NYHED! Xplora lancerer nyt premium smartwatch til børn

Vi introducerer X6Play! Mere power, sjov og personlig end nogensinde før.

Xploras helt nye X6Play smartwatch til børn repræsenterer et kæmpe spring i smartwatch-kategorien til børn med dets banebrydende teknologi og utallige tilpasningsmuligheder.

Siden 2016 har Xplora arbejdet dedikeret på at udvikle en enhed, der er innovativ og specielt designet til børn, som er klar til at træde ud i den store verden. Her som den 6. generation af Xplora smartwatches er vi stolte af at kunne præsentere vores første produkt, der er produceret in-house fra design til produktion.

Xplora X6Play - dit premium valg

Køb X6Play her

 

Da Neil Armstrong for første gang satte sin fod på månen, var det en stor milepæl for menneskeheden. På mange måder kan man sige, at dette er vores månelanding. X6Play er vores nyeste premium-model og er et kraftfuldt og personligt smartwatch til børn, der hidtil er ulig noget andet i kategorien!

Et nemt valg for os forældre – et kæmpe spring for børn!

Xplora har leveret over 1 million smartwatches rundt om i verden og er betroet af forældre, elsket af børn! Gør hverdagen lettere, sjovere, samt mere legende og aktiv for hele familien med tryghed og komfort i kernen af det hele.

X6Play har alle Xploras anerkendte og elskede kernefunktioner:

 • Opkald
 • Beskeder
 • Talebeskeder
 • Skridttæller
 • GPS-funktion
 • Skolemodus
 • Trygge zoner
 • Alarmer
 • SOS-funktion
 • Ingen adgang til internet og sociale medier
 • Forældre-app
 • Adgang til Goplay-aktivitetsuniverset med masser af indhold til børn

Xplora Connect: X6Play kommer med et forudinstalleret SIM-kort fra Xplora, så du nemt kan komme i gang med det samme og øjeblikkelig få adgang til opkald, beskeder og GPS.

Så hvad er nyt?

Med X6Play får du et sjovt, kraftfuldt og personligt smartwatch! Med banebrydende teknologi og muligheden for at børnene kan skræddersy sit eget ur med masser af farver, baggrunde og ringetoner, er X6Play fuld af personlighed! X6Play er et sikkert valg for dem, der trygt vil holde kontakten med sine børn i hverdagen.

CES - Best of Innovation 2023 (Xplora X6Play)

Rent teknisk er X6Play et stort spring ind i fremtiden og vores bedste smartwatch nogensinde, hvorfor X6Play også blev kåret til årets vinder af ‘Best of Innovation‘ i sin kategori til CES 2023 Innovation Award. Lær mere om den prestigefyldte pris her!

Få glæde af en hurtigere processor, en skarpere og lysere skærm, bedre batteriydelse, forbedret højttalerlyd og mere hukommelse med plads til 10.000 billeder i høj opløsning taget med det fantastiske indbyggede 5MP-kamera! Lær mere om forskellen på Xploras smartwatches til børn her.

Vigtigste tekniske funktioner:

⌚ Høj skærmopløsning (360×440) med animationer

⚡️ Superhurtig 1,2Ghz Quad-core processor

? Langvarig batterikapasitet (880mAh)

? 8GB hukommelse

? Endnu mere præcis GPS-funktion

? 5MP kamera med videofunktion!

Udover den seneste banebrydende teknologi, som er pakket ind i X6Play, er det et legende og sjovt smartwatch med en masse muligheder for at børnene kan personliggøre deres eget ur – gennem både hardware og software.

Alle børn er unikke – nu er deres smartwatch det også!

Køb X6Play her

 

Xplora Color Party – Hvilken farve er du i dag?

Vores X6Play premium smartwatch til børn giver en lang række muligheder for, at børnene kan personliggøre sit eget ur. Med lanceringen af X6Play introducerer vi også vores helt nye Mix & Match-koncept: Xplora Color Party – et nyt sæt tilbehør, der giver dig HELE 3400 farvekombinationer at vælge imellem! Vi lever i en moderne verden af mangfoldighed, hvor børn elsker at udtrykke deres følelser og personlighed – NU får de muligheden! Læs mere om Xplora Color Party her.

Helt nyt Goplay-univers!

Det sjove slutter ikke ved X6Play! Udover alle de spændende nyheder, vi har nævnt ovenfor, så åbner vi i Xplora også op for et helt nyt og opdateret Goplay aktivitetsunivers, som er specielt udviklet med tonsvis af nyt indhold til børn. Goplay forbindes øjeblikkeligt med X6Play, hvilket virkelig gør uret til så meget mere end bare et smartwatch!

Xploras prisvindende aktivitetsplatform for børn er spækket med en masse fantastiske ting, såsom fede kampagner, nye ringetoner, sjove spil og auktioner, hvor børnene kan bruge deres optjente Xplora Coins på seje produkter – og meget mere!

Visionen er lige så enkel, som den er inspirerende: Jo mere børnene bevæger sig – jo flere Xplora Coins tjener de til at bruge på sjovt og lærerigt indhold! En win-win for alle, hvor du virkelig får mest muligt ud af dit smartwatch! Læs mere om Xploras Goplay aktivitetsunivers her.

Opsummering:

Det har aldrig været nemmere at holde kontakten med sine nærmeste på en sjov, legende, tryg og aktiv måde!

Lad børnene løbe frit og udforske den virkelige verden – Xplora tager sig af resten.

⚡️ Mere power! Den seneste banebrydende teknologi med bedre ydeevne end nogensinde før!

?‍♀️ Mere sjov! Øjeblikkelig adgang til Goplay-aktivitetsuniverset med masser af sjovt og lærerigt indhold specielt designet til børn.

? Mere dig! Byt, mix & match! Sammensæt dit eget smartwatch med over 3400 farvekombinationer!

Giv dit barn en tryg introduktion til digitale verden med X6Play.

Køb X6Play her