Hvad er forskellen på Xplora abonnementerne

Hvad er forskellen på Xplora abonnementerne?

Den eneste forskel på vores abonnementer er den månedlige pris samt om du vil have et Premium eller Basic adgang til vores aktivitets-platform, som du kan læse mere om her:

Du kan enten vælge imellem vores Basic eller Premium abonnement og vælge enten at forudbetale eller betale månedligt via. faktura.

 

Basic Xplora abonnementer:

12 måneders forudbetaling af Xplora abonnementer:

Når du starter med abonnementet, er det enkelt: 79 kr. om måneden. Når du aktiverer abonnementet, svarer det til en samlet sum på 948 kr. for et helt år. Dette beregnes ved at multiplicere antallet af måneder (12) med prisen pr. måned (79 kr.).

Når det år er omme, behøver du dog ikke bekymre dig om at skulle huske at forny. Vi sørger for det hele automatisk! Dit abonnement skifter til månedlig fakturering, og vi sender dig en faktura på 89 kr. hver måned til din e-mail fra XPLORA Mobile.

Dette gør det let for dig at fortsætte med at nyde vores tjenester uden afbrydelser eller besvær med manuel fornyelse.

 

6 måneders forudbetaling af Xplora abonnementer:

Når du starter med vores abonnement, er prisen klar og enkel: 85 kr. om måneden. Når du aktiverer abonnementet, svarer det til en samlet sum på 510 kr. for de første seks måneder. Dette beregnes ved at multiplicere antallet af måneder (6) med prisen pr. måned (85 kr.).

Efter de seks måneder behøver du ikke bekymre dig om fornyelse. Hvis du ønsker at fortsætte med at betale for yderligere seks måneder ad gangen, giver vi dig muligheden for det! Vi sender dig et link, hvor du kan vælge at forny din periode. Men hvis du foretrækker det, kan du også lade det gå videre og automatisk skifte til månedlig fakturering.

 

Dette betyder, at dit abonnement skifter til månedlig fakturering, og hver måned sender vi dig en faktura på 89 kr. til din registrerede e-mail fra XPLORA Mobile. På den måde kan du fortsætte med at nyde vores tjenester uden afbrydelser eller besvær med manuel fornyelse.

Månedlig fakturering:

Når du vælger den månedlige betalingsplan, er prisen enkel: 89 kr. om måneden. Dette beløb dækker din adgang til vores tjenester hver måned.

Vi gør det let for dig at holde styr på dine betalinger ved at sende en faktura direkte til din registrerede e-mailadresse fra XPLORA Mobile hver måned.

Dette sikrer, at du fortsat kan nyde vores tjenester uden afbrydelser, og at du har fuld kontrol over dine betalinger og udgifter.

 

Premium Xplora abonnementer:

Vi er glade for at tilbyde vores Premium Xplora abonnementer, der giver dig endnu flere fordele og funktioner.

 

12 måneders forudbetaling af Xplora abonnementer:

Når du vælger vores 12-måneders forudbetalte abonnement, får du vores Premium Xplora service til en fantastisk værdi. Abonnementet koster 99 kr. per måned, hvilket betyder, at du betaler i alt 1.118 kr. (12 gange 99 kr.) ved aktivering af abonnementet.

Når den forudbetalte periode udløber, skifter abonnementet automatisk til månedlig fakturering. Du behøver ikke bekymre dig om fornyelse; vi sørger for det automatisk. En faktura på 109 kr. sendes derefter månedligt til din registrerede e-mailadresse fra XPLORA Mobile.

 

6 måneders forudbetaling af Xplora abonnementer:

Ønsker du fleksibilitet, men stadig den fantastiske Premium Xplora service? Vores 6-måneders forudbetalte abonnement er den perfekte løsning. Abonnementet koster dig 105 kr. per måned, hvilket betyder, at du betaler i alt 630 kr. (6 gange 105 kr.) ved aktivering af abonnementet.

På samme måde som det 12-måneders abonnement, skifter dette abonnement automatisk til månedlig fakturering ved udløb af den forudbetalte periode. Du kan vælge at forny din periode eller lade det gå videre og automatisk skifte til månedlig fakturering, alt efter hvad der passer dig bedst.

 

Månedlig fakturering:

Hvis du foretrækker at betale månedligt, tilbyder vi også vores Premium Xplora abonnement til 109 kr. per måned. En faktura sendes månedligt til din registrerede e-mailadresse fra XPLORA Mobile, hvilket gør det enkelt og bekvemt for dig at holde styr på dine betalinger.

Uanset hvilken betalingsplan du vælger, har du adgang til vores fantastiske Premium Xplora service, der inkluderer fri tale, SMS og data i Danmark, EU / EØS og Storbritannien. Dette betyder, at du kan bruge dit XPLORA på samme måde inden for EU / EØS og Storbritannien som i Danmark uden ekstra omkostninger.

 

Vær dog opmærksom på, at der kan tilkomme ekstra omkostninger ved opkald til udenlandske telefonnumre, opkald til specielle numre og databrug på båd/fly samt uden for EU/EØS og Storbritannien.

Alle vores abonnementer har en bindingsperiode på 6 måneder og opsigelsesperioden varer indtil løbende måned + 1 måned.

 

Læs mere om vores forskellige Smartwatches her

Felix med Xplora Abonnementer