Xplora Goplay

Xplora Goplay er en gratis platform for alle aktive Xplora-kunder. Xplora Goplay motiverer hele familien til at røre sig mere, da fysisk aktivitet belønnes på vores Goplay-platform. I en tid hvor skærmtid stiger i takt med udviklingen af ​​teknologi, er fysisk aktivitet og udendørs aktiviteter for børn vigtigere end nogensinde før. Hos Xplora ønsker vi at sætte fokus på og motivere til en sund balance mellem aktivitet og skærmtid. 

Vi vil inspirere børn til at bevæge sig og lege, men vi ved godt, at det nogle gange kan være udfordrende at få børnene ud. For eksempel ser vejret måske ikke så tiltalende ud eller iPads, spillekonsoller og andre indendørs enheder kan være mere tiltalende. De fleste danske børn bevæger sig for lidt og sidder for meget ned ifølge sundhedsplejersken.nu, hvorfor mange danske børn ikke lever op til Sundhedsstyrelsens anbefalinger om at være fysisk aktive mindst 60 minutter hver dag. Det er noget, vi i Xplora ønsker at ændre. Ved at belønne ens aktivitet kan det hjælpe en med at bevæge sig oftere og oftere, og det er her, Goplay kommer ind i billedet!

Xplora Goplay

Motiverer til bevægelse

På Xploras Goplay-platform tjener du en Xplora-mønt (XCoin) for hver 1000 skridt, du tager! Alle Xploras ure har en indbygget skridttæller, der tæller børnenes skridt hele dagen. Man kan blive helt overrasket over, hvor meget de små fødder egentlig bevæger sig i løbet af dagen! Ifølge statistik bevæger børn, der bruger Goplay-platformen, sig 20% mere end andre børn, der bruger Xplora men ikke Goplay-platformen.

Goplay XCoins

Hvad kan mønterne bruges til?

Dine XCoins giver dig mulighed for at deltage i forskellige kampagner, spille spil og / eller købe fantastiske produkter. Nye produkter tilføjes til Goplay-butikken hver uge, som du kan få fingrene i ved at betale med jeres hårdt optjente XCoins. Jo højere pris på produktet, jo mere flittig, aktiv og tålmodig må børnene være og spare deres XCoins op. Med vores XMOVE aktivitetsur kan forældre og ældre søskende også hjælpe med at gå en masse skridt og samle mønter – Xplora-appen tillader nemlig at man kan overføre sine XCoins til hinanden, for eksempel fra mor til søn. Begynd at samle skridt nu, og så kan julemanden måske komme med en Nintendo Switch eller Lego City-pakke købt med Xplora-mønter!

Tag et kig på Goplay-butikken her

 

Xplora Goplay – tilmeld dig, vær aktiv, bliv belønnet!

Det er hurtigt og let at tilmelde sig Xplora Goplay-platformen. Alt du behøver er et aktivt Xplora-ur og en profil på vores forældre-app, “Xplora”.

1.

Gå til Goplay.myxplora.com

2.

Log ind på Goplay-platformen med de samme oplysninger, som du bruger til at logge ind på Xplora-appen.

3.

Tag Xplora på håndleddet og saml skridt med dit Xploras skridttæller! Se antallet af XCoins på Goplay-platformen eller i Xplora-appen.

Xplora Goplay skridt

Har du ikke et Xplora endnu?

Bestil Xplora til enten dit barn som kommunikationsmiddel eller til dig selv for at øge aktiviteten. Goplay er gratis for alle aktive kunder hos Xplora! Sammenlign vores forskellige modeller, og køb dit Xplora nu.