Få en enklere og tryggere juleferie med Xplora

Hvordan kan du og din familie have den bedste juleferie med Xplora som ressource?

Juleferien er lige rundt om hjørnet – fuld af muligheder! Selvom ferie og fri betyder meget leg og sjov for børnene – og meget tid til familiehygge og kvalitetstid, kan det nogle gange være udfordrende for os forældre, der rent faktisk skal arbejde.

Køb og læs mere om vores smartwatches her!

 

Tryg juleferie!
Mange har børn i en alder, hvor de kan bruge lidt tid udenfor på en nærliggende legeplads eller i haven, hvor Xplora vil kunne være med til at gøre dette mere bekymringsfrit for både barnet og dig som forælder. En mulighed, du har med vores Xplora smartwatches er, at du kan indstille en tryghedszone i din egen have – eller et hvilket som helst andet sted, du måske synes er en tryg og sikker zone for dine børn. Du vil få påmindelser gennem Xplora appen, som vil fortælle, hvis dit barn forlader den trygge zone.

Xplora kan hjælpe dit barn med, at blive mere selvstændig, øget følelse af mestring – større selvværd!

Xplora ønsker at være en ressource i juleferien såvel som i hverdagen. Barnet kan have en større radius til at bevæge sig rundt på egen hånd, mens du har kontrol via forældre-appen; man holder op med at bekymre sig – og barnet oplever større selvstændighed, øget mestringsfølelse og større selvværd. En meget god spiral!

Tag tiden tilbage med Xplora
Juleferien er et godt tidspunkt at øve sig i smartwatches funktioner i trygge omgivelser. Det er også en fin bonus at kunne have lidt mere tid til rådighed i ferien, når barnet bliver mere selvstændigt. Tid er ofte en mangelvare i mange børnefamilier. Et par ekstra minutter kan være en forældres største ønske!


Vent med smartphonen!

Vi hos Xplora arbejder og trækker vejret hver dag, for at børn kan være børn. Og vi ser, at behovet for digital kontakt er vigtigt – især når børn begynder at være mere ude i verden på egen hånd. Vi tror på, at ingen børn har brug for en normal smartphone i en ung alder, for med smartphonen følger meget, som kan være belastende og skadeligt for børn, gennem eksempelvis sociale medier. Her har du adgang til hele verden – alt fra de gode til de absolut mindre heldige for vores børn. I vores smartwatches til børn har vi ingen internetadgang – ingen sociale medier, men vi fokuserer på det, vi mener er vigtigt for børn og unge; en kontrolleret og tryg mulighed for at kontakte deres nære og kære. Du som mor og far indtaster alle kontakter, der selv kan ringe til uret, du som voksen styrer uret via en forældre-app, som kun du har adgang til.


60% har oplevet et pres for at købe en smartphone

Ifølge en intern undersøgelse, vi har lavet, svarer mere end 60% af forældrene, at de har oplevet et pres for at købe en smartphone til deres børn, mens de i virkeligheden synes, det er for tidligt. Xplora er en god løsning til familier – hvor man kan holde kontakten med barnet på en sikker måde uden at skulle bekymre sig om, at børnene kan blive involveret i noget via sociale medier eller internettet. Du behøver heller ikke bekymre dig om, at “skærmtid” allerede bliver et problem – da mange forældre skændes meget med deres børn over tid. Lad børn være børn – de har ikke brug for en smartphone, når de er så unge.


Lad børn være børn mere!

Tal gerne åbent med andre forældre om dette med smartphone vs Xplora smartwatch – da mange andre nok vil opleve det samme som i vores undersøgelse ovenfor; et pres for at købe en smartphone og hvad der følger med – som de færreste ønsker at udsætte deres børn for allerede nu. Lad børn være børn lidt længere – og lad os voksne have godt styr på vores børns digitale verden; lad os sammen skabe en sikker indgang til denne verden sammen med dem!

Køb og læs mere om vores smartwatches her!

Eller køb det hos Elgiganten eller Power