NYHED! X5 Play

Nu lancerer XPLORA nyheden X5 Play! En helt ny model af vores smartwatches til børn. X5 Play giver dig alle de fantastiske fordele ved vores tidligere produkt, XPLORA 4, men med opdaterede funktioner og design. Ring, send talebeskeder, følg med på GPSen og mål skridt i skridttælleren!

– Vi er så glade for endelig at kunne dele denne nyhed med både potentielle og eksisterende brugere! Jeg synes, X5 tilføjer lidt ekstra til vores produktsortiment, især med sit stilrene design, siger Kjetil Fennefoss, administrerende direktør for XPLORA.

Vil du vide mere om X5 Play? Se her!

Nyt design

Forskellen mellem X4 og X5 Play er først og fremmest udseende. Efter ønske fra vores forbrugere har XPLORA nu udviklet et smartwatch med et mere neutralt design. X5 Play har et visuelt renere udseende og kommer i farverne sort, sort med lyserøde detaljer og sort med blå detaljer.

Derudover har X5 en anden version af Qualcomm-chipsættet (en mikrochip, der findes i de fleste telefoner), hvilket giver os flere muligheder. Mikrochippen betyder, at X5 er 1 mm tykkere, så X4 har den fordel, at den er lidt tyndere.

X5 Play smartwatch

De vigtigste funktioner

X5 Play har alle de væsentlige funktioner fra XPLORAs tidligere modeller. Funktioner såsom opkald, sende/modtage talebeskeder og emojis, GPS, skridttæller, kamera samt SOS-knap er tilgængelige i både X5 Play og X4. Det primære fokus for XPLORA er fortsat at skabe teknologi, der er tilpasset børn.

Teknisk set er produkterne meget ens, men for forbrugeren vil der komme nye og spændende måder at bruge X5 på i forhold til X4.

Har du netop lige købt X4? Frygt ej! Der vil stadig være opdateringer og forbedringer, som også vil være tilgængelige for begge modeller.

Læs mere om X5 Play her!

Fortsætter med at udvikle sig

X5 Play har et mere stilrent design, større hukommelse og hurtigere processorer sammenlignet med XPLORA 4.

– Det nye digitalur X5 Play er blot én af ​​mange spændende planer, som XPLORA har i 2021. Vi vil fortsætte med at forbedre os som Nordens førende udvikler af teknologi til børn, konkluderer Kjetil Fennefoss.

XPLORA 5 Play er tilgængelig i onlinebutikken hos Elgiganten og Power og vil også snart kunne købes i deres butikker, når Danmark åbner op igen!