Sjove og lette Halloweenkostumer

Sjove og lette gør-det-selv halloweenkostumer til dit barn!

Halloween er måske en af de sjoveste og mest magiske tider på året – i hvert fald hvis man spørger de mindste i familien!
Hvis du gerne vil tage del i de mange (u)hyggelige aktiviteter på en bæredygtig og budgetvenlig måde, er gør-det-selv kostumer et fantastisk alternativ til dem man køber i butikkerne.

Her kan du se nogle af Xploras favorit ideer og blive inspireret til selv at lave et sejt kostume.
Men en pas på! Hvis du går i gang med at kreere kan du godt risikere at at nabolaget bliver fyldt med spøgelser, pirater eller sågar mumier… Nu er du advaret!

 

Klassisk spøgelse

Der er nogle kostumer som bare er klassikere. Denne spøgelsesudklædning er en hurtig og nem mulighed for alle dem som gerne vil lidt tættere på de mystiske halloween ånder på en budgetvenlig måde.

Du laver dette kostume ud af et gammel lagen. Læg lagnet hen over barnet og marker hvor øjnene skal være med en tusch. Tag lagnet af igen og klip hul til øjnene, så dit lille spøgelse kan se hvilke døre de skal hjemsøge. Husk at det også er en god ide at sørge for at lagnet ikke er alt for langt så spøgelset snubler.

Tip! Du kan tilføje lidt ekstra flair med lidt tilbehør. En lanterne med et LED lys i hånden og lidt trevler i kanten af lagnet får det til at se gammelt og slidt og ekstra spooky ud.

Mumie Kostume

Mumie

Vent lige et øjeblik, hvem har glemt at låse døren til gravkammeret? En uhyggelig mumie er kommet for at optrævle historien og skræmme naboerne.

Mumieudklædningen er let at få til at se godt ud. Start med at give dit barn hvidt tøj på og så vikle så meget gaze eller toiletpapir rundt om dem for at opnå det klassiske mumie-look.

For at sørge for at mumien ikke falder fra hinanden, kan man bruge lidt gennemsigtig tape eller forsigtigt bruge små sikkerhedsnåle.

Tip! Du kan få mumien til at se gammel og slidt ud ved at farve dens “indpakning”. Kaffe og te og andre old gamle snavsede pletter er mere end velkomne. Du kan også lade de første stykker gaze  være løse, for at det ligner at mumien ruller sig ud når den strejfer omkring i nabolaget.

 

Superhelt

Superhelte redder dagen, også til halloween!

For at lave kostumet skal superhelteaspiranten have et par tights og en t-shirt på og så kan du lave en kappe ud af et lagen eller et andet stykke stof. Superhelte skal også huske at beskytte deres identitet, så du kan lave en maske af papir eller karton for at den kan blive holdt hemmelig.

Lad barnet vælge hvad deres superheltekræfter skal være først, så er det lettere at tilpasse tilbehøret til kostumet bagefter. En superhelt med superfart kan have løbesko på, en super stærk kan have legetøjsvægte med osv.

Tip! Hvis det skal være ekstra cool kan du lave et superhelt emblem til at sætte på trøjen.

  1. Print dit superhelteemblem på almindeligt printerpapir, og hvis det er nødvendigt kan du klippe det til.
  2. Klip et stykke plastfolie i samme form men lidt større end dit emblem.
  3. Placer emblemet der hvor det skal være på trøjen og læg plast folien henover.
  4. Læg nu et stykke bagepapir henover og brug et strygejern til at få det til at klæbe sig til trøjen og “lime” emblemet fast.Husk aldrig at bruge strygejernet direkte på plastfolien! brug altid et stykke bagepapir imellem.

Halloween superhelt

Pirat

Ohøj skipper! Du kan let samle et sjovt pirat kostume med ting du har derhjemme. Bare find en stribet trøje og bind en bandana om hovedet på barnet. Du kan lavet en klap for øjet med lidt elastiksnor og et stykke pap. Husk at tegne en anker-tatovering for at fuldende udklædningen.

Tip! Et træ- eller papsværd kan gøre udklædningen endnu mere autentisk. Pas på landkrabber!

 

Mesterkok

Det er ikke alle som gerne vil se uhyggelige ud til halloween. Nogen vil måske hellere være verdens bedste kok i stedet! Du skal bare bruge et forklæde og en kokkehue. Som prikken over i’et kan dit barn have en baguette eller en picnickurv med  eller du kan drysse lidt mel på kinderne af dem.

Tip! Kokke kan også have et overskæg – selvfølgelig krøllet og fransk!

Halloween kostume

Xplora sørger for en sikker Halloween

Halloween skal være sjovt, men det kan gøre nogen forældre nervøse at skulle lade deres børn rende rundt i nabolaget på egen hånd.

Med Xploras smartwatches og deres GPS funktion, kan forældre følge deres små “trick or treat”-unger i real-time. Vores app fortæller dig hvornår det bar forlader en af de Trygge zoner du har angivet og giver barnet mulighed for at komme i kontakt med sine forældre når som helst. Og så sidder det fast på armen så det altid er lige ved hånden. Det er det perfekte valg som barnets første telefon når det ikke helt er tid til den første smartphone endnu.

 

Hvis du overvejer at anskaffe dig et smartwatch, anbefaler vi at du læser mere om vores X6Play eller XGO3 modeller

 

Glædelig Halloween og god fornøjelse med kostumerne.

 

 

 

 

orange