Tilmeld dig Goplay – det sikre online sted for børn!

Xploras prisvindende aktivitetsplatform Goplay er det perfekte sikre sted på internettet – med indhold specielt designet til børn!

Som forældre skal vi træffe beslutninger om børns forhold til teknologi. Børn bør høste alle de fordele, som den moderne verden har at tilbyde. Digital færdighed er en væsentlig færdighed for moderne livsstil, og teknologi kan tilbyde nye kreative og uddannelsesmæssige muligheder.

Kom i gang med Goplay nu

Udsat for uønsket indhold

Vi ønsker alle at være i kontakt med børnene i løbet af dagen for nemt at kunne tjekke deres status. Men når et barn bliver præsenteret for en mobiltelefon, åbner muligheden sig ikke kun for, at du som forælder kan ringe og sende SMS. Du åbner også en helt ny verden for barnet, hvor det kan komme i kontakt med hvem som helst. Som forælder tror man, man kan lede sit barn til at se på “de rigtige ting”, men der går ikke lang tid, før barnet bliver udsat for noget andet – uanset om det vil eller ej. 

Løsningen

Men hvordan kan vi fremme sikre digitale vaner og sikre en god balance mellem sikre online og sunde offline aktiviteter? Spørgsmålet har svirret i årevis og er mere relevant end nogensinde. 

Svaret er endelig ret simpelt! Goplay – Den perfekte ledsager til at hjælpe forældre og børn med at navigere i den digitale verden og fremme gode skræmtidsvaner. For med Goplay kan skærmtid være læringstid! Og selvfølgelig en masse sjov. 

Sikkert sted

Men måske vigtigst af det hele – det er et sikkert sted fra alt upassende indhold, som internettet og sociale medier er fyldt med disse dage. Vi hos Xplora tror simpelthen ikke, at børn mellem 4 og 11 år er klar til at manøvrere de farer og udfordringer, der følger med en gratis og ubegrænset adgang til online verdenen. 

Ligesom Xplora smartwatch holder barnet indenfor de fastsatte sikre områder, er Goplay platformen et lukket og sikkert aktivitetsrum, udviklet specielt til små børn. Designet er der ingen risiko for, at barnet kommer i kontakt med upassende emner eller visuelle elementer; heller ikke at blive kontaktet af fremmede. 

Forældre har kontrol

Der er ingen annoncer, ingen eksterne links at klikke på, ingen autoplay-videoer. Alle emner, historier og billeder er udvalgt og forhåndsgodkendt af teamet af børns udvikling eksperter. Aktiviteterne er engagerende og lette nok for barnet at nyde på egen hånd, og alligevel har forældre altid fuld kontrol over deres barns kvalitet og mængde af skærmtid gennem forældre-appen, der følger med smartwatch. 

Så hvad er Goplay?

  • Et spændende aktivitetsunivers, designet til at hjælpe børnene med at balancere deres offline og online tid. Jo mere fysisk aktivt barnet er, jo flere “XCoins” kan de tjene. XCoins kan derefter indløses til belønninger på platformen. 
  • Et sted at lege og vinde præmier, lære nye ting, engagere sig i kreativitet og læring.
  • Et sikkert miljø, fuldt kontrolleret af forælderen, med alderssvarende og sikkert indhold og ingen adgang til sociale medier, ingen chatfunktioner og ingen annoncer.

Xplora er en virksomhed skabt af forældre, til forældre og børn. Vi tror på, at det er muligt at finde den rigtige balance mellem “skærmtid og læringstid” med vores top 5:

  • Sæt klare regler og planlæg “unplugged-tider”, når skærme ikke skal bruges. 
  • Model “digital etikette” i dit hjem og vær et eksempel for dine børn. 
  • Vælg indhold, der er lærerigt og informativt i stedet for blot underholdende. Ikke al skærmtid er ens: 15 minutter at se Youtube er ikke det samme som 15 minutter brugt på forske videnskab og naturemner eller lære nye færdigheder. 
  • Gør skærmtid til en fælles oplevelse: snak, leg og udforsk sammen som en familie!
  • Hold dig sikker: Vælg platforme med indstillet forældrekontrol og dedikerede børnekonti, beskyttet mod uvelkomne elementer i det digitale økosystem. 

LÆS MERE OM GOPLAY HER