10 ting du kan lave i din vinterferie

Mange afholder vinterferie, nogen er på skiferie og det er fastelavn – det betyder en masse dejlige aktiviteter med de små. Xplora har samlet forskellige projekter I kan lave sammen til som familie. Buckle up!

Nu kan vi endelig få gang i alle de aktiviteter, som man plejer i vinterferien op til fastelavn. Da vi alle skal have en god start på ferien med familien. Hvor skal man lige starte? Vi har samlet lidt DIY, opskrifter, gode fif osv. Så behøver I ikke og opfinde den dybe tallerken??

Fastelavnsboller 

Hvem elsker ikke fastelavnsboller? Om det så er de fancy til 75. kr. eller mormors hjemmelavede. Her er opskriften på Xplora’s favorit fra Valdemarsro??

Vi garanterer familiehygge i køkkenet med lækre fastelavnsboller, som de små i familien selv kan pynte toppen.

 

Fastelavnsris og pynt

Børn elsker klippe/klistre! Hermed en guide til hvordan man laver sit eget fastelavnsris pynt, masker og alt muligt andet. Få inspirationen her!

Far og søn leger i vinterferien - Xplora smartwatch på håndleddet

Vinterferie i Danmark

Hvis I holder vinterferien i Danmark, enten om det er derhjemme, i sommerhus, hos bedsteforældrene – Så er der en masse gode muligheder for at komme tættere som familie, igennem forskellige aktiviteter, man kan lave sammen. Her er er der samlet en laaang liste over ting I kan lave sammen som familie. Er børnene hjemme ved bedsteforældrene el. lign. så send endelige listen videre ?

Skiferie

Overvejer du at tage de små med på skiferie? Men ikke helt kan overskue det? Det forstår vi godt! Det er et større projekt og få transporteret hele familien op på skitoppen. Her er en lille guide til dig, som overvejer familiens første skiferie.

Vidste du at, at kan tage dit Xplora smartwatch med  på skiferie? Vores abonnement inkludere fri data og fri tale i hele EU/EØS. Perfekt til skiferien! Husk, at der er masse af skridt og hente, når man er susende på pisterne ⛷️?

 

Her har vi 10 forslag til hvad du kan lave i din vinterferie?

Bag en masse kager – I ferieperioden har man massere af tid, og at bage kager er en hyggelig familie ting!

 

Lav sjove fotocollager – Print en masse fotos fx af familien, klip dem ud og lave flotte fotocollager, som kan hænge på børnenes værelser.

 

Gå en lang tur – Tag en tur i skoven eller på stranden? eller udforsk en ny legeplads. Rejs til en anden del af byen og find en perle af en legeplads. Hvem ved, måske møder du også nogle nye mennesker? (samtidig optjener i en masse XCoins til Goplay ?)

Læs mere om Goplay 

 

 

Brætspil – Et godt gammeldags brætspil er noget der bringer familien tættere sammen. Det er hyggeligt og samtidig kommer man lidt længere væk fra teknologien i en lille periode.

 

Lav snobrød og pandekager på bål – Det kan godt være det er lidt køligt udenfor, men tager man godt med tøj på og laver et bål kan man sagtens holde sig varm. Smæk en snobrød eller pandekagedej sammen og hop ud og få noget frisk luft og noget lækkert hjemmebag.

 

Lav jeres egen mini faldskærm af en affaldspose, sytråd og en pind – Klip en plastikpose op i siderne, og klip et stort cirkelformet stykke ud. Lav 8 små huller i kanten af plastic cirklen, med lige stor afstand i mellem. Bind 8 lige lange snore i hullerne (ca. 1-2 meter). Saml enderne af de 8 snore og bind dem rundt om et lille stykke træ, og så er det ellers bare om at folde faldskærmen godt sammen, og kaste den højt op i luften (pas på vinden – den kan godt få faldskærmen på afveje!)

 

Børnene bestemmer dag – Hav en dag hvor børnene bestemmer (indenfor forholdene) hvad der skal ske på dagen. De kan bestemme de aktiviteter i kan lave, samtidig med de kan bestemme hvad der skal spises og drikkes på dagen.

 

Finger- og fodmaling – Tag et udskrift af deres hænder. Nogle store, nogle små.

 

Hygge i sofaen – Se en god gammel klassiker. Der kommer en masse serier og søde kortfilm, som ikke kræver så meget opmærksomhed som normalt. Find hellere en lang og god gammeldags film og synk ned i sofaen sammen.

 

Hulleleg – Lav en hule i stuen og læs en hyggelig bog med børnene. Medbring en lommelygte!

Sæt i gang!

Læs mere om vores smartwatches