XGO3 – En god start

Ønsker du en sikker introduktion til den digitale verden, så er vores XGO3 smartwatch perfekt til dit barn. XGO3 har forskellige funktioner, bl.a. opkald, chat, GPS, skolemodus og SOS-knap. XGO3 opfylder alle GDPR krav, så både dit barn og I som forældre, får en god og sikker oplevelse med Xplora. 

Læs mere om XGO3 her

Få en sikker hverdag

Vores XGO3 og X6PLAY har ikke adgang til de sociale medier eller internet. Du, som forældre, administrerer og kontrollere uret fra en forældre app, hvor du, kan bestemme, hvem der kan tage kontakt. Barnet kan selv ringe og sende chatbeskeder til kontakter, som er godkendt igennem forældre-appen. 

Mere aktiv med Goplay

Goplay er vores aktivitetsplatform for alle aktive Xplora-kunder. Platformen er et univers, hvor du og dit barn kan deltage i alle de super fede kampagner.
Vores kampagner opmuntrer til fysisk aktivitet, glæde, udforskning, leg og læring.
Skærmtid for børn i hjemmet er steget, og den gode balance er ikke altid let i en travl hverdag. Fysisk aktivitet og udforskning er meget vigtige værdier, som er vigtige og investere i, når børnene stadig er små. 

Alt du skal gøre er at få en Xplora-enhed, logge ind på Goplay og være aktiv.

XGO2 er perfekt til den aktive familie, der ønsker en billigere model.*

Læs mere om XGO3 og køb her

Hvad er forskellen mellem XGO3 og X6Play

XGO3 er en billigere model end vores X6Play. XGO3 har et mere enkelt design, men har mange af de funktioner, som X6Play har. Begge smartwatches har ringe- og sms-funktion, GPS-sporing, skridttæller .

XGO3 har et kamera med en lidt lavere billedopløsning end X6Play. XGO3 kommer uden videofunktion, som X6Play har, samt lidt mindre batterikapacitet og lidt lavere hukommelse. Både XGO3 og X6Play har netværksforbindelserne 2G, 3G og 4G, “skolemodus” og SOS-knap. Og selvfølgelig følger Xplora alle GDPR-regler, så du ikke skal bekymre dig om, at billederne ender uhensigtsmæssige steder. 

Læs mere om forskellen på XGO3 og X6Play her

Xplora til de mindste – alderen fra 4 – 5 år

I denne alder viser brugerundersøgelser, at børn forstår at navigere på uret meget intuitivt. De er i stand til at ringe, tage billeder, se på skridttællere og så videre. De får stor glæde af, at kunne kontakte familie og venner – i starten vil du sikkert opleve at blive ringet op ofte og deres stolthed er ikke til at tage fejl af. I børnehave og skole er den digitale hjælpemiddel blevet en vigtig del af læring og er blevet en stor ressource i dagens Danmark.

GPS- eller SOS-knappen bliver nok ikke brugt så ofte i betragtning af, at fire- og fem årige ikke går så meget rundt på egen hånd. Men uret kan være rart at have, hvis børn vandrer lidt væk i butikker eller andre steder. 

Det er stadig sjovt – og en god introduktion til den digitale verden.

Gruppe af glade børn med Xplora - XGO3

Indskoling med Xplora – alderen fra 6-9 år

Dette er den primære målgruppe for Xplora, når det kommer til børn. Mange forældre vælger at købe uret lige før skolestart.

De fleste børn glæder sig til at starte i skole, men som alle andre kan de føle sig lidt forskrækket over nye oplevelser. Bor du tæt på skolen, kan børn også blive nødt til, at gå alene hjem. Her er Xploras smartwatch en god tryghed for barnet, da mor eller far kun er et opkald væk. Vi har fået en masse positiv feedback fra forældre med børn, der oplever mobning eller udelukkelse, at de faktisk føler sig tryggere med et Xplora smartwatch på håndleddet.

“Skolemodus” betyder, at uret ikke forstyrrer i skolen for børn eller som flytilstand.
Du bestemmer selv, hvornår uret skal være i skolemodus. Når skolemodus er på, bliver uret til et almindeligt digitalt ur med en SOS-knap. Og uret kan sagtens lave SOS opkald, selvom det er på skolemodus.

Børn får stor glæde af at kunne ringe til venner og familie med deres egen “mobil”. Du bestemmer selv, hvilke kontakter der kan ringes til i forældre-appen, og uret har ikke internetadgang eller vanedannende apps som sociale medier. Du skal ikke bekymre dig om, at fremmede kan kontakte dit barn, eller at billeder kommer på afveje, hvilket er en stor bekymring, mange forældre deler i dag – en bekymring, som desværre er reel og vigtig at forholde sig til.

Denne  aldersgruppe, begynder for alvor at udforske verden på egen hånd. Gennem GPS-trackeren og opkaldsfunktionen kan du nemt holde styr på hvor dit barn er. Formålet med GPS’en er, at skabe mere frihed for både dig og dit barn. I forældre-appen kan der oprettes sikre zoner, der giver dig besked, når barnet forlader eller kommer ind i en sikker zone. For eksempel når de går hjemmefra og kommer i skole.

Læs mere om “Skolemodus” her

Mellemskolebørn og Xplora – aldersgruppe fra 10-12 år

For denne aldersgruppe er det en stor fordel, at Xplora sidder sikkert på armen. De er ofte ude på flere fritidsaktiviteter eller sammen med venner. Med uret sikrer du, at de altid er tilgængelige og at uret ikke bliver liggende i træningstasken eller glemt i bussen. Hvis barnet vil være online, kan de bruge computere eller tablets, mens du kan holde øje med aktiviteten. Xplora er ikke imod internettet, det er et rigtig godt værktøj til læring og underholdning, men vi mener, at det er meget vigtigt med korrekt og kontrolleret brug efter alder og individ.

Xplora har til formål at lade børn være børn så længe som muligt. Det er ingen hemmelighed, at smartphones med internet vil give børn adgang til en masse information. Det øger risikoen for cybermobning, stillesiddende skærmtid og at børn ser noget, de ikke er store nok til at forstå endnu.  Undersøgelser viser for eksempel, at unge ser porno tidligere og tidligere.

Udfordringen med Xplora for denne aldersgruppe er, at mange børn mellem ti og tolv år har smartphones. Tag en snak om det og se på behovet. Ender du med en smartphone, så forbered dit barn på ansvaret, indholdet og husk at lær barnet online færdigheder. Måske har starter du med et smartwatch i en periode, inden barnet får en smartphone – hvilket vil være en fin overgang. Derfor er Xplora smartwatch også meget billigere end de nyeste mobiltelefoner.

Hvad skal du som forælder tænke på?

Når dit barn vil have en mobiltelefon, er Xplora smartwatch din sikreste mulighed. Vores teknologi er udviklet til børn og for at give forældre et alternativ til smartphones, eller de ældre mobil varianter med meget få funktioner, der glemmes på legepladsen eller skolen.

Starter I allerede på den 4-årige, vil uret give barnet en nem introduktion til den digitale verden på en sjov og lærerig måde. Hvis man venter på skolestart, er det en fordel for barnet og forældrene, når man vil holde kontakten og følge en fase, hvor børnene begynder at gå på opdagelse mere alene. Der er ingen rigtig eller forkert måde at introducere børn til den digitale verden, men vi håber, at vores smartwatches vil bringe både dig og dit barn tryghed, god kommunikation og et sikkert alternativ til smartphonen!

Kan også købes i Elgiganten og Power?