Kids Tour | I samarbejde med Børneulykkesfonden

I Xplora er vi meget stolte af, at vi for tredje gang er med som partner på dette års Kids Tour – Danmarks største cykelløb for børn!

Vi er begejstrede for endnu en gang at suse ind i Kids Tour-universet og ser frem til at møde en masse seje cykelstjerner. Kids Tour er en dag, hvor det ikke handler om at vinde, men om at være med og have det supersjovt. Udover cykelløbet kan hele familien opleve en masse gratis aktiviteter og underholdning på eventpladsen.

Hos Xplora arbejder vi ud fra missionen om at give børn en tryg introduktion til den digitale verden, samt en bedre balance mellem skærmtid og fysisk aktivitet. Det lægger os derfor nært at engagere os i børns sundhed og trivsel, hvorfor vi sætter stor pris på vores samarbejde med Børneulykkesfonden og muligheden for at gøre Kids Tour 2024 endnu mere mindeværdig og sjov!

Sammen kan vi træde i pedalerne, sprede smil og skabe uforglemmelige øjeblikke for børnene, alt imens vi støtter en god sag. Så sæt hjelmen på skrå og find cyklen frem, for Kids Tour venter på os!

Læs mere og tilmeld dine børn her

Kids Tour 2024

Det sjoveste og største cykelløb for børn

Kids Tour arrangeres af Børneulykkesfonden med hovedtemaerne: trafiksikkerhed, sunde værdier, glæden ved at dyrke motion og selvfølgelig – at have det sjovt! Børneulykkesfonden ønsker at give børn i Danmark muligheden for at mærke en fælles glæde ved at røre sig, få motion og mærke suset og friheden på en cykel, og dermed få flere børn til at benytte cyklen, både som motionsform, men også som en helt naturlig del af hverdagens transport.

Omdrejningspunktet i Kids Tour er glæden ved at være fysisk aktiv, have det sjovt med hele familien og ikke mindst lære om trafiksikkerhed. På Kids Tour er børnene i fokus med cykling, leg og sjove aktiviteter på eventpladsen.

“Vi ønsker ligeledes at give børn forståelsen af, hvordan de kan færdes trygt og godt i trafikken, og dermed skabe glæde og selvstændighed blandt børnene”, beskriver Børneulykkesfonden.

Et børnecykelløb for de 3-10 årige

Nu har alle børn i alderen 3-10 år mulighed for at være vaskeægte cykelstjerner for en dag, når Kids Tour kommer til byen. Kids Tour bevæger sig nemlig over sommeren ud i store dele af landet, så der er rig mulighed for, at Danmarks største cykelløb for børn kommer til en by nær dig!

Tourplan 2024

  • 27. april: Haderslev
  • 4. maj: Køge
  • 18. maj: Rødovre
  • 25. maj: Grindsted
  • 1. juni: Varde
  • 8. juni: Silkeborg
  • 15. juni: Frederiksberg Centret (Mød Xplora!)
  • 30. juni: Vallensbæk
  • 10. august: Frederikssund
  • 17. august: Gladsaxe
  • 31. august: Herning Centret
  • 7. september: Hvidovre
  • 14. september: Vanløse

Tilmeld dig i dag og få en uforglemmelig oplevelse for børnene, hvor de kan nyde den friske luft og den sunde motion sammen med deres familier og venner.

Støtter et godt formål

Al salg af startnumre går ubeskåret til Børneulykkesfonden for bl.a. at fremme deres fantastiske arbejde med at øge børne- og trafiksikkerheden i Danmark, samt nedbringe antallet af børneulykker i trafikken. Vi er stolte af at kunne bidrage til en sag, der har så stor indvirkning på vores børns trivsel og fremtid. Din støtte ved at deltage i Kids Tour er et skridt i retning af at gøre vores samfund til et sikrere sted for vores børn.

Det koster 50 kr. pr. barn at deltage i cykelløbet, mens alle aktiviteter på pladsen er GRATIS for hele familien! Prisen inkluderer et startnummer, en medalje, drikkedunk, goodiebag, smagsprøver og andre lækkerier.

Pssst! I goodiebagen gemmer der sig også en lækker gave fra Xplora 🎁

Se tourplanen og tilmeld dine børn her!

Ses vi på Frederiksberg?

Den 15. juni suser vi i Xplora med til årets sejeste cykelfest, når Kids Tour kommer til Frederiksberg. Her disker vi op med en masse sjove aktiviteter med hoppeborg, popcorn, flotte præmier og meget mere. Du kan endda også få muligheden for at lære mere om vores prisvindende smartwatches til børn, og hvordan Xplora kan bidrage til at skabe tryghed for dig og dine børn – vi er her for at svare på dine spørgsmål.

Har du allerede et Xplora-ur, så husk at tage det på til cykelløbet! Kommer du forbi vores Xplora-stand og viser os dit flotte Xplora-ur, så har vi nemlig en lille overraskelse til dig 😍

Vi glæder os til at se dig og hele familien på Kids Tour!