NYHED! XGO2 – Vores nye smartwatch til børn

Smartwatch til børn – Vores nye XGO2 giver en mere sikker introduktion til den digitale verden! Xplora XGO2 til børn er perfekt til familien, der ønsker en rimeligere Xplora model. Vi har valgt at beholde mange af de vigtigste funktioner fra vores tideligere modeller, såsom mobiltelefon, GPS-sporing, skolemodus og SOS-knap. XGO2 opfylder alle GDPR-krav, så du og dit barn får en god og sikker oplevelse af uret.

En mere sikker hverdag?

Xplora XGO2 har ligesom sin storebror og storesøster Xplora X5 Play smartwatch til børn, hverken adgang til sociale medier eller internettet – vi mener, at børn ikke har noget at gøre her, uden at voksne har kontrol over brugen heraf.

Du administrerer smartwatchet fra en separat overordnet app, hvor du kan beslutte, hvem der kan kontakte barnet og omvendt; hvem barnet kan ringe og sende sms’er til. Dette bidrager til øget kontrol og større sikkerhed for mange forældre, og mange fremhæver det som noget af det bedste ved et smartwatch fra Xplora. 

Xplora XGO2 har en indbygget skridttæller, der sporer børnenes skridt. Skridtene giver Xplora-mønter, der kan bruges i vores aktivitetsplatform Goplay.

Denne platform sigter efter at motivere børn til at være aktive. Ved at deltage i konkurrencer på platformen er det også muligt at vinde seje præmier! Alt du skal gøre, er at få en Xplora-enhed, logge på Goplay og være aktiv! XGO2 er perfekt til den aktive familie, der ønsker en billigere model. Xplora er perfekt til børn i alderen fire år og op, indtil forældrene føler, ​​at børnene er klar til en almindelig smartphone.

 

Hvis du køber et Xplora i en tidlig alder af barnet, vil du se, at behovet og brugen af ​​uret udvikler sig sammen med barnet.

Køb og læs mere om Xplora XGO2 her!

Hvad er forskellen mellem Xplora XGO2 og X5 Play?

XGO2 smartwatch til børn er en “lillesøsteren” til Xplora X5 Play, som er vores testvindende smartwatch til børn i resten af Norden. XGO2 har et mere enkelt design, men indeholder stadig mange af de funktioner, som X5 Play har. Begge smartwatches har opkalds- og sms-funktion, GPS-tracking og skridttæller. XGO2 har et kamera med en lidt lavere billedopløsning end X5 Play.

XGO2 leveres uden den videofunktion, som X5 Play har, samt en lidt mindre batterikapacitet, en lidt lavere hukommelse og en lidt lavere vandmodstand. XGO2 har en lommelygte – hvilket er en helt ny funktion.

Vi tror, ​​dette vil være en favorit hos børnene! Både XGO2 og 5X Play har netværksforbindelserne 2G, 3G og 4G, skoletilstand og SOS-knap. Og selvfølgelig følger Xplora GDPR-reglerne, så du ikke behøver at bekymre dig om at gemme billeder, eller at billederne skulle ende på internettet. 

Xplora XGO2 smartwatch til børn

Klik her for at læse mere om vores nyhed, XGO2 for børn her! 

Klik her for at læse mere om vores avancerede model Xplora X5 Play.

 

Xplora til de små – 4-5 år

I denne alder viser det sig, at brugeroplevelsen er, at børnene forstår meget intuitivt at navigere rundt i uret. De er i stand til at ringe, tage billeder, se på skridttællere og så videre.

De får stor glæde ved at kunne kontakte familie og venner – i starten vil du sandsynligvis opleve at blive ringet op en del! Det er en god praksis for barnet at bruge en mobiltelefon og være i stand til at kommunikere digitalt, i mange læringssituationer i børnehave og skole er digitale hjælpemidler en vigtig del og en stor ressource i dag.

GPS- eller SOS-knappen bruges sandsynligvis ikke så ofte i betragtning af at fire- og femårige ikke går så meget rundt alene. Uret kan være rart at have, hvis børnene vandrer lidt væk i butikker eller andre steder. Smartwatch til børn ses mere som et legetøj end et kommunikationsværktøj i denne alder.

Det er stadig sjovt – og en fantastisk introduktion til den digitale verden.

 

Køb og læs mere om Xplora XGO2 her!

 

Skolebørn med Xplora – alder 6-9 år

Dette er den primære målgruppe for Xplora, når det kommer til børn. Mange forældre vælger at købe smartwatchet i forbindelse med skolestarten

De fleste børn ser frem til at begynde i skole, men som alle mennesker kan de føle sig lidt ængstelige over nye oplevelser. Hvis du bor tæt på skolen, kan de muligvis også gå hjem alene til sidst. Her bliver smartwatchet en god sikkerhed, fordi mor eller far bare er et tastetryk væk! Vi har også modtaget god feedback om at børn, der oplever mobning eller eksklusion, føler sig mere sikre med Xplora.

Skolemodus betyder, at smartwatchet ikke forstyrrer skoledagen for børnene. Du bestemmer, hvilke tidspunkter det skal være i skoletilstand, og så vil det være et almindeligt digitalt ur med en SOS-knap, der kontakter dig, hvis der er noget.

 

Aldersgruppen navigerer godt rundt på smartwatchet – endnu bedre end de fire- og fem-årige. De får en masse glæde ved at kunne ringe til venner og familie med deres egen “mobil”! For det meste bruger de Xplora-uret til at ringe eller sende talebeskeder til forældre for at bede om tilladelse til at gøre noget. Du bestemmer, hvilke kontakter der kan ringes til i den overordnede app, og uret har ikke internetadgang eller vanedannende apps som sociale medier.

Du behøver ikke bekymre dig om, at fremmede kan kontakte barnet, eller at billeder vil komme på afveje, hvilket er en stor bekymring, som mange forældre deler i dag – en bekymring, der desværre er ret reel og vigtig at håndtere for de forældre med børn, der har en almindelig smartphone.

 

Dette er en aldersgruppe, der i stigende grad begynder at udforske verden alene. Via GPS-trackeren og opkaldsfunktionen kan du nemt følge, hvor dit barn er. Usikker på at spore dine børn i GPS? Det er ikke så forskelligt fra at følge dem overalt eller ringe til dem hele tiden. Formålet er at skabe mere frihed for både dig og barnet. I den overordnede app kan der også oprettes sikre zoner, der giver dig besked, når barnet forlader eller kommer ind i en sikker zone. For eksempel når de forlader hjemmet og kommer i skole.

Køb og læs mere om Xplora XGO2 smartwatch til børn her!

Læs om Xplora X5 Play smartwatch til børn her!

Før-teenagere – aldersgruppe 10-12 år

For denne aldersgruppe er det en stor fordel, at Xplora sidder sikkert på armen. De er ofte ude på flere fritidsaktiviteter eller med venner. Med smartwatch sørger du for, at de altid er tilgængelige, og at “mobilen” ikke efterlades i træningsposen eller glemmes i bussen! Barnet har kun adgang til nøjagtigt den teknologi, de har brug for, for at være tilgængelig og sikker.

Hvis de vil være online, kan de bruge computere eller tablets, mens du kan holde øje med aktiviteten. Xplora er ikke imod internettet, det er et meget godt værktøj til læring og underholdning, men vi mener, at det er meget vigtigt med korrekt og kontrolleret brug efter alder og individ.

Xplora sigter mod at lade børn være børn så længe som muligt. Det er ingen hemmelighed, at smartphones med internet giver børn adgang til en masse information. Det øger risikoen for cybermobning, stillesiddende skærmtid og at børn ser noget, de ikke er store nok til at forstå endnu. 

Udfordringen med Xplora for denne aldersgruppe er, at mange børn i alderen mellem ti og tolv har smartphones, og det kan ses som “nederen” at ikke have dem. Tal om det og se på behovet.

Hvis du ender med en smartphone, skal du forberede børnene på ansvaret, indholdet og huske at lære dem online færdigheder. Måske har de smartwatchet i en periode, før barnet får en smartphone – hvilket vil være en god overgang. Derfor er det også en fordel, at vores produkter er meget billigere end de nyeste mobiltelefoner.

 

Hvad har du som forælder brug for at tænke på?

Når dit barn ønsker sig en mobiltelefon, er Xplora smartwatch din sikreste mulighed. Teknologien er udviklet til børn og for at give forældre et alternativ til smartphones eller de ældre mobilvarianter med få funktioner, der glemmes på legepladsen eller skolen.

Hvis du starter så tidligt som 4 år, giver smartwatchet barnet en nem introduktion til den digitale verden på en sjov og lærerig måde. Hvis du venter på, at skolen starter, er det en fordel for barnet og forældrene, når du vil holde kontakten og følge en fase, hvor børnene begynder at udforske mere alene. Har du lidt ældre børn, som du ikke vil give en smartphone til? Tal om det derhjemme, og find en løsning, der får dig til at føle dig sikker.

Der er ikke noget sidste ord her, men vi håber, at vores smartwatches giver både dig og barnet sikkerhed, god kommunikation og et sikkert alternativ til smartphonen!

Køb og læs mere om Xplora XGO2 smartwatch til børn her!

Læs om Xplora X5 Play smartwatch til børn her!