Skal jeg vælge en smartphone eller Xplora smartwatch til børn?

Når børn endelig er klar til at udforske verden på egen hånd, er det rart at have sikre praktiske løsninger ved hånden. Er smartphone vejen at gå, eller er der en bedre mulighed derude? Det gør det!

Børn vokser så hurtigt! I går havde du et spædbarn i en klapvogn, og i dag begynder dit barn at gå i skole på egen hånd! Det er en spændende, men følelsesladet tid for forældrene. Det kan være meget svært at give slip på den lille hånd!

Hvad laver du? Der er mange produkter at vælge imellem – alt fra et simpelt ur med GPS-funktion, der viser barnets placering, til en simpel “murstens”-telefon og hele vejen til en fuldt fungerende smartphone.

Små børn har ikke mange kontakter, og mange forældre føler at et smartwatch er en bedre mulighed for deres børn. Den går ikke så let i stykker, er billigere, lettere, har ingen internetadgang eller sociale medier – og forældre kan stadig kontakte deres små på telefon og sms! Børn kan stadig have det sjovt med det indbyggede kamera og foretage opkald, når de har brug for det, med en lille enhed designet til en stor verden!

 

Med et Xplora smartwatch rundt om håndleddet er det nemmere at udforske verden med en fantasi, som kun børn har, uden de distraktioner, der følger med en smartphone. Lad dem skabe deres egne barndomsminder, mens forældre nyder den ro i sindet, der følger Xplora smartwatch.
Den prisvindende aktivitetsplatform Goplay er inkluderet, når du køber et Xplora smartwatch!

Læs mere om Goplay her

Så hvad er Goplay egentlig?

Goplay er en aktivitetsplatform, der belønner børn for at holde sig fysisk aktive – på en sjov måde! Børn, der bruger Goplay, bevæger sig mere end dem, der ikke gør! Xploras seneste tal viser, at børn, der bærer et Xplora smartwatch, i gennemsnit går mere end børn, der ikke bærer et Xplora smartwatch. De tager faktisk 2.500 skridt mere om ugen!

smartphone og Xploras aktivitetsplatform

Så hvordan virker det?

Kernen i ideen finder du XCoins – et givende incitament til at holde børn aktive. Goplay-brugere tjener XCoins for hver tusinde trin, de logger på, og bruger XCoins til at låse op for gavnligt og alderssvarende indhold. Dette inkluderer spændende kampagner, læring og opdagelse, spil, præmier, auktioner og mulighed for at gøre dit ur mere personlig med ringetoner og baggrunde.

Efterhånden som børn begynder at gøre mere på egen hånd, både i det virkelige liv og online, støtter Xplora Goplay dem til at blive mere selvstændige. Vores produkter guider dem blidt til at udvikle gode vaner og træffe gode valg. Vi værdsætter at være fysisk aktive, have det sjovt og lære om verden, samtidig med at vi er trygge og forbundet.

Vi synes, det er bedst at vente så længe som muligt, før du kaster dig ud og giver mindre børn en almindelig smartphone, som kommer med et overvældende niveau af funktioner og indhold, der kun passer til voksne. Efterhånden som børn udvikler deres evner til at tænke kritisk, vil forældres overvågning og kontrol hjælpe dem med at navigere i den digitale verden.

Så smartphone eller smartwatch?

 

Vil du læse mere om alle de muligheder der for sjov aktiviteter på Xplora aktivitetsplatform?

Vores aktivitetsplatform er opdelt i tre enestående områder: Kampagner, Market Place og GoLearn. Hvert område åbner døren til en verden af sjov, læring og kreativitet for børn i alle aldre. Læs videre nedenfor for at se de mange muligheder, som Aktivitetsplatformen har at tilbyde!

Gå til  aktivitetesplatforms oversigten og få meget mere at vide

 

Du kan også vælge at hoppe direkte til selve platformen så du kan komme i gang med nogen af ale de fantastisk sjove aktiviteter som er at finde derinde.

Gå direkte til aktivitetsplatformen