Deltag i Xploras Color Party: Byt, Mix & Match

Lær alt om Xploras nyeste byt, mix & match koncept til X6Play, og hvordan dine børn kan tilpasse deres smartwatch, så det passer til deres egen personlighed og følelser! Deltag i Xploras Color party.

Med Xploras X6Play premium smartwatch til børn introducerer vi et helt nyt farverigt koncept, hvor børnene nemt kan Mix & Match mellem forskellige farver covers, urremme og remholdere. Hvad end dit barn har udset sig en helt unik farvekombination, eller godt kan lide at skrifte dagligt, så uret kan matche ind i dagens tøjvalg – så har det aldrig været nemmere at tilpasse sit Xplora. Hver farve symboliserer endda også noget forskelligt, så børnene kan kommunikere deres identitet og følelser gennem farver!

Farver udløser altid en række forskellige følelser hos os mennesker. Lige fra trøst og ro til vrede og tristhed. Nogle siger endda, at de kan mærke farver i deres sjæl! Farver er et symbol på livet og spiller en vigtig rolle i de unges liv tidligt og repræsenterer sjov, kreativitet og fantasi.

 

Børne ur Urrem

Køb Harmony         Køb Energy

 

Gør dit smartwatch mere personligt med over 3400 farvekombinationer!

Med Xploras Color Party-koncept kan børn bytte rundt med over 3400 kombinationer af farver, hvor i alt 12 forskellige farver repræsenterer forskellige følelser og personlighedstræk! Børnene får her mulighed for at vælge de følelser og personlighed, som de synes passer til dem selv. De kan nemt skifte og ændre farver på uret, så meget de vil. En dag Funny og Active – en anden dag Curious og Creative!

Så hvilken farve er du i dag? Udforsk Xplora-paletten af farver og tal med dit barn om følelser, identitet og personlighed. Tag et kig på alle de farver og personlighedstræk, dit X6Play kan repræsenterer i denne oversigt!

Hvilken farve er du i dag?

Happy: Næsten alt vil få dig til at grine, og dine venner kender dig som en person, der smiler meget!

Friendly: Du er en rigtig god ven og gør alt, hvad du kan for at gøre dine venner glade!

Funny: Du får folk og venner til at grine, og du kan altid lide at lave sjove og skøre ting, der er supersjove for alle!

Creative: Du elsker at skabe noget. Det kan være kunst, skrivning, musik, bygge ting eller bare hvad du kan kreere noget ud af!

Thoughtful: Du kan lide at tænke på, hvordan verden er, og hvor vi kommer fra! Du tænker altid over tingene, før du løber ind i dem!

Positive: Du siger altid, at der ikke er noget, du ikke kan gøre. Uanset hvor kedeligt det virker, kommer du altid med et smil!

Playful: Du elsker at lege og have det sjovt! Og overalt, du går hen, leder du altid efter noget, du kan lege med!

Active: Du kan bare ikke sidde stille! Du elsker at løbe, lege, gå ture og sprinte rundt i dit hus. Du er bare vild med sport og være aktiv!

Curious: Du tror, at verden er fuld af spændende ting, som du altid bruger tid på at undersøge. Du stopper altid for at dufte til blomsterne!

Kind: Du er meget dedikeret til dine venner og familie og ønsker altid at gøre ting for at få dem til at føle sig bedre.

Cool: Intet får dig ned! Du kan lide at klæde dig og opføre dig cool og kan lide at have en masse venner omkring dig!

Læs vores 23 tips til, hvordan du kan styrke børns selvtillid

Hvordan får du flere farver?

X6Play i sort kommer med 2 ekstra cover og remholder i limegrøn og pink. Med Xploras Energy og Harmony tilbehørspakker får du en masse forskellige farver og kombinationer du kan lege med! Energy har stærke og skarpe farver, mens Harmony har en lidt mere pastel blød følelse.

Lad verden vide, hvem du er! Udtryk dig selv og dine følelser med Xploras farvepalet. Byt, Mix og Match med i alt 12 forskellige farver og over 3400 farvekombinationer!

 

Alle børn er unikke – nu er deres smartwatch det også!

 

 

Køb Harmony         Køb Energy

Urremme til børn Urrem børn