50.000 XPLORA-ure til børn solgt i Norden!

XPLORA når en ny milepæl: 50.000 familier i Norden har nu sikret sig et smartwatch til børn fra XPLORA!

Det betyder særligt én ting: Endnu flere forældre i Norge, Sverige og Finland vælger XPLORAs smartwatch, over en smarttelefon til vores mindste!!  En vigtig årsag hertil er øget opmærksomhed om skærmtid og fokus på aktive og sunde børn.

Ur nummer 50.000

Vi har været så heldige at tale med vores kunde nummer 50.000. Hendes navn er Marte Johansen, og hun modtog en gratis XPLORA 4 med gratis brug af et abonnement i 12 måneder.

Hvad er grunden til, at du valgte at købe et smartwatch fra XPLORA?

“Vores datter er begyndt at gå til og fra skolen alene. Vi har ikke en hjemmetelefon, så der var behov for en telefon. Når vi ikke er hjemme, ønsker vi, at hun kunne få fat i os og omvendt, hvis der skulle ske noget. Hun ville også have et ur, så XPLORA dækkede begge behov. Vi har flere bekendte, der er meget tilfredse med XPLORA, så vi ville prøve. “

Hvilke af XPLORA 4s funktioner sætter du mest pris på?

”Vi sætter mest pris på, at vi kan komme i kontakt med i hindanden, efter behov. Det er også godt, at det kan sættes i skolemodus. ”

Hvad er vigtigt for dig som mor nu, når dit bar skal have deres første mobiltelefon?

XPLORA 4 har de funktioner, hun har brug for. Hun kan ringe til os. Hun har ikke brug for internet eller spil. Det faktum, at smarturet / telefonuret er designet som et ur (muligvis … som det er), ser vi som en fordel, da det er mindre sandsynligt, at det bliver ødelagt eller mistet. ”  

Begræns skærmtid og opmuntr til fysisk aktivitet

Vores mål er, at vores smartwatches hjælper med at gøre det lidt lettere for både børn og forældre, at begrænse skærmtiden. Samtidig ønsker vi at inspirere til øget fysisk aktivitet, og større uafhængighed hos børn. Alle vores smartwatches er specielt tilpasset børn fra 4 år og opefter. Via forældrerappen kan du se nøjagtigt, hvor mange skridt dit barn tager i løbet af en dag, og med urets GPS kan du altid være sikker på, hvor dit barn er. Det kan derfor føles lettere og sikrere at slippe barnet ud i haven eller legepladsen.

I februar lancerede vi «GO PLAY». Det er en unik aktivitetsplatform, der er blevet meget populær på meget kort tid.

Ved at være fysisk aktiv gennem leg, samler børn belønninger i form af “XPLORA-Coins” med urets indbyggede skridttæller. Disse kan udveksles med forskellige produkter, og børnene kan vinde fantastiske præmier. Vi får positiv feedback fra forældre, der siger, at det har været specielt vigtigt, mens børnene skulle være hjemme fra skolen, og der var få organiserede tilbud inden for sport.

Platformen har fået en stor international opmærksomhed. Virksomheder som Paramount Pictures, Disney og Unicef ​​er nogle af de spillere, der ønsker at bidrage til, at børn får en sund og god tilgang til teknologi og kommunikation.

XPLORA i blå på pige

 

Før Covid-19 var det gennemsnitlige antal skridt for Xplora GO Play-brugere i Norge 8.000 pr. Dag. Da skoler og sportsklubber blev lukket, så vi, at aktivitetsniveauet faldt til 5.600 trin pr. Dag. Nu hvor Norge åbner igen, ser vi, at aktivitetsniveauet stiger, selvom børn i dag stadig er noget mindre aktive end før Covid-19

Vi ser en klar tendens til, at XPLORA #GOPLAY-brugere er markant mere aktive, hvilket igen genererer positive langtidseffekter. Vi ser for eksempel, at børn, der er registreret til en kampagneaktivitet som f.eks Petter Kanin har ca. 10.000 trin pr. Dag og er således på det aktivitetsniveau, der anbefales til børn. Du kan finde mere nyttige oplysninger om GoPlay-programmet her: https://xplora.no/goplay/