter, såsom Mor eller Far.

Lær mere om GPS og trygge zoner her.

 

Xplora smartwatch med skoletilstand

Skolemodus

I forældre-appen kan du indstille skolemodus på dit barns Xplora smartwatch, som er tidsbestemte perioder, som du angiver. Når dit barns smartwatch er i skolemodus, fungerer uret udelukkende som et almindeligt armbåndsur, hvor ingen andre funktioner er til rådighed for barnet – dog er SOS-knappen stadig tilgængelig, hvis uheldet skulle være ude. Med skolemodus bliver dit barns Xplora-ur ikke distraherende i klasselokalet, hverken for lærere, klassekammerater eller dit barn.

Lær mere om skolemodus her.

Xplora aktivitetsur til børn med skridttæller og aktivitetsplatform

Skridttæller og aktivitetsplatform

Hos Xplora hepper vi på aktive børn og mindre skærmtid. Alle vores produkter er udstyret med en indbygget skridttæller, der tæller børnenes skridt hele dagen. Udover at kunne bruges til sjove konkurrencer mellem venner og familie, bliver børnenes skridt også omdannet til fiktive Xplora Coins (XCoins) på vores sjove og motiverende aktivitetsplatform. For hvert 1.000 skridt dit barn tager, tjener de 1 XCoin, som kan bruges til at købe seje produkter, deltage i sjove kampagner, spille spil og meget mere. Man kan blive helt overrasket over, hvor meget de små fødder egentlig bevæger sig i løbet af dagen!

Læs mere om Xploras aktivitetsplatform her.

Børneur fra Xplora med kamera

Kamera

Som mange andre mobiltelefoner har Xploras børneure også et kamera! Med urets smarte selfie-kamera kan dit barn tage flotte billeder og endda sætte sit eget præg på uret ved at vælge egen baggrund blandt sine favoritbilleder. Da ingen af vores børne ure har adgang til internet, sociale medier eller andet upassende indhold, kan du trygt lade dit barn have det sjovt med at tage og sende billeder af sig selv og sine venner uden at du skal bekymre dig om, at billederne lander de forkerte steder. X6Play er udstyret med et 5 MP kamera og kan både tage billeder og filme korte videoer og man kan endda bruge sine billeder som baggrund på uret. XGO3 har et 2 MP kamera til at tage fine billeder, men ingen videofunktion.

Læs mere om vores kamerafunktion, bagrunde og ringetoner

 

Xplora Alt du skal vide om Xplora Alarmer

Alarmer og påmindelser

I en travl hverdag er Xplora-uret en uvurderlig hjælp til både forældre og børn. Op til 20 påmindelser sørger for at vigtige begivenheder og opgaver ikke glemmes. Uret fungerer også som vækkeur og fremmer selvstændighed. Tydelige påmindelser på skærmen gør det enkelt for børnene at huske de vigtige ting, og med den tilhørende forældre-app bliver det let at administrere disse påmindelser og skabe en mere struktureret hverdag for alle. Det er en måde at hjælpe børn med at blive mere selvsikre og selvstændige i deres daglige liv.

Læs mere om alarmer og påmindelser

 

Mobiltelefon til børn uden adgang til internet og sociale medier

Ingen adgang til internet og sociale medier

Ingen af Xploras produkter har adgang til internet, sociale medier eller andet upassende indhold. Idéen bag denne funktion er at reducere børnenes skærmtid, øge deres fysiske aktivitet og ikke mindst skabe højere sikkerhed omkring det, som børnene observerer og eksponeres for. Vi er ikke imod, at børn bruger internettet, men det er bedst, når det sker under opsyn, så børn kan være børn så længe som muligt. 

Lær mere om sociale mediers påvirkning på børn her.

 

Tekniske forklaring Smartwatch xplora børne ur

Vandafvisende og 3 forskellige lokationstjenester for ekstra sikkerhed

Tekniske detaljer er måske ikke det mest spændende, men hos Xplora vil vi gøre det enkelt så du kan have en god mavefornemmelse og trygt bruge dit Xplora ur til dit barn. vi vil gerne give svar på spørgsmål som hvad er en “wearable,” hvad er en “cradle,” og hvordan hjælper det, at have både GPS, Wi-Fi og LBS dig? Vores korte oversigt giver dig klarhed og klæder dig på med teknisk terminologi.

Læs vores guide om teknologien i et Xplora ur

Andre Xplora fordele og funktioner:

  • Vores børne ur sidder trygt og sikkert på håndleddet (så bliver det ikke lige glemt på legepladsen, tabt eller stjålet)
  • Holdbart og vandafvisende design
  • Forskellige ringetoner og alarmlyde
  • Lær klokken med de forskellige urskiver som baggrund – både med digital og analog visning
  • Touch-screen i farver
  • Xplora opfylder GDPR-kravene

Synes du, det er lidt for tidligt at give dit barn en smartphone? Er du træt af, at dit barn mister sin mobiltelefon? Vil du have børnevenlig teknologi til at kommunikere med dine børn?

Køb dit Xplora smartwatch her!

 

Eller find os hos Elgiganten og Power.