XPLORA fejrer et nyt logo!

I de senere år er vi vokset fra et lille startup til at blive Europas førende producent af telefonur til børn.

Dette er et resultat af vores passion for at hjælpe med at holde børnene, sunde og aktive. Ikke mindst bidrage til øget tryghed i hverdagen. Alt dette i kombination med en enorm støtte fra vores loyale kunder, der har delt deres oplevelser og anbefalet XPLORA til venner og familie. 

Med XPLORA har vores 400.000 brugere, over hele verden, optjent over 1 MILLION mønter til brug i vores online butik(link: https://goplay.myxplora.com/store), som en belønning for at holde sig i aktivitet.

Xplora smartwatches i turkis, blå og rosa.
XPLORA 4 turkis, blå og rosa

 

Rebranding højdepunkter

Når vi fortsætter med at vokse som en organisation, øger også vores evne til at påvirke verden omkring os, gennem positive sociale forandringer. I dag er vi glade for at kunne meddele nogle vigtige ændringer:

1. Nyt logo

Du har måske bemærket, at vores logo er ændret. Vi er ændret fra en sommerfugl til en X. Symbolet repræsenterer et par vigtige ting: To linjer i modsat retning – viser til indflydelse på to måder, når børnene bevæger sig – bevæger verden sig. Korset repræsenterer, at teknologi, glade børn, fysisk aktivitet, samt en bevidsthed om verden omkring os krydser hinanden. Det er et symbol på den måde XPLORA forbinder og forener familier omkring en sikker, aktiv og sund livsstil.

Xploras nye logo er et hvidt X i en rød firkant.
Nyt XPLORA logo, som er et symbol på vores forpligtelse, til at støtte sunde, aktive barn

2. One Tree Planted

Vi er også stolte af at meddele, at fra nu af vil XPLORA plante et træ til hvert ur, der er købt i juli og august 2020. Ikke kun er vi forpligtet til at hjælpe børn med at være mere sunde og aktive, men vi vil også gerne motivere børn og unge til at træffe valg, der vil være positive for vores miljø ?

Xplora watch

 

For hvert XPLORA-køb, planter vi et træ

Klimaændringer er et spørgsmål, der vedrører os forældre på en speciel måde. De valg, vi træffer nu, vil have en grundlæggende indflydelse på vores børns fremtid.

Billede fra ét træ plantet. Buske med hænder i og grafik over som læser "dette produkt planter træer".
Xplora = et træ plantet

Vi ønsker, at vores kunder skal være stolte over, at de har valgt XPLORA. Hvad der er bedst for børn, er også vores prioritet. Denne ideologi har formet os hele vejen og skabt det produkt, vi har i dag. Men nu vil vi tage ideen et skridt videre.

For et hvert XPLORA-ur købt,  planter vi et træ i samarbejde med One Tree Planted.

Børn er vores fremtid, så det er kun fair at tilbyde dem muligheden for at nyde en velstående planet. Et godt valg har nu endnu større konsekvenser, og sammen kan vi gøre verden til et bedre sted for vores børn at leve.

Hvis du vil lære mere om vores engagement i miljøet og vores løbende samarbejde med OneTreePlanted, skal du se denne hurtige video:

SE VIDEO HER

Vores rebranding opsummeret

Vores mål er, at vores produkt hjælper med at gøre det lidt lettere for både børn og forældre at begrense tiden foran skærmen.

Samtidig ønsker vi at inspirere til øget fysisk aktivitet og større uafhængighed hos børn. Alle vores XPLORA-ure er specielt tilpasset børn fra 4 år og opefter. Via forældrerappen kan du se nøjagtigt, hvor mange skridt dit barn tager i løbet af dagen, og med urets GPS kan du altid være sikker på, hvor dit barn er. Det kan derfor føles lettere og sikrere at slippe barnet ud i haven eller legepladsen.

I februar lancerede vi «GO PLAY», en unik aktivitetsplatform, hvor børn belønnes for fysisk aktivitet gennem indtjente XPLORA-mønter.

Vi håber, at den teknologi, vi udvikler, hjælper med at holde børnene sunde og aktive, og ikke mindst bidrage til øget tryghed i hverdagen. Vi er stolte af at hjælpe med at beskytte miljøet og hjælpe børn med at lære mere om, hvad de kan gøre for at gøre vores verden til et bedre sted. Vi takker dig for din støtte og ser frem til nye eventyr med dig.