Giv børn tid

Giv børn tid – Det er det bedste, du kan give dit barn. Tid til at opdage, at kramme, at være opmærksom, at rose og til at være der for dit barn.

Ifølge en undersøgelse foretaget af Comprd mener hele 42 % af alle børn og unge, at deres forælder er afhængig af deres telefon. Og så mange som 1 ud af 10 mener, at afhængigheden af ​​telefonen påvirker forældrenes mulighed for at tage sig af dem.

 

Undersøgelser viser også, at børn, hvis forældre er afhængige af deres telefon, kan have sprogvanskeligheder, dårligere empati og have sværere ved at komme i kontakt med deres forældre.

 

Pige i skoven med sit Xplora ur

Børn gør, som vi gør. Er du ofte online, vil dit barn højst sandsynligt også gerne være det. Undersøgelsen foretaget af Comprd viser også, at hele 46 % af de børn og unge, der deltog, også er afhængige af deres mobiltelefon.

Dette er en vigtig påmindelse, som vi synes, de fleste forældre skal reflektere over. Vi skal mindes om, hvor hurtigt det går. Børnene vil ikke altid være børn, og den tid, der er nu, kommer ikke tilbage. Tag dig derfor god tid.

 

Det bedste du kan give dit barn er tid ❤️

Xplora tror på teknologi og fordelene ved at forenkle og forbedre vores hverdag, men også på det enorme sociale ansvar for at tilpasse teknologien til børn. Vi hos Xplora har tilpasset teknologien til børnene og valgt at udelukke internettet og sociale medier.

Vi stemmer for at lade børn være børn så længe som muligt.

Læs mere om vores smartwatches til børn her