Bæredygtighed: små skridt med en stor betydning

De valg, vi træffer nu, vil have en grundlæggende indflydelse på vores børns fremtid. Bæredygtighed bør altid være en del af vores overvejelser, når vi begår os i livet. Lad os sammen tage de valg som sikrer den bedst mulige verden for kommenede generationer.

Klimaændringer vedrører os forældre på en helt særlig måde – Vi kan være med til at sikre at vores børn bliver en generation af klimabevidste individer.

 

Børns forhold til naturen er ofte meget nysgerrigt og ukompliceret. Skoven giver et frirum til leg og eventyr, og små kryb og dyr kan hurtigt blive til interessante venner.

I Danmark skal vi være taknemmelige for, at naturen er meget tæt på os. Dette er dog ikke tilfældet på verdensplan, og virkningerne af klimaændringer er ødelæggende.

I denne globaliserede verden er det svært at lukke vores øjne for, hvad der sker. Derfor er det vigtigt at lære vores børn, om at tage ansvarlige og bæredygtige valg, der er vigtige i stor skala.

Børn i naturen til bæredygtighed Xplora

XPLORA er vokset meget i de senere år, og vi føler, at vi har en pligt til at føre et godt eksempel. Vi ønsker, at vores kunder skal være stolte over, at de har valgt XPLORA. Hvad der er bedst for børn, er også vores prioritet. Denne ideologi har formet os hele vejen og skabt det produkt, vi har i dag. Men nu vil vi tage ideen ét skridt videre.

For hver købte XPLORA, planter vi et træ i samarbejde med One Tree Planted.

One Tree Planted udfører et vigtigt arbejde med at gendanne den biologiske mangfoldighed. De arbejder for at øge bevidstheden omkring træer, og give virksomhederne en mulighed for at træffe enkle, men vigtige valg. Sammen ønsker vi at motivere børn og unge til at træffe valg, der vil være positive for vores miljø og fremtid. 

legende børn i skoven

 

Træer renser luften vi indånder. De filtrerer vandet vi drikker, og muliggør levested for mere end 80% af verdens biologiske mangfoldighed. Du kan læse mere om vigtigheden af ​​træer direkte fra webstedet One Tree Planted: https://onetreeplanted.org/pages/why-trees

Ud over at vælge et fornuftigt alternativ til dit barns sundhed og velvære, når du køber et smartwatch fra XPLORA, kan du være sikker på, at dit valg også vil have positive langtidseffekter. At plante et træ kræver intet af dig! Børn er vores fremtid, så det er kun fair at tilbyde dem muligheden for at nyde vores enestående planet. Et valg med bæredygtighed i fokus har nu endnu større effekter, og sammen kan vi gøre verden til et bedre sted for vores børn at leve.