5 gode tips under black week 2023

Black Week 2023 nærmer sig hastigt, og er den oplagte mulighed for være på forkant af julesæsonen ved at udnytte de mange fantastiske tilbud der kommer. For at gøre din Black Week shoppingoplevelse endnu mere overskuelig har Xplora samlet fem værdifulde tips, der hjælper dig med at navigere rundt i den travle uge. Uanset om du er på udkig efter tech-gaver, mode, eller elektronik, vil vores 5 gode tips guide dig til at få mest muligt ud af Black Week.

Tip 1: Hav en shoppingliste klar! – Ønskeskyen

Når Black Week handler om at finde de bedste tilbud, er det vigtigt at have en klar idé om, hvad dine børn ønsker sig, hvor du kan købe det henne og hvad det koster. Her er Ønskeskyen den perfekte side for dig. Ønskeskyen gør det nemt at organisere ønskelisten og giver der mulighed for at finde lige det produkt dine børn ønsker sig. Det er en fremragende måde at oprette en ønskeliste, så du ikke mister overblikket over de ting, du gerne vil købe under black week 2023.

Ønskeskyen

 

Ønskeskyen giver dig mulighed for at tilføje produkter til din liste og dele den med venner og familie. Det gør shopping mere målrettet og hjælper dig med at undgå impulsindkøb. Brug Ønskeskyen til at skabe en velstruktureret liste, der inkluderer de varer, du ønsker at købe under Black Week.

Tip 2: Hold øje med de bedste priser gennem Pricerunner

Priserne under Black Week kan variere betydeligt, både online og ude i butikkerne, hvilket gør det afgørende at finde de bedste tilbud. En effektiv måde at gøre dette på er ved hjælp af Pricerunner. Pricerunner en online sammenligningstjeneste, der hjælper dig med at identificere de laveste priser inden for de produkter, du leder efter på markedet.

Pricerunner gør det enkelt at søge efter varer og sammenligne priser fra flere forhandlere. Du kan også læse brugeranmeldelser for at få en idé om produktkvaliteten og om der er værdi for pengene. Brug Pricerunner til at finde de mest konkurrencedygtige priser under Black Week.

Tip 3: Black Week Tech julegaver til børn, der kan blive hurtigt udsolgt

Under Black Week er tech-julegaver til børn ofte blandt de mest eftertragtede produkter. Det er vigtigt at forstå, hvilke produkter der typisk bliver udsolgt hurtigt, så du kan være forberedt og handle i god tid. Her er nogle eksempler på tech-julegaver til børn, der kan blive revet hurtigt af hylderne under ugen.

  • X6Play og XGO3: Tag ikke fejl af vores bedst i test smartwatches til børn. Skræddersyet til at give en tryg introduktion til den digitale verden, finder du her 2 sikre vindere hos børn og forældre. Har du lyst til at vide mere om, vores prisvindende ure? Læs mere om vores bedste gps ure til børn!
  • Nintendo Switch: Den moderne spilkonsol fra Nintendo har været et hit blandt børn og voksne i alle aldre. Med sit stort spiludvalg og muligheden for at spille både derhjemme og på farten, er det ofte en topønske på børns ønskelister.
  • LEGO Boost Creative Toolbox: Dette interaktive LEGO-sæt giver børn mulighed for at bygge og programmere deres egne robotter og kreationer. Det er en sjov og lærerig gave, der kan være svær at få fat i under Black Week på grund af sin popularitet.
  • PS5 (PlayStation 5): Sonys populære spilkonsol, PS5, har været et af de mest efterspurgte tech-produkter. Det er kendt for sine imponerende grafik- og spilydelse og har været svært at finde på lager.
  • Xbox Series X: Microsofts svar på næste generations spilkonsoller, Xbox Series X, er også et eftertragtet valg der kan blive hurtigt udsolgt. Med en stærk spilydelse og et stort udvalg af spil er det en populær gave til børn, der elsker gaming.

Gaver til børn

Tip 4: Vær hurtigt ude Black Friday

Black Friday er en intens shoppingdag, hvor de bedste tilbud opstår. Populære produkter kan blive udsolgt på ingen tid. For at maksimere dine chancer for at score de bedste tilbud, bør du:

  • Planlæg på forhånd: Lav en liste over de produkter, du ønsker, og undersøg priserne på forhånd.
  • Stå tidligt op eller gå sent i seng: Jo hurtigere ude jo større chance har du! Fredag er en hektisk dag
  • Tilmeld dig forhandlernes nyhedsbreve: Dette giver dig tidlig adgang til deres tilbud og rabatter.
  • Vær tidligt ude: Mange butikker åbner tidligt om morgenen, så vær parat til at shoppe tidligt.

Tip 5: Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

For at sikre, at du ikke går glip af nogen af vores fantastiske Black Week-tilbud, anbefaler vi, at du tilmelder dig vores nyhedsbreve. Ved at tilmelde dig vil du være blandt de første til at modtage opdateringer om vores eksklusive tilbud, produktlanceringer og andre spændende nyheder. Tilmelding er en simpel måde at sikre, at du er opdateret og klar til at udnytte de bedste tilbud fra Xplora.