Xplora 2022: Flere produkter og tjenester end nogensinde!

Xplora har gennem hele 2021 bidraget til fysisk aktivitet og trygge rammer for vores yngste, på trods af endnu et år med nedlukninger og og generel utryghed. I 2022 vil Xplora lancere flere produkter og tjenester!

Men I kunder, har formået at være i bevægelse med rekord HØJ aktivitet i 2021, ved at melde jer til vores GoPlay kampagner. GoPlay kampagner er netop formålet med at aktivere vores børn og øge deres fysiske aktivitet, udvikling og leg?

 

I år udgives flere spændende produkter og innovative tjenester end nogensinde før, og vi skal fejre fem års fødselsdag – 2022 bliver året?

Vi vil gerne opsummere kort hvad 2021 har budt os på og til sidst runde af med, hvad 2022 vil give dig og dine børn af sjove og spændende muligheder hos os i det nye år. Men først – GODT NYTÅR til dig og din familie. Vi håber, I har haft nogle dejlige juledage og nød ferien, som startede lidt tidligere for nogle i år. Året har været anderledes og lad os håbe 2022 vil give os mere normale dage, så vi snart kan slippe armene fri og kramme vores nære og kære. 

TUSIND TAK – 10.158.979 flasker rent vand

I 2021 lykkedes det JERES børn at indsamle rent vand til 4.000 børn over et år. Det har de gjort gennem deres aktivitet i vores kampagner på GoPlay. Det er simpelthen så flot. 

Uden jer, havde vi ikke været i stand til at nå alle de høje mål. Med hundredtusindvis af børn på holdet vil vi sammen klare det meste, også i 2022.

 

Sammen med Unicef Kid og Power, gav vi 2 flasker vand for hver 1000 skridt.bI alt nåede vi 10.158.979 flasker vand! Vi er utrolig stolte og kan ikke få armene ned.
Det var aldrig nået uden jeres børn – Kæmpe high five til jeres børn fra Xplora teamet?

– 2021 har været inspirerende og meningsfuldt for os, at inspirere børn til at være aktive. Og vi har investeret meget det seneste år, da I kunder virkelig har givet jernet, siger den administrerende direktør og stifter af Xplora, Sten Kirkbak.

Læs mere om vores smartwatches til børn her!

Unicef og Xplora


Tak til dig, som er vores “digitale ven” og følger os på de sociale medier. Tak til dig, som bruger din tid på at give likes og kommentarer – Og tak til dig, der giver konstruktiv feedback til os, så vi kan blive endnu bedre. Det værdsætter vi højt.

Vi håber, du vil fortsætte med det skønne drive i 2022, og vil være med til at løfte os til nye højder i løbet af 2022. Vi har brug for din mening og stemme. Det er trods alt dig og dine børn, vi er her for?

Socialt ansvar i fokus

Igennem den prisvindende aktivitetsplatform GoPlay, har Xplora lanceret flere kampagner, hvor jeres børn har kunnet deltage i konkurrencer og engagere sig i vigtige emner. Gennem partnerskabet UNICHEF, har vi som tidligere nævnt, inspireret så mange børn over hele verden til at donere vand til andre børn. I løbet af 2022 vil 10 millioner flasker rent vand have sikret 4.000 børn adgang til rent vand i et år.

Tilmelding til ‘ Plant A Tree – kampagne, har jeres børn med Xploras smartwatch hjulpet med at plante nye træer. Som er svarende til 21 fodboldbaner i områder, der er hærget af skovbrande ?

 

I 2021 har Xplora tage et kvantespring ved at indgå et samarbejde med større aktører for at nå flere af FN´s mål om bæredygtighed. Xploras GoPlay platform er nu blevet valgt til, at være en en medspiller i United Citys grønne by projekt ( Net Zero City), som bliver et vigtigt pilotprojekt, der vil bidrage til FN´s vision om at 10.000 byer vil være CO2 neutrale i 2030.

– Vores vision er, at vi lever og ånder for at kunne bidrage til at ændre verden. Både ved at børn reducerer skærm tiden og bliver mere fysisk aktive, men også ved, at børn kan omlægge deres aktivitet til at hjælpe andre børn, der har brug for det, siger Kirkbak.

Over en halv million familier har købt Xplora 

Allerede i januar 2021 lancerede Xplora den nyeste smartwatch til børn, X5 Play-modellen. Allerede i tredje kvartal, blev der annonceret, at der er solgt over 540.000 Xplora-ure på verdensplan siden lanceringen for næsten fem år siden. I august 2021 fejrede vi over 100.000 brugere alene i Norden. Og Xplora er den førende aktør på flere af sine vigtigste europæiske markeder, som  i øjeblikket er tilgængelig i hele 20 lande.

Vidste du i øvrigt, at Xplora er et separat “teleselskab”? Det betyder, at de ure vi sælger i Norden, kommer med eget SIM- og mobilabonnement. Dette giver vores kunder nemmere aktivering og de får et tilpasset og optimalt abonnement. Bedre brugervenlighed, simpelthen.

– I en tid, der har været præget af usikkerhed og mange har mistet deres job, er vi i 2021 ekstra stolte over at have øget holdet fra omkring 40 til knap 100 personer, siger Kirkbak.

Læs mere om vores smartwatches til børn her!

Produkter og tjenester

Nye produkter og tjenester i 2022

2022 bliver det hidtil mest spændende og begivenhedsrige år i virksomhedens femårige rejse. Rejsen der startede med at grundlæggeren selv mistede sin søn i et indkøbscenter i Oslo. Her kom ideen om en mobil tilpasset til børn. Dette blev baggrunden for en lille tech start-up virksomhed, til nu, at være børsnoteret og en international virksomhed med omkring 100 ansatte.

 

– 2022 bliver året, hvor vi vil lancere flere nye produkter og tjenester, end vi nogensinde har gjort før. Vi arbejder på flere nye smartwatch-modeller, og der vil blive introduceret flere Goplay-kampagner, siger Kirkbak.

2022 er året, hvor Xplora vil gøre ALT for at overgå sig selv, men vores fokus vil altid være på vores kunder! At I, som forældre og jeres børn oplever, at Xplora er en stor ressource i hverdagen med tryghed, øget aktivitet, udvikling, opdagelse og leg som nøgleord.

Xplora Pay

En ny tjeneste, som der er store forventninger til, er Xplora Pay. Xplora Pay er et koncept, hvor man vil have mulighed for at betale med sit Xplora smartwatch, lave en opsparing og få lommepenge. Denne nye mulighed med Xplora Pay, giver børnene en mulighed for at stifte bekendtskab med økonomi i en tidlig alder. Vi introducerer de ‘gamle lommepenge’ i en ny, smart og fleksibel måde. 

– Vi vil gerne introducere børn for vigtigheden af, ​​at få etableret gode spare rutiner gennem deres lommepenge og opsparing. Her er mange innovative og spændende løsninger for både børn og forældre, siger en hemmelighedsfuld Kirkbak.

Glad dreng med sit X5 Play, et af vores produkter

2022 – Tryg teknologi for børn i en uforudsigelig tid

Vi ved og I ved, at verden kan være sårbar og især under covid-19. At have kontakten til ens familie er alfa omega for både forældre og børn. Verden bliver mere digital, uanset om vi kan lide det eller ej. Teknologi kan være en meget stor ressource for os mennesker og samfund. Men kun så længe det bliver tilpasset og brugt rigtigt. Hos Xplora tilpasser vi præcis vores teknologi til jer og jeres børns behov. Teknologi er en del af vores hverdag og det er vigtigere end før. Vores version er en sikker og god adgang til den digitale verden, for både små og store.

Vi ønsker, at hele familien skal opleve en øget livskvalitet med Xplora på holdet.
Det er jer, vi er her for.?

Vi ser frem til 2022 med jer på holdet og en masse spændende muligheder! 

De bedste nytårshilsner,

Xplora teamet ❤️

glade søskende