Deltag i Xploras Color Party

Lær alt om nyeste Byt, Mix & Match koncept, og hvordan dine børn kan tilpasse deres smartwatch, så det passer til deres egen personlighed og følelser!

Med Xploras X6Play lancerer vi et helt nyt koncept, hvor børn kan bruge farverne på urremme, remholdere og covers til at kommunikere deres identitet og følelser!

Farver udløser altid en række forskellige følelser hos os mennesker. Lige fra trøst og ro til vrede og tristhed. Nogle siger endda, at de kan mærke farver i deres sjæl! Farver er et symbol på livet og spiller en vigtig rolle i de unges liv tidligt og repræsenterer sjov, legesyg, kreativitet og fantasi.

Xploras prisvindende X6Play – nummer et i kategorien!

Den nye Premium-model fra Xplora – X6Play – vandt for nylig Best of Innovation-prisen ved den største teknologi begivenhed i verden – CES i Las Vegas, USA. Læs mere om det prisvindende smartwatch her.

X6Play – Premium smartwatch 

Med Xplora Color Party-konceptet kan børn vælge over 3400 kombinationer af farver, hvor i alt 12 forskellige farver repræsenterer forskellige følelser og personlighedstræk! Børn får mulighed for at vælge de følelser og personlighed, som de synes passer til dem selv. De kan nemt skifte og ændre farver på uret, så meget de vil. En dag legende og glad – en anden dag tankevækkende eller nysgerrig!

Så hvilken farve er du i dag? Udforsk Xplora-paletten af farver og tal med dit barn om følelser, identitet og personlighed. Tag et kig på alle de farver og de personlighedstræk, de repræsenterer i denne oversigt!

Xplora Color Party er en glimrende måde at starte en samtale med dit barn om følelser, personlighed, og hvad og hvordan de tænker om sig selv og andre. Her er nogle udgangspunkter og definitioner for hver af farverne:

Så hvilken farve er du i dag?

Happy: Næsten alt vil få dig til at grine, og dine venner kender dig som en person, der smiler meget!

Friendly: Du er en rigtig god ven og gør alt, hvad du kan for at gøre dine venner glade!

Funny: Du får folk og venner til at grine, og du kan altid lide at lave sjov og lave dumme ting, der er supersjove for alle!

Creative: Du elsker at skabe noget. Det kan være kunst, skrivning, musik, bygge ting eller bare hvad du kan gøre noget ud af!

Thoughtful: Du kan lide at tænke på, hvordan verden er, og hvor vi kommer fra! Du tænker altid over tingene, før du løber ind i dem!

Positive: Du siger altid, at der ikke er noget, du ikke kan gøre. Uanset hvor kedeligt det virker, kommer du altid med et smil!

Playful: Du elsker at lege og have det sjovt! Og overalt, hvor du går, leder du altid efter noget, du kan lege med!

Active: Du kan bare ikke sidde stille! Du elsker at løbe, lege, gå ture og løbe rundt i dit hus. Du elsker også sport!

Curious: Du tror, at verden er fuld af spændende ting, som du altid bruger tid på at undersøge. Du stopper altid for at dufte til blomsterne!

Kind: Du er meget dedikeret til dine venner og familie og ønsker altid at gøre ting for at få dem til at føle sig bedre.

Cool: Intet får dig ned! Du kan lide at klæde dig og opføre dig cool og kan lide at have en masse venner omkring dig!

Læs mere omkring, hvordan du taler med børn om følelser.

 

Sådan får du flere farver! 

Xplora X6Play kommer med tre forskellige farver til remholdere og to covers. Med Energy pack og Harmony pack fra Xplora butikken får du en masse forskellige farver og kombinationer du kan lege med!

 

Lad verden vide, hvem du er! Udtryk dig selv og dine følelser med Xplora-farvepaletten. Byt, Mix og Match med i alt 12 forskellige farver og identitet navne på urremme, remholdere og covers med “Energy” og “Harmony” tilbehørspakkerne! Den ene dag legende og cool – den anden dag tankevækkende og kreativ!

 

Vælg mellem mere end 3400 forskellige kombinationer! Energy pack har stærke og skarpe farver, mens Harmony pack har en lidt mere pastel blød følelse.

 

Hvert barn er unikt – nu er deres smartwatch også!