Er mor og far hverdagens superhelte???‍

At være mor og far er uden tvivl helt fantastisk, utrolig sjovt og givende – måske også en smule (meget) trættende og udfordrende til tider. Den kærlighed du føler for dine børn – den kan ikke nemt beskrives med ord.

Uanset hvad: At være forældre er uden tvivl verdens mest utrolige opgave. Vi vil gerne hylde alle jer fantastiske forældre derude – mor og far!??‍♀️❤️??‍♂️

De største rollemodeller

Der er få mennesker, dit barn ser mere op til end dig. Og det du gør betyder mere, end det du siger…! I forhold til det enorme ansvar og alt det vi skal gøre og ikke gøre, så er det vigtigt at huske på, at ingen af os er perfekte eller fejlfri – og at dit barn også kan have gavn af at lære af dine fejl.

Kærlighedens sprog er det bedste!

At vokse op med en kærlig forældre, der både siger og viser, at man elsker sine børn, er et fantastisk udgangspunkt til livet. Og hvad du giver, får du også i tilbage. Børn er vidunderligt tillidsfulde og kærlige! Hjem er hvor hjertet er. Det er så rart for børnene, at når man er hjemme, er man nærværende og forbundet med børnene – og det gælder selvfølgelig også jer, mor og far!

Mor og datter med Xplora XMOVE og X5 PlayGrænser er også kærlighed

Det er så meget nemmere at sige ja – end nej! For mange ja kan også være uklart for børnene; de har brug for forudsigelighed og klare rammer for, hvad der er okay, og hvad der ikke er okay. Du er den voksne, der skal være den kærlige “leder”! Det er et job og en rolle, der kan være ret krævende, som når din 3-årige ikke vil have sokker på om vinteren – og mødet på arbejdet starter om 5 minutter… #BeenThereDoneThat.

Tålmodighed…

Vi kender den, men kan være ret svært; i stedet for at skynde sig når barnet har brug for hjælp, kan det være rart for børnene at prøve sig frem, lære at stå i situationen – med støtte fra os på sidelinjen; så de lærer at håndtere følelser og situationer, der kan være andet end ”almindelige” – og ikke mindst; at barnet kan opleve succesfølelse!

At vise følelser er rart – og vigtigt!

“Store drenge græder ikke” tilhører en anden generation. Det er sundt at mærke sine følelser – både de gode og de dårlige. Ved at vise sine følelser lærer barnet også, at der er okay at føle og finder måder at udleve dem på.

At se de små ting – kan være ret stort

At finde værdi i de små, hverdagsagtige øjeblikke er så vigtigt i livet – på mange måder; det giver mening, vi bliver mere tilfredse, når vi fokuserer på positive ting, og vi bliver endnu mere bevidste om gode ting – altså en rigtig god spiral! Og – vores børn lærer af os; her kan du i høj grad påvirke, hvordan dine børn kan opleve verden! Duften af ​​nyslået græs. En dejlig sommerbrise. Udsigten fra en gå godtur – de smukke skyer, de grønne træer, de flotte farver. Et smil fra en ukendt. Det grineanfald, du havde med en god ven. Duften af ​​hjemmelavet frikadeller eller af bagte kanelsnegle i ovnen. De små ting – der udgør livet.

Og her er børnene så utrolig gode! Vi voksne kan lære enormt meget af børns engagement og deres konstante søgen efter hverdagens skatte! Skatte, der krydrer vores liv med mening, nærvær, lykke – og som vi sammen kan dele disse oplevelser. Børn vokser, så vi kan træde ind i deres verden og dele deres magiske synspunkter og perspektiver. Og det gør vi voksne bestemt også!

Læs mere og køb XMOVE her!

 

Eller find os hos Elgiganten og Power.