Er du en bekymret forælder? Xplora er løsningen!

At være bekymret forælder er ikke noget nyt under solen. Læs med her, og bliv klogere på hvordan Xplora kan hjælpe dig!

Bekymring: “følelse af uro, nervøsitet eller ængstelse fx over aktuelle eller fremtidige problemer”, således defineres bekymring i Den Danske Ordbog. Som forælder kender du helt sikkert følelsen. Følelsen som opstår på vegne af dit barns velbefindende. Kan du sommetider føle at du er overbeskyttende? Og at du tilmed står lidt med den fornemmelse alene? Frygt ej.

Se lige her:

Vi spurgte med ja/nej svarmulighed, vores over over 7000 følgere på Instagram om de genkender:

…at være bekymret for ikke at vide hvor ens barn er

…at være bekymret for ikke at kunne komme i kontakt med sit barn

…at være bekymret for det voldsomme antal af børn og unge, der får psykiske lidelser som en tydelige effekt af sociale medier…

Her er jeres svar:

Bekymret forælder Instastory

At bekymre sig er altså helt normalt – og ifølge vores Instagram rundspørge, tydeligvis noget vi alle gør!

Når alt pludselig ændrer sig

Den dag dit barn bliver født, bliver barnets sikkerhed vigtigere end noget andet. Alt bliver sat i perspektiv, og et andet menneskes liv bliver pludselig vigtigere end dit eget. Som forælder er din hovedopgave at holde dit barn sikkert. Og med dette ansvar følger en stor portion bekymring hos de fleste forældre, som det så tydeligt ses fra vores Instagram story-undersøgelse.

Køb Xplora X6 play nu

For mange forældre er det derfor en ekstremt udfordrede overgang, at lade deres barn udvide sine horisonter og tage på egne opdagelsesrejser. At slippe kontrol er imod alt du er vant til.

Lyder det lidt som dig? Det behøver faktisk ikke at være sådan. Vi tror på, at Xplora kan hjælpe dig. Vi kan love, at du ved at investere i et Xplora, vil spare dig selv en masse bekymringer.

Med et Xplora på armen af dit barn, skal du ikke:

  • Bekymre dig for hvor barnet er.
  • Bekymre dig for ikke at kunne komme i kontakt med barnet.
  • Bekymre dig for, at barnet får for meget skærmtid og sidder stille foran en smartphone eller tablet. Der er nemlig ikke adgang til overflødige apps på smartwatchet.
  • Bekymre dig for, at en smartphone hæmmer koncentration og bliver en distraktion, når barnet lærer i klasseværelset.
  • Bekymre dig omkring den alarmerende sammenhæng mellem af antallet af børn og unge, der nu har psykiske lidelser, som følge af sociale medier.
  • Bekymre dig for den direkte og indirekte mobning, som børn og unge oplever via sociale medier.
  • Bekymre dig for mængden af ​​upassende oplysninger, som barnet kan komme i kontakt med via sociale medier og internettet.
    …Listen fortsætter.

XPLORA tror på teknologi og fordelene ved at forenkle og forbedre vores liv, for dig som forælder samt for vores børn. Tilmed ser vi et enormt socialt ansvar ved at tilpasse teknologien til børn. Vores børn vil uundgåeligt vokse op i et samfund, som er afhængig af teknologi, og derfor kan man ikke komme udenom at de vil møde den før eller siden. Det handler derfor om at finde en god løsning, som skaber en tryg introduktion til teknologiens store verden. En løsning som er tilpasset børn og deres behov. Smartphones med tilhørende internet og sociale medier er ikke tilpasset børn. Men det er XPLORA.

 

pige med sit Xplora smartwatch