The Explorer – Empowering the next generation

Klar til afgang for “The Explorers”. Start nedtællingen! 3… 2… 1… Goooo! 

Mens du elegant stiger op over Jordens atmosfære, forsvinder summen af ​​de brølende motorer og erstattes af universets dybe stilhed og ro. En stilhed, der forstærker det enorme ukendte territorie, du snart vil opleve på din rejse.

Held og lykke, kære opdagelsesrejsende. Universet venter på dine eventyr 🧑‍🚀🚀

Introduktionen af ​​filmen “The Explorer” indleder vores Empowering-kampagne, som er en hyldest af børns unikke egenskaber, drømme og glæde ved at udforske og gå på opdagelse.

Xplora tror på at drømme stort, hvilket er en egenskab vi ofte ser hos børn og stræber efter at pleje som forældre. Efterhånden som vi bliver voksne, har vi dog nogle gange en tendens til at nedskalere vores drømme til at passe ind i en mere ‘realistisk’ ramme, bevidste om den skuffelse, der kan komme af at sigte for højt. Det er et ironisk twist i betragtning af, hvor meget vi værdsætter og tilskynder store drømme hos vores børn.

Walt Disney sagde engang: “Alle vores drømme kan blive til virkelighed, hvis bare vi har modet til at forfølge dem.” Denne idé er kernen i det, vi laver hos Xplora med vores smartwatches til børn. Vi ønsker at støtte de unge drømmere, der er ivrige efter at udforske og tage på eventyr – uanset om det er en ny galakse i deres fantasi eller parken rundt om hjørnet.

Dette eventyrlige mindset blandt børn har vi hos Xplora formået at skabe gennem vores aktivitetsplatform, som er en integreret del af vores tilgang til at støtte jer i jeres børns udvikling. Med funktioner som skridttælleren og det belønningssystem vi har udviklet gennem vores eventyrlige kampagner man kan være en del af gennem uret og platformen har børn muligheden for at deltage i en aktiv livsstil og blive belønnet for deres indsats

Tænk på barnets Xplora ur, som deres link til kontrolcenteret direkte på håndleddet. Det er som at have rumcentrets støtte med sig, når man er ude på eventyr. Det er en tryghed at vide, at man kun er ét opkald eller besked væk fra at dele sine opdagelser eller få nogle gode råd med på vejen fra mor eller far. Alt sammen mens børnene bevarer deres selvstændighed.

Den her er til dig, lille opdagelsesrejsende!

Læs mere om vores prisvindende smartwatches til børn