Mobil til børn i sommerferien?

XPLORA – den perfekte mobil til børn!

I takt med at temperaturerne stiger, opholder vores unger sig også mere og mere udenfor. I den forbindelse kan det være rart at kunne kommunikere med de små via. en mobiltelefon. XPLORA er den perfekte mobil til børn! Og sommerferien er et godt tidspunkt at blive bekendt med teknologien før skolestart!

 

Xplora er udviklet som en mobil til børn, og indeholder kun de funktioner et barn har behov for. Specielt ringefunktionen og GPS-en i forældreappen kan være uvurderlige om sommeren, for at kunne følge op på ungerne, når de er ude i det dejlige vejr.

Læs mere om- og køb Xploras nyeste smartwatch her!

Mobil til børn når kommunikationsbehovet øges

Som regel bekymrer man sig mere over det man ikke gør, end det man faktisk tør kaste sig ud i. Måske dette er sommeren, hvor ungerne kan udforske udflugter og spændende ture sammen med gode venner? Måske dit barn er stort nok, til at forældrene ikke behøver at være med som tredje-hjul hver gang? – selvom vi måske gerne stadig vil (-:

For mange børn betyder sommeren at tilegne sig nye kundskaber, blive mere selvstændige og ikke mindste nyde lange dage udenfor med leg og sjov. Det er tiden uden forpligtelser og skole, men også tiden som kan bruges på at gøre vores unger trygge ift. situationer som kommer når skolen begynder igen i august.

Særligt overgangen mellem børnehave og skole er stor for mange. I børnehaven følges de op med os i trygt i hånden, du får at vide hvordan de har det, og hvad de foretager sig hver dag. Men i skolen er de mere overladt til sig selv. Du bliver vandt til kun at vide, om der er sket noget. Derfor er det vigtigt, at børnene er sikre i sin uafhængighed. 

Is og Xplora smartwatch i sommerferien

Sommeren er et perfekt tidspunkt at blive bekendt med XPLORA på!

Sommeren er et perfekt tidspunkt at øve sig på at bruge sin første mobiltelefon – og generelt på at blive kendt med de nye rutiner som følger efter ferien. Eksempelvis kan det være en god ide at lægge vejen forbi legepladsen på jeres nye skole, så barnet bliver tryg med omgivelserne og ved hvordan der ser ud, til at han/hun skal begynde. Tilmed kan i gå vejen til skole flere gange, således at det føles lidt mere vandt at komme ind i rutinen efter ferien. Husk højre-venstre-højre når i krydser vejen! (-:

Hvis det er tanken at dit barn selv skal gå i skole, kan i jo øve jer med et XPLORA på armen. På den måde kan du følge med, via GPS’en, om der bliver gået den korrekte rute, og samtidig kan dit barn ringe til dig hvis der opstår utryghed.

Med et XPLORA på armen kan barnet ringe og sende talebeskeder – men kun til sin kontaktliste! I forældre-appen indstiller du enkelt hvem dit barn skal have mulighed for at kontakte, og får tilmed information om hvor dit barn befinder sig. Uret har derudover en SOS knap, en “skolemodus” indstilling som kun tillader at uret kan bruges som et ur når barnet er i skole, en kalenderfunktion og skridttæller.

Derudover kan XPLORA tage flotte billeder eller optage video – evt. af den nye skolegård, som kan sendes hjem til jer når barnet er kommet sikkert frem på sin rute.

Hvis du overvejer at købe et XPLORA til dit barn, så gør det før ferien – læs mere her!

Bliv tryg ved at give dit barn en mobil

Der er mange faktorer som spiller ind når man vælger at anskaffe en mobil til sit barn. Er der behov for det? Hvilken mobil skal det være? Hvor meget teknologi kan mit barn håndtere i denne alder?

Det er vigtigt at have i baghovedet at dagens smartphones er skabt til voksne. Dog har de fleste nye modeller forældre-indstillinger, som kan være smarte at sætte sig ind i, hvis valget falder på sådan en traditionel mobil.

XPLORA er et mindre avanceret alternativ af mobil til børn mellem 4-12 år, som sidder trygt på armen. Uret er dermed mere børnevenligt, og bliver ikke væk eller ødelagt som man kender det med så mange smartphones. Specielt smart er XPLORA at have til skolestarten, hvortil sommeren som skrevet er et godt tidspunkt at øve sig i at bruge den på. Måske kan man endda lære klokken før man begynder i skole? (-:

Læs mere om XPLORA X6 Play og dens funktioner her!

Sælges også hos Elgiganten og Power.