• Årets julegaver til børn Xplora

Årets julegaver til børn 2023

Julegave racet er så småt gået igang i Danmark og hos Xplora har vi samlet nogle af de bedste julegaver til børn i anledning af den eventyrlige måned for børn. Hvad kunne være en bedre gave til børn end en tryg og sikker introduktion til den digitale verden? Xplora er barnets første mobiltelefon – designet som et smartwatch helt uden adgang til internet, sociale medier og digital billeddeling. En sikker julegave til 4 årige og op!

Køb årets julegaver til børn allerede i dag! 🎁🎄

Leder du efter den bedste julegave til 4 årige børn og op!

… Xplora har svaret!

Lad børnene føle mere frihed og selvstændighed i trygge omgivelser, mens du har det fulde overblik i vores smarte forældre-appen! Vores prisvindende børneure sidder trygt og godt på barnet – så er der plads til leg og sjov ☃️🎄

Lad Xplora blive en tryg ressource for hele familien! Over 1 million forældre har allerede valgt Xplora til sine børn.

 

Forældrenes favoritfunktioner er:

✅ Opkald og beskeder
✅ GPS med trygge zoner
✅ Kamera
✅ Skolemodus
✅ Skridttæller med aktivitetsplatform
✅ Ingen adgang til internet og sociale medier

Velkommen til en tryg introduktion til den digitale verden med Xplora – barnets første mobiltelefon

Undrer du dig over, hvad forskellene er på X6Play og XGO3? Læs med her!

Julegaver til børn

Julesæsonen er gået i gang hos Xplora, og vi har noget for alle. Se dig omkring og find de perfekte julegaver til børn.

Julen er en tid fyldt med forventning og glæde – især for de yngste i familien, nu hvor julemanden kommer forbi igen! Giv dine børn en ekstra grund til at juble i år ved at udforske vores smartwatches, der er specielt designet til børn fra 4 år og op!

Vores børnevenlige smartwatches er den perfekte julegaver til børn, som elsker at tage på eventyr gennem julen og har lyst til at være aktive og selvstændige. Vores smarte børneur er ikke kun sjove og underholdende, men de tilbyder også en enorm tryghed og sikkerhed for børnenes forældre og værger, så du kan have ro i sindet og dine børn kan have det sjovt, når de er ude på eventyr.

Skab uforglemmelige øjeblikke denne jul med et Xplora smartwatch. Vores smartwatches er ikke blot en teknologisk gave, men også et redskab til at fremme læring og udvikling. Med funktioner som opkald, beskeder og skridttæller motiverer et Xplora smartwatch dine børn til at holde sig aktive og udforske verden på egen hånd. Børnene kan holde styr på tiden, tage sjove selfies, holde kontakten med sine nærmeste og meget mere. Du som forældre kan altid vide, hvor dine børn befinder sig via urets smarte GPS, samt indstille trygge zoner omkring fx “Skole” eller “Hjem”. Det er en gave, der bringer glæde og tryghed til både børn og forældre.

Alle disse fantastiske funktioner skal dog ikke blive et forstyrrende element over i skolen! Gennem urets skolemodus-funktion bliver alle urets smarte funktioner deaktiveret, så uret kun fungerer som et helt normalt armbåndsur. På denne måde er der ingen forstyrrelser i klasseværelset, frikvarteret eller SFO’en – men fokus på leg og læring.

Vi har et flot udvalg af de bedste smartwatches til børn med farverige og sjove designs, der vil appellere til børnenes fantasi. Udforsk vores kollektion, og find det perfekte smartwatch, der passer til dine børns personlighed og interesser, sikrer dig årets julegaver til børn allerede idag!

Deltag i vores store julekalender på aktivitetsplatformen!

Hos Xplora gør vi julen 2023 mere magisk end nogensinde før! Aktivér jeres barns smartwatch i december og deltag i vores unikke julekalender med dine børn helt frem til Juleaften! Julen er på trapperne og vores julekalender åbner døren til sjov, læring og tryghed. Lad os hjælpe dig med at vælge den bedste gave til dit barn, så du og familien kan nyde en god og tryg jul. Glædelig jul fra os til dig og dine små eventyrere!

Vi ser frem til at gøre denne jul ekstra eventyrlig for dine børn med vores prisvindende smartwatch til børn.

Har du set, at Xplora har en julekalender på vores aktivitetspaltform? Skynd jer og meld jer til for at deltage i chance om at vinde en masse fede præmier!

Det kræver kun, at:

  • I har et Xplora ur til børn!
  • I tilmelder jer Xploras julekalender inde på aktivitetsplatformen!
  • I er aktive og opnår de daglige mål for antal skridt!

Hermed deltager du i chancen om at vinde en masse fede præmier henover julen! Der trækkes lod hver 5. dag.

Tilmeldninger starter d. 27. november. Tilmeld dig Xploras store julekalender her!

Her fra Xplora ønsker vi dig og hele familien en glædelig jul og vi glæder os til at gå på eventyr med jer.