XGO3 smartwatch til børn får nyt look og batteri

XGO3-smartwatch til børn er et smart alternativ til en mobiltelefon, der kombinerer telefon, beskeder og GPS.

Nyt look

Det nye ‘Velkommen til vores jungle’-koncept stimulerer børns superkraft – deres fantasi. De nye farverige dyredesigns fordyber børn i en kreativ verden og opfordrer til aktiv leg. Denne populære indgangsmodel blandt børnesmartwatches har alle de populære hovedfunktioner og lever op til de høje sikkerhedsstandarder fra Xplora.

XGO3 børnesmartwatch - farve muligheder

XGO3 får opgraderet sin oplader og sit batteri

Med de nye farvemuligheder introduceres også et forbedret batteri og en opgraderet oplader til XGO3. Uret skifter fra micro-USB-oplader til den mere praktiske pogo-pin-oplader, hvilket gør opladningen endnu nemmere. Bemærk venligst, at det kun er den nye version af XGO3, der er kompatibel med denne nye oplader.

Køb dit Xplora XGO3 børnesmartwatch her!

 

Mere barndom, færre bekymringer!

Xplora XGO3-smartwatch holder hele familien forbundet. Børn kan foretage opkald, sende og modtage beskeder, og forældre kan tjekke deres barns aktuelle placering via GPS i forældreappen. Anbefalingen er at dette er barnets første smartwatch da det er nemt og brugervenligt med alle de nødvendige funktioner.

Med Xplora-forældreappen kan forældre og værger holde øje med alt: De definerer, hvilke kontakter deres barn kan kommunikere med via uret, og indstiller deres personlige skolestilstand og individuelle sikkerhedszoner.

XGO3 børnesmartwatch - børn der bærer uret

Opkald og talebeskeder

Hvis du vil have, at dit barn skal kunne foretage opkald på farten uden en fuldt udstyret mobiltelefon, er XGO3-smartwatch en sikker løsning: Opkald og (tale)beskeder er mulige, men surfing på internettet er ikke. Xplora smartwatches tilbyder kun de funktioner, som et barn virkelig har brug for. Det er meget nemt at foretage opkald med børneuret – det betjenes blot ved at trykke på touchskærmen.

 

Positionssporing via GPS

En sikker og ubekymret hverdag, når dit barn er på farten. Takket være XGO3’s GPS-positionering kan du nemt se, hvor dit barn er, med en realtidskortvisning. Med Xplora-forældreappen på din smartphone kan du også definere personlige sikkerhedszoner. Du har fuld kontrol over størrelsen på disse sikkerhedszoner. Hvis dit barn går ind eller ud af disse områder, registrerer børneuret det og sender dig en notifikation på din smartphone. På den måde ved du straks, når dit barn er kommet sikkert frem til skolen, eller kan hurtigt reagere, hvis barnet farer vild eller har brug for hjælp.

XGO3 børnesmartwatch - pige med ur på

Reducerede funktioner for uforstyrret læring

Børne-smartwatch med skolestilstand – Du kan nemt indstille skolemodus for dit barns skoletid via forældreappen. Funktionen aktiveres derefter automatisk i skoletiden.

I skolemodus er det ikke muligt at foretage normale opkald med XGO3, at læse eller sende beskeder. Uret viser kun tiden for at sikre, at dit barn ikke bliver distraheret i timerne. SOS-knappen forbliver dog aktiv i skolemodus, så hjælp hurtigt kan tilkaldes i en nødsituation. Du kan stadig se dit barns placering via appen. 

 

Integreret nødopkaldsknap for hurtig assistance

SOS-knappen på børneuret – Hvis dit barn har brug for hjælp, kan barnet blot trykke på SOS-knappen på XGO3-børnesmartwatchet i fem sekunder. Dette ringer til de to familiemedlemmer, du har indstillet som administratorer via appen, én efter én. Dit barns placering sendes også til de to administratorer via en push-besked.

 

Ud over et nyt sejt design har den nye XGO3-model også fået en teknisk opgradering:

  • Bedre ydeevne med en højere batterikapacitet (900 mAh)
  • Hurtig og nem opladning med den nye pogo pin-oplader
  • Dvale-tilstand for at spare batteriet – deaktiveres automatisk, så snart uret tændes

Køb dit Xplora jungle smartwatch her!

 

En anden fordel

Uret kan på ingen tid ændres til et nyt design. Børn kan vælge deres yndlingsdyr fra de farverige, fantasifulde armbånd og nemt skifte dem ud.

XGO3 børnesmartwatch - ekstra farver

Hvilket design kan du bedst lide? 

Den turkise dinosaur, den blå påfugl, den gule giraf, den pink leopard, den sorte sommerfugl eller den sorte tiger? Tag et kig på vores jungle urrem tilbehør til XGO3 og få fat i dit yndlingsdesign hurtigt!

Det må du heller ikke gå glip af! Få mest muligt ud af dit Xplora-smartwatch!
Xplora aktivitetsplatformen tilbyder et helt univers af sjovt, spændende og motiverende indhold – specielt udviklet til børn. Alt indhold er børnevenligt og sikkert at bruge.

XGO3’s integrerede skridttæller tæller automatisk alle skridt, der tages. For hver 1.000 skridt modtager dit barn en Xplora Coin, som igen kan indløses på Xplora-aktivitetsplatformen.

 

Xplora Premium

Xplora Premium giver dig eksklusiv adgang til GoLearn, med masser af spændende og børnevenligt indhold. Her bliver skærmtid til værdifuld læringstid. I aktivitetseventyr kan børn deltage i konkurrencer for at vinde spændende præmier og tjene ekstra Xplora Coins med deres aktivitet. Xplora Coins kan bruges til at få adgang til arkadespil, byde på fantastiske produkter i auktionen eller downloade alle tilgængelige urskiver og ringetoner.

 

Børnevenlig og sikker

XGO3 tilbyder alderssvarende mobil kommunikation med den høje sikkerhedsstandard, som Xplora er kendt for.

 

Alle vigtige funktioner på et øjeblik

  • Telefon- og beskedfunktioner
  • GPS-placeringsfunktion med SOS og sikkerhedszoner
  • Skolestilstand for distraktionsfri læring
  • Skridttæller, stopur og alarm
  • 2 MP kamera, galleri og emojis for sjove øjeblikke
  • 128 MB hukommelse
  • 1,3-tommer display
  • Nano SIM
  • Fås i tre fantasifulde dyredesigns
  • Kan kombineres med andre spændende dyretryk-armbånd

Køb dit Xplora børnesmartwatch her!

 

Dette får du med når du køber XGO3

XGO3 børnesmartwatch - what is in the box

Læs også disse blogs for at blive klogere på Xplora produkterne:

Hvad er forskellen på Xploras smartwatches til børn?

Alt du skal vide om Xplora