XGO3 er det bedst sælgende ur i august

Xplora ure går som varmt brød i Finland.

I august 2023, midt i en bred vifte af nye produkter, der kæmpede om forbrugernes opmærksomhed, viste vores smartwatches sig som en enestående succes, der fylder os hos Xplora med enorm stolthed. børn med XGO3

 

XGO3 er favoritten

Den finske markedsleder inden for telekommunikation og digitale tjenester, Elisa, offentliggjorde i dag deres liste over de bedst sælgende produkter i august. 

Og indenfor kategorien smartwatches ligger vores XGO3 på første pladsen, som det bedst sælgende i august. Og for lige at toppe denne præstation, at vores ur ligger over produkter fra nogle af de største elektronikproducenter i verden, så har vi sørme vores premium produkt, vores X6 Play på andenpladsen! Vi kan slet ikke få hænderne ned over at der bliver taget så godt imod vores produkter i Finland.

 

Vores børneures topplacering på denne liste viser, ifølge Olli-Pekka Nokkonen, Elisas chef for forbrugerenheder, et skift i retningen af forbrugeres ønsker til smartwatches. De ønsker ikke længere produkter som giver mulighed for at kommunikere, men også produkter som er simple og garanterer børns sikkerhed, hvilket giver det en bred appel blandt både teknologientusiaster og bekymrede forældre.

 

Du kan læse hele Elisas artikel her

 

Efterhånden som vi alle sammen kom tilbage fra vores velfortjente sommerferier, kunne Elisa se en stigning i efterspørgslen på simpel kommunikationsteknologi. Vores XGO3’s bemærkelsesværdige succes er et vidnesbyrd om, at teknologi der prioriterer sikkerhed og enkelhed hitter, især for familier i Finland. 

Hos Xplora er vi enormt stolte af denne præstation, og vi er fortsat dedikerede til at skabe og udvikle teknologi, der styrker og beskytter den næste generation.

 

Du kan læse mere om vores produkter og hvordan de klarer sig i test her