Alt du skal vide om Xplora

Barnets første mobiltelefon – designet som et smartwatch!

Når vi køber ting til vores børn, så leder vi efter produkter, der er fordelagtige for børnene og gavner deres sikkerhed og udvikling. Tøj, som kan tåle og er velegnede til leg. Møbler og legetøj, som øger kreativitet og læring. Vi køber børnelegetøj, børnemøbler og børnetøj – så hvorfor ikke også købe “børneteknologi”?

I dag er det nærmest uundgåeligt, at børn generelt vil vokse op med mere teknologi, end hvad deres forældre gjorde. Hos Xplora tror vi på teknologi og fordelene, som det tilbyder, såsom at forenkle og forbedre vores hverdag. Hertil følger dog det enorme sociale ansvar at tilpasse teknologien til børn (og ikke omvendt), hvilket er en stor del af Xploras vision.

Xplora har udviklet en ny mobiltelefonløsning, som er specielt tilpasset børn og designet som et smartwatch. Xploras smartwatches er en tryg introduktion til den digitale verden, og er sikre og nemme at bruge. Vi har fjernet al adgang til sociale medier, internet og andet upassende indhold og fokuserer i stedet på dét, som er vigtigt for barnet – at holde kontakten med sine nære og kære. Over 700.000 forældre har allerede valgt et smartwatch fra os til sine børn!

Velkommen til Xplora – barnets første mobiltelefon.

Køb dit Xplora smartwatch her!

 

De vigtigste funktioner og fordele

Pige ringer med sit smartwatch

Vi slår os på, at Xplora er “barnets første mobiltelefon”, hvorfor det selvfølgelig forventes, at vores smartwatches har ringe- og beskedfunktioner. Alle Xploras smartwatches kan ringe og sende talebeskeder, emojis, billeder og små forudindstallerede beskeder som “Hej”, “Elsker dig!” og “Kommer snart”. I vores forældre-app, “Xplora”, kan du installere de kontakter, som kan komme i kontakt med dit barns Xplora smartwatch – på den måde bliver dit barn ikke kontaktet af fremmede, men kan kun kommunikere med jeres udvalgte kontakter. Hvis dit barn kan læse, kan du frit sende beskeder fra din telefon til Xplora-uret, men du kan også altid kommunikere med talebeskeder og emojis, som er sjovt og nemt for alle!

 

GPS og Trygge zoner børn

I forældre-appen kan du se, hvor dit barn befinder sig gennem Xplora-urets GPS. I appen kan du som forældre også oprette Trygge Zoner, for eksempel “Hjem”, “Skole”, “Fodboldbanen”, osv. Hver gang dit barn enten forlader eller træder ind i en Tryg Zone (eller T-Zone), så får du en notifikation på din telefon. Skal dit barn for eksempel gå alene i skole, kan du følge med i, hvornår han eller hun forlader den trygge zone derhjemme og ankommer til den trygge zone på skolen. Skulle der ske noget på vejen, er Xploras smartwatches udstyret med en SOS-knap, som vi naturligvis ikke håber, at I nogensinde får brug for. Denne funktion underretter også forældre-appen og ringer direkte op til urets hovedkontakter, såsom Mor eller Far.

 

Smartwatch Skolemodus

I forældre-appen kan du indstille skolemodus på dit barns Xplora smartwatch, som er tidsbestemte perioder, som du angiver. Når dit barns smartwatch er på skolemodus, så fungerer uret udelukkende som et almindeligt armbåndsur, hvor ingen andre funktioner er til rådighed for barnet – dog er SOS-knappen stadig tilgængelig. Med skolemodus bliver dit barns Xplora-ur ikke distraherende i klasselokalet, hverken for lærere, klassekammerater eller dit barn.

Læs mere om at have Xplora med i skolen her!

Skridttæller og Goplay Xplora

Hos Xplora hepper vi på aktive børn og mindre skærmtid. Alle Xploras smartwatches er udstyret med en indbygget skridttæller, der tæller børnenes skridt hele dagen. Udover at kunne bruges til sjove konkurrencer mellem venner og familie, bliver børnenes skridt også omdannet til Xplora Coins (XCoins) på Xploras aktivitetsplatform Goplay. For hvert 1.000 skridt dit barn tager, tjener de 1 XCoin, som kan bruges til at købe seje produkter i vores Goplay-butik, deltage i sjove kampagner, og/eller spille spil. Man kan blive helt overrasket over, hvor meget de små fødder egentlig bevæger sig i løbet af dagen!

Læs mere om Goplay her!

 

Kamera Xplora

Som mange andre mobiltelefoner har Xplora også et kamera! Med urets smarte selfie-kamera kan dit barn tage flotte billeder og endda sætte sit eget præg på uret ved at vælge egen baggrund blandt sine favoritbilleder. Da ingen af Xploras smartwatches har adgang til internet, sociale medier eller andet upassende indhold, kan du trygt lade dit barn have det sjovt med at tage og sende billeder af sig selv og sine venner uden at du skal bekymre dig om, at billederne lander de forkerte steder. X5 Play er udstyret med et 2 MP kamera og kan både tage billeder og filme korte videoer. XGO2 har et 0,3 MP kamera til at tage fine billeder, men ingen videofunktion.

 

Ingen adgang til internet og sociale medier

Ingen af Xploras smartwatches har adgang til internet, sociale medier eller andet upassende indhold. Idéen bag denne funktion er at reducere børnenes skærmtid, øge deres fysiske aktivitet og ikke mindst skabe højere sikkerhed omkring det, som børnene observerer og eksponeres for. Xplora er ikke imod, at børn bruger internettet, men det er bedst, når det sker under opsyn, så børn kan være børn så længe som muligt. 

Læs mere om hvordan internettet kan påvirke de mindste i familien her!

 

Andre fordele og funktioner:

  • Xploras smartwatches sidder trygt og sikkert på håndleddet (så bliver det ikke lige glemt på legepladsen, tabt eller stjålet)
  • Holdbart og vandafvisende design
  • Kalender og alarmer
  • Forskellige ringetoner og alarmlyde
  • Lær klokken med de forskellige urskiver som baggrund – både med digital og analog visning
  • Touch-screen i farver
  • Xplora opfylder GDPR-kravene

Synes du, det er lidt for tidligt at give dit barn en smartphone? Er du træt af, at dit barn mister sin mobiltelefon? Vil du have børnevenlig teknologi til at kommunikere med dine børn?

Køb dit Xplora smartwatch her!

 

Eller find Xplora os hos Elgiganten, Power og Jollyroom.

 

Forskellen på Xploras 3 modeller

Er det klogt at købe et smartwatch til dit barn? Forældrene fortæller!

Xplora Goplay – vores fantastiske aktivitetsplatform for børn!

NYHED! Nye belønninger, når du henviser en ven!