NYHED! Xplora lancerer nyt XGO3 smartwatch til børn

Vi introducerer XGO3 – den perfekte tilføjelse til familien

Det innovative Xplora XGO3 smartwatch til børn sætter nye standarder for digital kommunikation for børn i alderen 4 – 11 år.

Byd velkommen til Xploras nyeste smartwatch til børn. Xplora XGO3 er en forbedret version og optimering af tidligere produkter, som har haft stor succes i Norden og store dele af verden. XGO3 har alle de bedste komponenter fra et Xplora smartwatch i topklasse – men til en lavere pris!

Køb XGO3 her

Så hvad er nyt?!

Kameraet er bedre (2 MP), batteriet (850mAh) holder længere og designet er slankere og lettere end forgængeren XGO2. Denne nye model har en mere nøjagtig GPS og mere pålidelig teknologi. XGO3 kommer med et 4G SIM-kort, så uret kan komme op at køre med det samme.

Og det samme vil børnene!

Med urets skridttæller og den prisvindende Goplay-aktivitetsplatform med spil, kampagner og auktioner bliver børn belønnet for deres aktivitet. Dette er en god og sjov motivation til leg og at komme ud på eventyr, som forbedrer børnenes balance mellem fysisk aktivitet og skærmtid. XGO3 smartwatch er unikt skrædderskyet til børn og kommer som noget helt nyt i 5 flotte og sjove farver, så der er noget for hver en smag! (og så er det også lidt nemmere at se forskel på børnenes ure) ?

  • Vi er stolte af at lancere XGO3 som et nyt smartwatch til børn, der kan lide at have det sjovt og samtidig være trygt forbundet med deres familier, siger CCO hos Xplora Technologies, Kristin Hellebust.

Xgo3 smartwatch

Øget frihed og selvstændighed

Xplora XGO3 smartwatch til børn er en perfekt introduktion til den digitale verden og kommer med alle de vigtigste funktioner, som børn og forældre har behov for. Alle funktionerne på XGO3 er specielt og trygt udviklet til børn, hvilket skaber tryghed i hverdagen for hele familien. Takket være en mobil tilslutning kan børnene til enhver tid ubekymret tage på eventyr, opdage verden og nemt kommunikere med deres venner og familie. Lad børn være børn og forlæng deres barndom!

2 piger med Xplora XGO3

 

Funktioner:

  • Opkald
  • Beskeder og talebeskeder
  • GPS med trygge zoner
  • Skolemodus
  • Skridttæller, stopur og alarm
  • Kamera, fotoalbum og emojis
  • SOS

 

XGO3 smartwatch sættes op og administreres via Xplora-appen. På den måde har forældrene altid det fulde overblik og kontrol. Forældre kan indtaste og tilføje kontakter via appen, hvorefter det kun er disse kontakter, som er synlige på Xplora-uret. Børnene kan kun kommunikere med disse godkendte kontakter, som er blevet valgt og gemt af forældrene. Urets liveplacering kan til enhver tid ses af forældrene via appen. Alle andre funktioner, såsom indstilling af alarm, skolemodus og trygge zoner, styres også via forældre-appen.

Køb XGO3 her

 

Lad børnene løbe frit, møde venner, have det sjovt og tage på eventyr sammen – Xplora tager sig af resten!

Den anbefalede medietid for børn i alderen 7 til 10 år er 30-45 minutter om dagen. Den gennemsnitlige medietid for børn i alderen 6 til 7 år er dog 133 minutter dagligt. Det er mere end 2 timers skærmtid, som dækker over tv, internet, sociale medier, spil og streaming (KIM study 2020).

  • En af Xploras missioner er at forsøge at bidrage til at få børn mere aktive og samtidig have mindre skærmtid, siger Hellebust.

I takt med den hastigt voksende digitalisering og brug af digitalt indhold, som vi ser i dag, så er et sikkert og trygt alternativ til smartphonen vigtigere end nogensinde, når vi har med børn at gøre. XGO3 er den perfekte løsning til at reducere skærmtiden for børn og inspirere dem til en sundere og gladere livsstil.

Læs mere om Xplora her

 

En tryg introduktion

XGO3 smartwatch til børn er nu også tilgængelig hos Elgiganten og Power.