Bidrag sammen med Xplora til en bedre fremtid for børn

Hvordan ville dit og dine børns liv være, hvis du ikke havde adgang til strøm? Forestil dig hospitaler, skoler og boliger uden elektricitet. Desværre lever en stor del af verdens børn og deres forældre på denne måde. Og det bliver værre, hvis vi ikke gør noget NU. Xplora kan og vil hjælpe. Vil I hjælpe med?

Kæmpe samarbejdsprojekt –  Se hvordan man deltager

Vi har i flere måneder planlagt og gjort klar til, hvad der bliver virksomhedens hidtil største kampagne: Hjælpe en landsby i Libanon med at få adgang til bæredygtig energi og dermed få sit lokalsamfund på fode igen. Og alt dette sker med jeres skridt.

Xploras vision er, at børn og unge lærer om værdien af ​​fysisk aktivitet og reducerer deres egen skærmtid, som i kombineres med social og bæredygtige projekter, som er gavnlig for hele verden. Social bæredygtighed og samarbejde er afgørende for, at vi som verdenssamfund kan tage de afgørende skridt mod FN’s bæredygtighedsmål for 2030.

Den 25. april starter Net Zero-kampagnen, hvor vi for første gang vil engagere og aktivere mennesker over hele verden – unge som gamle. Derfor kan alle, der har lyst til at bidrage med deres egne skridt i denne kampagne. 

Deltag her!

 

Skridt med mening – mange bække små gør en stor å

Xplora inviterer alle til at slå sig sammen om en af ​​tidens vigtigste og mest meningsfulde opgaver. Her kan vi sammen give børn en bedre og mere sikker opvækst. Det er sammen vi kan gøre underværker; et lille bidrag og få skridt fra dig og dine, gør forskel for mange.
Lad os møde fremtiden sammen – for den næste generation.

Du kan deltage på flere måder:

1: Gennem Goplay
Ved hjælp af Xploras sjove og spændende aktivitetsplatform Goplay. Her får alle der tilmelder sig kampagnen mulighed for kun at bidrage ved at være fysisk aktiv. Alle skridt tælles automatisk af enten telefon, smartwatch eller XMOVE. For dem, der ikke kender Goplay universet for børn, kan vi fortælle at vi har gennemført mange lignende projekter med stor succes. Sammen med UNICEF har vi, i samarbejde med vores kunder, samlet for hvad der svarer til 1 mio. liter rent vand til børn.

 

Deltag her!

2: Vores Xplora app
Du behøver ikke at være kunde hos os for at deltage. Du behøver heller ikke et Xplora-ur for at deltage i denne kampagne – alle kan frit downloade Xplora-app’en til deres mobil og automatisk bidrage med sine skridt.

Ung kvinde

Anerkendelse og ekstra belønninger

Hos Xplora er det vigtig for os at vi anerkender, dem som har gået en ekstra mil. Derfor vil de 100 med flest skridt får deres navn på en hædersplads, som overrækkes til byens borgmester ved kampagnens afslutning. Derudover belønner vi også 3 deltagere, der bliver først færdig med projektet 3 milepæle. 

Hvad betyder Net zero egentligt?


Kort sagt handler det om at blive CO2-neutral og skabe en verden, hvor vi kan stoppe den globale opvarmning og gennem en forandring gøre jorden mere beboelig. I dette pilotprojekt vil vi ikke kun transformere en hel by i Libanon for, at opnå Net Zero-status, men vi vil også mobilisere en global folkebevægelse for bæredygtige løsninger, som hjælper FN i arbejdet med at nå målet om 10.000 CO2-neutrale byer i 2030.

Alle, der er med og giver deres fysiske skridt til kampagnen, bidrager til et solcelleanlæg, i pilot byen i Libanon, som United Cities og partnere står får. 

Og dette har mange fordele:

 

1) Inspiration til øget fysisk aktivitet.

2) Lær om mere bæredygtig adfærd.

3) Udskiftning af snavsede dieselgeneratorer med solcelleenergi.

4) Lokalsamfundets adgang til tilstrækkelig og ren energi er de kortsigtede resultater. På længere sigt bedre adgang til ren energi, bedre infrastruktur og levestandard. 

 

Vi har brug for alles hjælp – tilmeld dig i dag!