Forskellen på Xploras 3 modeller

Vi har i øjeblikket 3 produkter i vores sortiment, henholdsvis X5 Play, XGO2 og XMOVE. Disse 3 produkter adskiller sig lidt fra hinanden. Vi har fået mange spørgsmål om, hvad forskellen på Xploras 3 modeller egentlig er, og vi tænkte derfor, at sammenligne vores modeller og uddybe deres forskelle i denne blog.

Xplora X5 Play – vores premium model

X5 play

Anbefalet alder: 4 år og op

Smartwatch med telefonfunktion

Dette er et smartwatch til børn, der har en opkalds- og beskedfunktion. I forældre-appen, som du som forælder styrer uret ud fra, kan du nemt angive, hvilke kontakter, der er godkendt til at skulle kunne være i kontakt med dit barn – og omvendt. På den måde kan ingen uvedkommende komme i kontakt med dit barn. Du kan gemme 50 kontakter på smartwatchet.

Smart GPS

Med smartwatchets indbyggede GPS kan du se, hvor dit barn befinder sig. Med denne funktion kan du følge dit barn på en tryg måde, når han eller hun er ude og lege. I forældre-appen kan du oprette Trygge Zoner, som dit barn ofte befinder sig i. En Tryg Zone kan for eksempel være barnets skole, jeres hjem, dit barns bedste vens hun eller den lokale legeplads. Appen giver dig som forælder besked, når barnet enten forlader eller ankommer til den Trygge Zone.

Skolemodus

For at uret ikke skal være en distraktion, har vi udviklet en funktion, som vi kalder skolemodus. Her angiver du i appen, hvornår dit barn er i skole. Når uret er sat i skolemodus deaktiveres alle urets smarte og sjove funktioner, så dit barn ikke kan sidde og lege med kameraet, sende talebeskeder til mormor, eller vise alle sine skridt til sidemanden. Altså, når skolen er i gang, fungerer Xplora-uret nu udelukkende som et normalt armbåndsur, hvor man kan se klokken, og IKKE som en telefon eller andet smartwatch. Urets SOS-knap fungerer dog stadig, hvis uheldet skulle være ude og skridttælleren registrerer naturligvis alt barnets aktivitet i baggrunden og er derfor stadig aktiv i skoletilstand – selvom barnet ikke kan se det.

Vi opfordrer til fysisk leg og aktivitet!

Med urets skridttæller tælles barnets skridt dagligt. Det kan virke som en unødvendig funktion, men børnene ELSKER det og motiveres til at få gået en masse skridt – man skal jo slå rekorden! Hvis du kobler dig på vores aktivitetsplatform Goplay, kan barnet også købe fysiske produkter, spille sjove spil og deltage i seje kampagner for de skridt, der indsamles dagligt.

Børn har aldrig været mindre aktive eller haft mere skærmtid end de har nu, og det vil vi gerne være med til at ændre. Børn skal være aktive, udforske og opleve verden – derfor har vi lanceret verdens første Goplay aktivitetsplatform, der kombinerer fysisk aktivitet med underholdning! For hver 1000 skridt børnene tager, får de en fiktiv mønt eller XCoin i Goplay. Det er disse XCoins, som børnene kan spare sammen og “købe” fede produkter i vores Goplay-butik inde på platformen. Her samarbejder vi med store selskaber som SONY, PlayStation, Netflix, Warner Brothers osv. – så der er noget for hver en smag. Læs mere om Goplay og XCoins her! 

Fri for sociale medier, internet og andet upassende indhold

Uret har ikke adgang til internet, sociale medier og andre apps. Da Xplora er et smartwatch til børn, har vi også valgt at tilpasse uret og dets funktioner til børnene og deres behov. I modsætning til en mobiltelefon har vi valgt at fokusere på ting, der er vigtige for barnet – altså at holde kontakten med sine nærmeste. Vi mener, at der er meget upassende indhold, barnet kan komme i kontakt med via internettet og sociale medier, og har derfor bevidst valgt at udelukke dette i vores smartwatches til børn.

Kamera, vandtæthed, batteri, skærm, netværk og SIM-kort

X5 Play er udstyret med et 2MP kamera. Med kameraet kan barnet både tage billeder og filme korte videoer. Da uret ikke har apps, internet eller sociale medier, kan I som forældre være sikre på, at barnets billeder og videoer bliver trygt i uret. Xplora X5 Play er vandtæt i klasse IP68, altså en af ​​de mere simple klasser. Vi anbefaler derfor, at uret tages af under vandleg og badning. Xplora X5 Play er udstyret med et 800 mAh batteri og har en standbytid på 72 timer. Skærmstørrelsen er 1,4″ TFT, 240 * 240px og netværksdækningen er 2G, 3G og 4G. Uret leveres med et forudinstalleret SIM-kort fra Xplora. Læs mere om vores uforpligtende abonnementer her.

Design

Uret kommer i sort, sort med lyserøde detaljer og sort med blå detaljer. Se billedet ovenfor.

Vejledende pris: 1499 kr.

Læs mere eller køb X5 Play her!

 

Xplora XGO2 – det billigere alternativ

Anbefalet alder: 4 år og op

Smartwatch med telefonfunktion

Ligesom X5 Play kan du med XGO2 også foretage og modtage opkald til og fra uret. Dette gælder også kun godkendte kontakter som forklaret ovenfor med X5 Play, hvor du kan have op til 50 kontakter per ur – ligesom X5 Play.

GPS-funktion også i XGO2

Ligesom X5 Play har du med XGO2 også mulighed for at holde øje med dit barns placering gennem urets indbyggede GPS. Her kan du også tilføje Trygge Zoner for barnet. Du får besked, når barnet kommer ind i eller forlader de zoner, du har angivet i forældre-appen.

… Og også skoletilstand!

I lighed med X5 Play har XGO2 også mulighed for at indstille skolemodus, som du styrer fra forældre-appen.

Skridttæller

Ligesom vores premium-ur X5 Play har XGO2 også en indbygget skridttæller – og har samme mulighed for at koble uret til Goplay aktivitetsplatformen med samme muligheder som X5 Play!

Kamera, vandtæthed, batteri, skærm, netværk og SIM-kort

XGO2 har et 0,3 MP kamera, hvilket er lidt mindre end vores premium model X5 Play. XGO2 er vandtæt i klasse IP67, altså en lavere klasse end X5 Play. Som med alle vores ure anbefaler vi, at uret tages af under vandleg og badning. Netværksdækningen er 2G, 3G og 4G. XGO2 har en batterikapacitet på 700 mAh, altså lavere kapacitet end X5 Play. Ligesom X5 Play kommer XGO2 i et 1,4″ TFT, 240 * 240px glas. Uret leveres med et forudinstalleret SIM-kort fra Xplora. Læs mere om vores uforpligtende abonnementer her.

Lommelygte

I modsætning til X5 Play er XGO2 udstyret med en lommelygte.

Design

XGO2 har et enklere design end X5 Play og er tilgængelig i sort med lyserød rem og sort med sort rem. Se billedet ovenfor. Pro tip: Du kan faktisk købe en grøn eller blå urrem blandt vores tilbehør til XGO2 for et unikt look.

Vejledende pris: 999 kr.

Læs mere eller køb XGO2 her!

 

Primære forskelle mellem X5 Play og XGO2 – kort opsummeret

Som du nok har bemærket, er der flere ligheder end forskelle mellem X5 Play og XGO2. Vi har her valgt at opsummere de forskelle, der er mellem de to forskellige Xplora-modeller.

 • X5 Play har bedre batterilevetid end XGO2
 • XGO2 og X5 Play har forskellige design og farver
 • X5 Play har et bedre kamera end XGO2 og har videofunktion, hvilket XGO2 ikke har
 • XGO2 har en lommelygte
 • X5 Play har en højere klasse vandtæthed end XGO2

 

Xplora XMOVE – til den aktive forældre eller ældre søskende

Anbefalet alder: Ældre børn og voksne

Sprog: Kun engelsk lige nu

xmove

Aktivitetsur for hele familien

XMOVE er vores nyeste sporty tilføjelse til Xploras produktsortiment, og er et aktivitetsur uden SIM-kort og telefonfunktion. Uret har en indbygget sensor, der overvåger din aktivitet og minder dig om, hvornår du skal bevæge dig for at hjælpe med en sundere livsstil – for dem, der ønsker det! Det er selvfølgelig muligt at bruge uret som et “almindeligt” ur og/eller rent træningsur.

Funktioner

XMOVE måler varighed og søvnkvalitet, som så kan vurderes i Xplora-appen. Derudover holder den styr på din puls. Som alle Xploras andre ure har XMOVE også en indbygget skridttæller, der tæller antallet af skridt, der tages dagligt. Aktivitetsuret kan tilsluttes din telefon, hvorefter du kan modtage beskeder fra den tilsluttede mobiltelefon direkte til XMOVE. På den måde går du ikke glip af en besked på en gå- eller løbetur – men kan lade din telefon blive hjemme!

Goplay aktivitetsplatform

Det smarte ved XMOVE er, at dette ur også kan kobles til Goplay – så hele familien kan være aktiv og optjene XCoins. En god idé, så kan I have forskellige familiekonkurrencer ugentligt for at opmuntre og motivere hinanden til at være mere aktiv og bevæge sig. De skridt, der dagligt registreres i uret, omdannes herefter til Xplora mønter (XCoins) – som kan bruges til at købe fysiske produkter i Goplay-butikken og deltage i sjove kampagner. Du kan selv bruge dine XCoins eller overføre dem til et familiemedlems Xplora-ur!

Vandtæt, batteri, skærm, SIM-kort, netværk

Vandtæt klasse IP68, altså en af ​​de mere simple klasser som X5 Play. Som tidligere nævnt anbefales vi, at man tager sit ur af ved badning og ved vandspild. Batterikapaciteten er 160 mAh, hvilket holder cirka 5 dage ved aktiv brug og 10 dage ved mindre aktiv brug. Skærmen måler 35 x 41,5 x 10 mm. Uret har ikke et SIM-kort og kræver derfor intet abonnement.

Design

XMOVE kommer i farverne petrol og lyserød. Se billedet ovenfor.

Vejledende pris: 499 kr.

Læs mere eller køb XMOVE her!

 

Primære forskelle og ligheder mellem X5 Play, XGO2 og XMOVE

 • X5 Play og XGO2 er rettet mod børn i alderen 4 år og op, mens XMOVE er rettet mod ældre børn og voksne.
 • X5 Play og XGO2 er begge en mobiltelefon designet som et smartwatch, mens XMOVE er et aktivitetsur.
 • XMOVE kræver ikke et SIM-kort – hvilket X5 Play og XGO2 gør.
 • Alle 3 modeller kan kobles op til Goplay, hvilket gør det muligt for hele familien at blive belønnet for at være aktive.
 • XMOVE er kun på engelsk, hvorimod X5 Play og XGO2 kan sættes til mange forskellige sprog – inkl. dansk.
 • XGO2 har som den eneste model en lommelygte
 • X5 Play har et bedre batteri end XGO2
 • X5 Play har et bedre kamera end XGO2

Læs mere eller køb X5 Play her.

Læs mere eller køb XGO2 her.

Læs mere eller køb XMOVE her.

Vi håber, at denne blog hjalp på nogle af dine spørgsmål. Du er altid velkommen til at kontakte os via email eller sociale medier, hvis du har flere spørgsmål om vores modeller.

Oversigt over forskelle og ligheder:

X5 Play XGO2 XMOVE
Pris 1499 kr. 999 kr. 499 kr.
Farve Lyserød, blå og sort Lyserød og sort Lyserød og petrol
Anbefalet alder 4 år og op 4 år og op Ældre børn og voksne
Sprog Mange forskellige sprog, inkl. dansk Mange forskellige sprog, inkl. dansk Kun engelsk lige nu
Opkald Ja Ja Nej
Beskeder Forudindstallerede beskeder, talebeskeder og emojis Forudindstallerede beskeder, talebeskeder og emojis Se beskeder og notifikationer fra din tilsluttede telefon
Netværk 2G, 3G, 4G 2G, 3G, 4G
Bluetooth –  Ver 4.0
App Xplora, kompatibel med iOS og Android Xplora Xplora
GPS Ja Ja Nej
Trygge Zoner Ja Ja Nej
Skridttæller Ja Ja Ja
Goplay Ja Ja Ja
Skolemodus Ja Ja Nej
Kamera 2MP – selfie-kamera 0,3MP – selfie-kamera
Lommelygte Nej Ja Nej
Vandtæt IP68 vandafvisende (vandtæt ned til 1,5m/30 min)

Bør ikke bades med

IP67 vandafvisende (vandtæt ned til 1 m/30 min)

Bør ikke bades med

IP68 vandafvisende (vandtæt ned til 1,5m/30 min)

Bør ikke bades med

Batteri 800 mAh batteri / 72 timers stand-by 700 mAh batteri / 72 timers stand-by 160 mAh batteri / 10 days stand-by
Skærm 1.4″ TFT Gorilla Glass, 240*240px 1.4″ TFT Gorilla Glass, 240*240px 35 x 41,5 x 10 mm
Hukommelse RAM 512 MB and ROM 4GB 512MB+4G
Adgang til internet og sociale medier Nej Nej Nej
SIM-kort Kommer med et forudinstalleret nano SIM-kort fra Xplora. Læs mere om vores uforpligtende abonnementer her. Kommer med et forudinstalleret nano SIM-kort fra Xplora. Læs mere om vores uforpligtende abonnementer her. SIM-kort behøves ikke!
Bevægelsespåmindelse Nej Nej Ja
Søvnovervågning Nej Nej Ja
Hjerte- og pulsmåler Nej Nej Ja