XPLORA hjemme, på tur eller på påskeferie med børnene. Dette er fordelene.

Påskeferien nærmer sig hurtigt, og for mange bliver det måske ikke helt som planlagt. Uanset om du rejser til familien, tager i sommerhus eller bliver hjemme, er der mange ting, der vil være anderledes. Her er nogle tips til, hvordan du gør påskeferien med børn lidt lettere og sjovere med XPLORA.

Nogle gange er det svært at holde styr på vores små banditter, specielt når vi har ferie. Når børnene er på legepladsen, besøger en fremmed by, eller hvis de bare går en kort gåtur alene til bedsteforældrene, er det ikke let at have kontrol på dem. XPLORA tilbyder mere frihed til børnene og mere frihed til dig. Du skal selvfølgelig stadig følge med, men det hele bliver bare lidt lettere.

Nu er der et påsketilbud på XPLORA X4 – Tjek det her!

Hjælper børnene med at holde kontakten med venner og familie

XPLORA er også en mobiltelefon specielt udviklet til børn. Hvad du måske ikke ved er, at du i forældre-appen “XPLORA” kan vælge, hvilke kontakter der kan ringe og sende beskeder til uret. Du kan sende tekstbeskeder, hvis barnet kan læse og skrive, men du kan også kommunikere gennem talebeskeder og emojier. På denne måde kan de nemt holde kontakten med venner og familie, hvis de nu ikke får besøgt dem så ofte i denne tid.

Påskeferie med børn kan være udmattende

Nu hvor børnene er meget mere hjemme, kan det til tider føles overvældende og trættende. Send dem ud med en ven og lad dem lege, løbe og gå på eventyr sammen. Hvis børnene er gamle nok til at lege udenfor alene, men stadig så unge at du som forældre gerne vil følge lidt med, kan du lade dem lege i lokalområdet samtidig med, at du holder øje med XPLORA-uret på dets tilhørende forældre-app. Du kan følge med ved at ringe, sende SMS’er eller kigge på GPS’en. I mellemtiden kan du læse en god påskebog, se en film og slappe af i sofaen – treat yourself, du har også ferie! Når der så skal kaldes til aftensmad, er børnene kun et klik væk, hvor man nemt bare kan ringe til børnene og bede dem om at komme ind igen.

Forældre fortjener også ferie fra hjemmeskole og arbejde. Selvom vi dog aldrig har fri fra at være forældre, har alle godt af lidt alenetid.

Skridttæller kan bruges til meget …

Først og fremmest for at få børnene til at bruge en masse energi! Her kan du for eksempel have en intern konkurrence i familien, eller børnene kan deltage i de konkurrencer, vi har på vores aktivitetsplatform GOPLAY. Det er også muligt at lave et belønningsskema, hvor børnene får point for hver dag, de når målet på skridttælleren og modtager en præmie til sidst i ferien. Både du og børnene vil være så glade for aktiviteterne og få en god nats søvn, når børnene har brugt deres energi i løbet af dagen.

Få børnene til at teste hvor mange skridt de kan tage på en god påskeæggejagt, lad dem se efter påskeharen i baghaven eller gå en dejlig tur sammen i påskevejret.

Tager du mange feriebilleder? Nu kan børnene også tage billeder!

Der er ingen tvivl om, at mobiltelefonen kan bruges i ferien. Vi tager flere billeder end normalt, deler mere på sociale medier og ser også på andres billeder mere.

Nu kan børnene tage deres egne feriebilleder, men du behøver ikke bekymre dig om, at de kommer på afveje, eftersom XPLORA ikke har internet eller vanedannende apps som sociale medier. Så du kan tage dine billeder og dele dem hvor og med, hvem du vil, mens dine børn kan tage deres egne billeder, som de kan vise til deres venner eller familie.

Uanset om påskeferien med børnene går som planlagt eller ej, ønsker vi dig en fantastisk ferie, og håber, du har fået en smule inspiration til den kommende tid. RIGTIG GOD PÅSKE FRA XPLORA!

Læs mere og køb dit XPLORA 4 på påsketilbud nu!

Eller tjek vores nyhed X5 Play ud her!