GoLearn – En skattekiste af kreativitet

Kender du GoLearn på vores aktivitetsplatform?

Vores aktivitetsplatform er et sted fyldt med alle mulige sjove ting. Både kampagner hvor man bliver belønnet med Xcoins for at være aktiv eller Marketplace hvor man kan bruge sine Xcoins på auktioner med fede præmier.

Men inde på aktivitetsplatformen kan man også finde GoLearn – et inspirerende og lærerigt sted med fantastiske fakta og sjove aktiviteter, hvor man kan få stillet sin nysgerrighed og slippe kreativiteten løs. Og det er lige blevet endnu federe!

 

Vi introducerer nemlig en helt ny kategori på GoLearn:

Videoer!

Xplora Golear aktivitetsplatform vieoer til smartwatched ur til børn

 

Disse videoer er designet til at være sjove og informative, hvilket gør læring til en spændende og sjov oplevelse for børn og deres voksne. Vores team af eksperter har sammensat det mest engagerende og lærerige indhold for at underholde børn. Alle videoerne er på engelsk, hvilket gør det til en fremragende mulighed for børn at forbedre deres sprogfærdigheder mens de lærer. Dette vil hjælpe dem med at udvikle deres ordforråd, grammatik og udtale og hjælpe dem med de færdigheder, de kan få brug for i en globaliseret verden.

Skærmtid kan være læringstid! Bliv klogere og mere kreativ derhjemme med GoLearn. på aktivitetsplatformen kan du finde videoer om alverdens emner.

Du kan få svar på spørgsmål som hvorfor planter er grønne?  eller hvordan fik leoparden sine pletter? i Know it all videoerne.

Der er fri leg for kreative sjæle i Marvelous makes, hvor der bygges ting ud af genbrugsmaterialer og i Selmas laboratorie laves der eksperimenter med to 11-årige værter, der guider børn i videnskabsbaserede eksperimenter, der kan udføres derhjemme.

Så lad dit barn finde fantasien frem og engagere sig i kreative projekter, hjemmeeksperimenter og meget mere! Giv dem en meningsfuld skærmoplevelse med videoer på GoLearn.

Hop direkte til aktivitetsplatformen og se alle de spændede videoer med kreative ting du kan tage dig til

Aktivitetsplatform

Hvad er kan man ellers finde i GoLearn?

GoLearn giver børn og forældre en fantastisk mulighed for at fordybe sig i læring og kreativ udfoldelse, samtidig med at de opmuntrer nysgerrighed og fantasi. Forældre kan være sikre på, at skærmtiden er meningsfuld, da GoLearn tilbyder aktiviteter, der udvider børnenes horisonter og giver dem færdigheder, de kan bruge i fremtiden.

En af de mest spændende funktioner på GoLearn er “Opdag & Lær”. Denne funktion giver børn mulighed for at udforske en bred vifte af kreative projekter og aktiviteter. Fra festideer til opskrifter, bagning og hjemmeeksperimenter er der ingen grænser for, hvad børnene kan udforske.

Hjemmeeksperimenter er en sjov og uddannelsesmæssig måde at udforske videnskab på. Børn kan udføre spændende eksperimenter derhjemme med almindelige husholdningsgenstande. Dette hjælper dem med at forstå videnskabens grundlæggende principper og lærer dem at tænke som forskere.

 

Kreativitet aktivitet GoLearn med Xplora

 

Festideer er en anden spændende del af “Opdag & Lær”. Børn kan finde inspiration til at planlægge deres egne fester, lave invitationer, dekorere og endda lave lækre snacks til gæsterne. Det er en fantastisk måde at øve færdigheder og kreativitet på.

Madlavning og bagning er også en del af “Opdag & Lær”. Børn kan lære at tilberede en række retter, forstå madlavningsteknikker og eksperimentere med smagskombinationer. Dette giver dem en vigtig færdighed og en større forståelse for ernæring.

Så GoLearn er ikke kun underholdning; det er en mulighed for børn at udforske deres interesser, lære nye færdigheder og udvikle sig intellektuelt. Forældre kan have tillid til, at GoLearn tilbyder meningsfuldt indhold, der inspirerer nysgerrighed og kreativitet.

I sidste ende er GoLearn mere end blot en online platform; det er en dør til en verden af muligheder og læring for børn i dagens digitale tidsalder. Uanset om det er gennem videoer eller kreative aktiviteter, er GoLearn dedikeret til at styrke børns nysgerrighed. Så giv dit barn den gave at udforske og lære gennem GoLearn, og se dem trives i en verden fyldt med viden og fantasi.

 

Læs mere om alt du kan på aktivitetsplatformen