Sonic? + Xplora⌚️ = sandt?

Tag med Sonic på et eventyr i høj fart!?

Husker du Sonic? Nu kan du og børnene som Xplora-kunder deltage i vores Sonic-kampagne på vores aktivitetsplatform Goplay! Vær med til at gå en masse skridt og samle ringe sammen med Sonic nu – og du kan vinde fantastiske præmier!

Sådan deltager du på Goplay

Det er hurtigt og let at tilmelde sig Xplora Goplay-platformen. Alt du behøver er et aktivt Xplora-ur og en profil på vores forældre-app, “Xplora”.

1. Gå til Goplay.myxplora.com/da for at registrere dig selv eller dit barn.

2. Log ind på Goplay-platformen med de samme oplysninger, som du bruger til at logge ind på Xplora-appen.

3. Tag Xplora på håndleddet og saml skridt med dit Xploras skridttæller! Se antallet af XCoins på Goplay-platformen eller i Xplora-appen.

Kom i gang!

Sonic i Xplora Goplay

Har dit barn ikke et Xplora smartwatch endnu?

Bestil et Xplora, barnets første mobiltelefon, til dit barn for at forenkle hverdagen for hele familien – og for at kunne deltage i vores super fede Goplay-platform! Eller bestil et XMOVE til dig selv for at øge aktiviteten. Goplay-universet er gratis for alle aktive kunder hos Xplora! Sammenlign vores forskellige modeller, og køb dit Xplora nu.

Du kan deltage sammen med børnene!

Nu kan du som forælder være med til at samle skridt og deltage i kampagner. Med vores XMOVE aktivitetsur kan forældre og ældre søskende også hjælpe med at gå en masse skridt og deltage med børnene i alle vores sjove kampagner på Goplay.

Læs mere om XMOVE her, med blandt andet pulsmåler, bevægelsessensor, søvnovervågning, skridttæller og Bluetooth

Læs mere om vores Goplay aktivitetsplatform her!

Xplora Goplay