Skal DU være ekspert på Xploras smartwatches?

Xplora smartwatches – Få et stærkt overblik over alle funktionerne. Du vil blive overrasket over alle funktionerne! 

Det ældre ur med standardskive og de tynde skiver er forbi. Vi har siden 2016 hos Xplora gennemgået en rivende udvikling på flere af vores modeller. Xplora står i dag med et af markeds mest avanceret smartwatches til børn. 

Vi skal være ærlige, Xplora smartwatches er ikke bare et ur. Det er et skarpt teknologisk enhed, der har mange funktioner for at gøre hverdagen lettere og sjovere. Og det gælder både for voksne og børn. Derudover er Xplora et fantastisk produkt til at øge aktiviteten hos børn med engagerende underholdning, forståelsen i humanitært arbejde og en fremragende kilde til øget aktivitet.

Læs mere om Xplora smartwatches her!

Hvordan får vi ALT det i vores fantastiske smartwatch?

Xplora smartwatches bliver leveret med et Xplora simkort, som er forhåndsinstalleret i uret. Du aktiverer abonnementet på vores hjemmeside. Derefter er uret lige til at tage i brug. Barnet har eget nummer og kan ringe/modtage opkald direkte fra uret. Med urets touchskærm, er det nemt for de små at navigere rundt. 

Vores ur er digitalt og barnet kan øve sig i at lære klokken. Vi har forskellige urskiver indbygget i vores ur, både analog og den digitale urskive.  

SMS og chat: Uret kan modtage chat beskeder, som barnet kan svare på med installeret svar muligheder herunder emojis og talebeskeder. Her er ingen kedelige tekstmeldinger, vi har gjort det sjovt og nemt. XGO2 kan IKKE modtage almindelige SMS beskeder, det er kun vores X5 Play, der kan modtage SMS beskeder. Ingen af vores smartwatch kan skrive almindelig SMS, kun CHAT.

 

Trygge zoner: Med Xploras GPS-funktion kan du følge dit barns placering. Du kan ligeledes oprette tryggezoner i forældre appen, her vil du få en besked i din app, hvis dit barn forlader tryghedszonen og/eller ankommer til tryghedszonen. Det er en tryghed at have både for dig som forældre og for dit barn.

 

Download forældre app’en her (Google)! 

Download forældre app’en her (App store)! 

2 børn ude i skoven med Xplora smartwatch

Kontaktliste: Forældre/hovedkontakter på app’en, kan tilføje op til 50 kontakter, som barnet må kommunikere med via uret. Dette er ikke noget barnet selv kan oprette via uret, da det skal gøres igennem app’en. Dette er en vigtig tryghed for forældre/hovedkontakter, at barnet ikke bliver kontaktet af fremmede og f.eks. telefonsælgere.

Skolemodus: Skoler har restriktioner med brug af smartwatch/telefon i timerne samt frikvarter. Derfor har vi opfundet vores populære skolemodus, der sørger for, at uret er låst i det tidsrum man indstiller på appen. Det eneste uret kan bruges til, når uret er i skolemodus, er klokken. Mange skolelærer kender ikke til denne funktion endnu – hos Xplora er vores mål, at alle danske skolelærer kender til Xplora Skolemodus funktionen.

Alarm og påmindelse: De fleste af os kender til udfordringer, når barnet skal i/eller ud af sengen! Med vores smarte alarm funktion, lærer vi børn at reagere og tage ansvar. På app’en kan du installere diverse sportsaktiviteter samt aftaler.  

Kamera og video: X5 Play har 2.0 MP kamera, der bruges til både video og foto. XGO2 har 0.3 MP kamera. Xplora følger EU’s GDPR-regler, så du ikke skal bekymre dig om lagring af billederne. X5 Play kan have mere end 1000 billeder liggende og de kan anvendes som baggrund på uret og sætte sit eget personlige præg.

Skridttæller: Med indbygget skridttæller kan barnet følge sin egen aktivitet og sætte sine egne mål. Mange børn elsker at konkurrere med sig selv og eventuelt deres søskende. 

 

GoPlay Store: Xploras egen aktivitetsunivers. Her har barnet mulighed for at deltage i kampagner, hvor barnet samtidigt samler ‘coins’ ind, som kan bruges i de forskellige kampagner. Vi har tæt samarbejde med Universal Studio og Warner Bros og tidligere haft kampagner med, Tom & Jerry, Boss Baby, Dora the Explorer, Space Jam og Peter Plys.
Via kampagnerne kan barnet også være med til at gøre en forskel, som f.eks give vandflasker til udsatte børn med UNICEF. Vores næste projekt er – Opnå grønne byer med grøn energi. Vores version er – Play to move the world.

For hvert tusinde skridt barnet går vil barnet opnå 1 coin.

Via appen, kan coins deles ud til de forskellige enheder, appen har. F.eks. hvis mor har XMOVE og har 50 coins liggende, kan man overføre dem til barnets profil. Man kan også som familie spare coins op, der kan bruges i GoPlay Store butikken. 

​​Medaljer: Hvert år den 1. januar vil uret blive nulstillet. Dvs. alle bruger får uddelt medaljer ud for, hvor aktive man er. Det kan være en Jern-medalje som svarer til 50.000 skridt eller Diamant Plus-medalje, som er på hele 4 millioner skridt. Keep Going…..

Wi-Fi: Vores smartwatch kan kobles til Wi-Fi, og dette er noget vi anbefaler, så uret er opdateret med den sidste og nyeste software.

 

Har du spørgsmål til vores produkter? Kontakt os, så hjælper vi dig!

Læs mere om Xplora smartwatches her!