6 (u)hyggelige og sjove ideer til at fejre Halloween i 2020

Det er tid til at forberede sig på årets uhyggeligste weekend, Halloween. Vi hos XPLORA elsker at fejre helligdage, store som små, da det giver altid en anledning til at forkæle sig selv noget ud over det sædvanlige.

Halloween i år vil nok blive anderledes end hvad du måske er vant til, men det betyder ikke, at det ikke kan blive sjovt! I år falder Halloween på en lørdag, hvilket betyder, at vi kommer til at fejre en hel dag med slik, kostumer, skumle film og meget mere!

I dette blogindlæg gennemgår vi 6 sjove aktiviteter, som vi håber, kan inspirere dig til en hyggelig og sjov Halloween!

1. Dekorer dit hjem!

Hvis du ikke allerede har gjort det, er at dekorere huset er altid en sjov familieaktivitet uanset ferie eller lejlighed.

Hvad med at hænge spindelvæv op, kranier, spøgelser eller andre skræmmende dekorationer rundt omkring i huset, får at få dine børn i Halloween-stemning. Vores yndlingsdekorationer er græskarlys, der giver dit hjem den perfekte, spooky halloween-følelse.

Pro tip: Ting er altid sjovere med musik! Hvad med nogen uhyggelige melodier i baggrunden, eller skurkemusik fra Disney imens du dekorerer, for at gøre aktiviteten endnu sjovere?

2. Udklædning!

Udklædning er altid sjovt, og Halloween er en perfekt anledning til at være kreativ med kostumer! Selv hvis du ikke planlægger at gå på Halloween-fest eller gå dør til dør for slik eller ballade, vil børnene have det sjovt ved at leve sig ind i rollen som sin yndlingssuperhelt eller zombie.

3. Græskar udskæring

I løbet af de seneste år, har græskarudskæring blevet et kæmpe hit om efteråret og op til halloween. Når man tænker på Halloween, tænker du sandsynligvis også på græskar. Find frem det værktøj, du har behov for, og kom i gang med at lave dit helt eget græskar! DU kan endda gøre det til en familie konkurrence og bedømme, hvem der havde det bedste design!

Vil du ikke lave græskar? Intet problem, du kan bare male det i stedet! Dette er en god (og sikker) mulighed for små børn, der endnu ikke er i stand til at bruge skarpe ting og sager.

4. Skræmmende godbidder!

På trods af at Halloween-fejringen ikke bliver lige så stor som den plejer, og man ikke kan gå dør til dør for slik eller ballade, kan man sagtens lave side egne søde snacks med et uhyggeligt tema! Hvad med spøgelses cookies eller edderkop muffins? Eller en ormekage med snørebånd?

5. Skattejagt i haven!

Dekorer haven, og vent til det er mørkt. Når tiden er inde, lad børnene gå ud i haven for at lede efter en skjult skat. Sørg for at de har en lommelygte med, der kan hjælpe dem med at se og for de mindste, kan far, mor eller søskende altid være godt at tage i hånden. Har dit barn en XPLORA smartwatch på armen kan du som forælder nemt holde styr på, hvor børnene befinder sig med urets indbyggede GPS-funktion. Hvis dit barn bestemmer sig for at tage på jagt efter zombier på egen hånd, kan du altid følge dit barns bevægelse og position, og hvis de forlader den forudindstillede zone, vil du få en notifikation på forældre appen. Læs mere om X4 her.

Dette fine billede er fra @lindalinchis

6. (U)hyggelig eventyrstund

Der er ingen bedre måde at komme ind i Halloween-ånden end at fortælle eller høre en god, uhyggelig historie. Find frem tæpper og læg dem på gulvet, tænd stearinlys og brug en lommelygte for ekstra spooky stemning.

 

Tusind tak til @emeliehallberger, for at bringe os i Halloween-stemning!

For mange kan den mørke årstid føles mentalt tung, men det er let at putte små lysglimt i hverdagen med en række små aktiviteter. Dette var vores bud på, hvilke sjove ting man kan finde på sammen som familie til Halloween. Er der andre ting vi kunne inkluderet i bloggen, som du elsker at gøre derhjemme med din familie på Halloween?

Vi laver mange sjove ting og sager i XPLORA Danmark fremover, så følg os på Instagram & Facebook @xplora_dk, for at holde dig opdateret om nyheder og spændende konkurrencer!

Hvis du køber din X4 i dag kan du få op til 2 måneder fri brug af abonnementet, med gratis levering hvis du bestiller på vores hjemmeside.