Skab varige minder! Sådan gør du!

Barndomsminder er et af ​​de ting, der virkelig sætter præg på os som mennesker. Hvilke slags minder vil du have, at dine børn skal se tilbage på?

Kan du huske tilbage til dengang du var barn? Du har ikke været der i et stykke tid, men det har virkelig været med dig hele tiden. Alt, hvad der er sket i dit liv – selv helt tilbage dengang – har gjort dig til den, du er i dag.


Vigtige minder

Typisk er de tidligste, de fleste mennesker husker minder, omkring alderen 3,5 til fire år. Dette er omkring det tidspunkt, hvor den udviklende hjerne begynder at opretholde sin langtidshukommelsesfunktion.

Skab perfekte minder til dine børn – lad Xplora XGO3 være din familie ledsager.


Tidlige barndomsminder giver os den søde positive smag af nostalgi. Når mange af os tænker tilbage på vores barndom, mindes vi vores familiehistorie, bedsteforældre, lange somre, friere dage, masser af venner og eventyr, skræmmende øjeblikke, vovemod, første, bedste og værste.

Duften af nyslået græs, din yndlingsret, duften fra legepladsen, dine venners hus, roser eller din mors parfume.


Hvad så med vores børn?

Mens vi begiver os ud på en spændende rejse ind i vores egen fortid, er vi som forældre dedikerede til at give vores børn de samme chancer for at skabe de særlige minder, der vil vare i deres voksenliv.

Spørgsmålet er: Giver vi vores børn lignende muligheder som generationerne før os?

Nylige undersøgelser fra norske embedsmænd viser, at 4 ud af 5 forældre er bekymrede over, at deres børn bruger for meget tid foran en skærm. Og lad os være ærlige – der er god skærmtid, og der er dårlig skærmtid. Mange af os har rigtig gode minder, når vi tænker tilbage på sociale spilleaftener, hvor vi kæmpede mod onde skurke på simple tv-spil med vores venner i 80’erne og 90’erne.

I dag suger brugen af ​​mobiltelefoner, sociale medier, vanedannende spil, tablets, pc’er, bærbare computere, streamingtjenester, tv-serier og vores generelle onlineliv mere og mere tid fra både vores eget liv og vores børns liv på daglig basis.

 

Du kan læse børns vilkårs skærmguide her

 

Hurtige, meningsløse og forglemmelige øjeblikke er ikke måden at skabe varige minder på.

Hvilken slags minder vil du have, at dine børn skal se tilbage på?

Løsningen

Xplora XGO3 smartwatch kan give den frihed, din familie længes efter, og dine børn har brug for at komme ud i den virkelige verden og skabe deres egne barndomsminder. Uden sociale medier og ingen forbindelse til online verdenen har I stadig mulighed for at ringe og sende beskeder til hinanden!

LÆS MERE OG KØB HER


Lad dit barn løbe frit – Xplora tager sig af resten!


SÅDAN GIVER DU DIT BARN MERE BARNDOM:

 – Lad dem kede sig! Fra kedsomhed kommer kreativitet, og de bliver bedre til at finde deres egen vej og måder at gøre tingene på.

 – Tal med dem om, hvad du plejede at lave, da du var barn. På denne måde forbinder du dig gennem minder. Måske får de nogle ideer på egen hånd.

 – Lad dem gå ud på egen hånd i trygge omgivelser. Lad dem mødes og forbindes med andre mennesker på deres egne præmisser. Sådan bliver de selvstændige.

 – Stop med at lægge planer! Bare se, hvor dagen tager dig hen. Måske vil barnet komme med nogle fede ideer!

 – Find samtaler i de små ting. Den lille sten på gaden, der minder dig om bedstefar, det træ, der er dannet som en astronaut, eller det affald, der bliver til en frø.
At undre sig over ting, som vi normalt ikke er opmærksomme på, giver barnet en chance for at drømme, digte og opdigte tanker på egen hånd – i stedet for at blive fodret passivt fra en skærm.

Giv dit barn to år mere som barn – køb et Xplora XGO3 smartwatch til børn.