Efterårsaktiviteter for børn – 10 sjove ideer!

Mangler du inspiration til hyggelige efterårsaktiviteter for børn, som kan gøre efteråret lidt sjovere?

Efteråret er så småt begyndt at nærme sig, og den kolde luft kan stille og roligt mærkes. Efterår kan være vådt, mørkt og koldt, hvorfor vi pakker vores børn godt ind i det varme tøj inden de cykler afsted til skole og venner. MEN, denne tid har det også altid med at overraske med sjove og spændende aktiviteter, hvor specielt udendørs leg i den friske efterårsluft fungerer som en perfekt modvægt til tiden foran fjernsynet eller tablets.

Xplora har givet over 700.000 forældre en bedre ro og tryghed, når de kysser deres børn farvel, når de skal ud på egne eventyr.

Med Xplora-appen kan du som forælder holde øje med dit barns bevægelser hjemmefra eller fra arbejde. Og når efterårsferien begynder, kan man trygt lade børnene gå ud og lege med sine venner.

xplora - Efterårsaktiviteter

Se vores ideer til sjove efterårsaktiviteter at lave i løbet af efterårsferien og få en masse XCoins med hjem til appen!

10 sjove efterårsaktiviteter for børn

  1. Byg en hytte i skoven
  2. Saml en masse forskellige blade og lav en flot efterårscollage til bedsteforældrene
  3. Lav trylledej og lav dit barns håndaftryk
  4. Find kastanjer og lav de sjoveste dyr
  5. Tag på stranden og find sten i forskellige størrelser og mal sjove motiver
  6. Lav din egen bankoplade og gå på opdagelse – kan du finde en edderkop, bille, grankogle, sten, mudder, grønt blad, regnorm osv.
  7. Find æbler i haven og bag en æbletærte
  8. Lav en smuk efterårskrans med alle de flotte blade fra haven eller skoven
  9. Lav din egen lanterne ud af glanspapir og pynt det med alt fra naturen. Brug pap øverst og nederst, så det kan holde og tag noget bomuldsgarn til hang. Brug IKKE rigtig ild. Og gå en tur sammen om aften, mens lanternen viser jer vej.
  10. Lav din egen kryds og bolle fra naturen – 4 pinde, 5 sten og 5 kogler

For flere kreative ideer, tag et kig på Kreativ med Ungerne!