Xploras højdepunkter i 2023

Vi har samlet højdepunkterne for 2023, og inviterer dig til at tage del i de væsentlige milepæle, der har formet dette bemærkelsesværdige år hos Xplora.

Tag med os på en rejse gennem de uforglemmelige øjeblikke, der har gjort 2023 ekstraordinært for os, vores samarbejdspartnere og ikke mindst jer, vores kunder.

Hos Xplora holder vi fast i vores klare vision: Lad børn være børn! I en verden med konstant forandring tilbyder vi teknologi, der giver børn mulighed for at vokse, lære og skabe dyrebare minder. I en tid, hvor børns frihed til at udforske og lege er vigtigere end nogensinde før, står Xplora solidt bag dem.

I løbet af den tid, som vores planet har brugt i sin bane rundt om solen, tog vores unge eventyrere over 581 milliarder skridt! Forestil dig 937 tusind unikke små helte i aktion.

2023 var et år fyldt med eventyr i Xplora-universet med alt fra spændende nye partnerskaber, til inspirerende kampagner, til nye produktlanceringer på flere markeder og udvidelsen af ​​vores platform for leg og læring – alt sammen for at berige vores kære kunders oplevelser.

Lad os tage et kig på nogle af højdepunkterne fra 2023!

Xploras X6Play: Omskriver reglerne for smartwatches til børn

CES - Best of Innovation 2023 (Xplora X6Play)

I 2023 introducerede Xplora et helt nyt smartwatch til børn: X6Play – et banebrydende produkt, der sætter nye standarder for innovation inden for mobil teknologi til børn. Dette teknologiske gennembrud introducerede et mere kraftfuldt og engagerende smartwatch med mulighed for personliggørelse, der repræsenterer et vigtigt skridt fremad for virksomheden. Siden 2016 har Xplora været dedikeret til at udvikle innovative produkter til børn og unge eventyrer, og X6Play er kulminationen på disse bestræbelser.

X6Play er mere end bare en smart tech gadget; det er en portal til en verden af ​​udforskning. Med sin hurtige processor, skarpe skærm, lange batterilevetid, rigelige lagerplads og klare kamera, skiller det sig ud som en teknologisk perle. Men det, der virkelig adskiller det fra mængden, er den frihed og kreativitet, det giver børn – med over 3.400 unikke farvekombinationer bliver det et lærred til kreative udtryk.

Læs mere eller køb X6Play her!

Xplora modtager DNs Gazelle innovationspris

Xplora tilføjer endnu et prestigefyldt trofæ til sin prissamling, denne gang for innovation, samfundsbidrag og økonomisk vækst – en imponerende præstation!

Mellem 2018 og 2021 oplevede Xplora Mobile en imponerende vækst på 467% i omsætning og blev torsdag den 25. januar 2023 tildelt Innovationsprisen 2022 på den årlige Gazellekonference arrangeret af Norges førende erhvervsavis, Dagens Næringsliv (DN).

Denne udmærkelse følger den seneste triumf på verdens største teknologimesse, CES-konferencen i Las Vegas, hvor vi modtog prisen for “Best of Innovation”, som et vidnesbyrd om Xploras fantastiske præstationer på den globale scene.

  • “Dette giver os øget tro på vores forretningsmodel i en hurtigtvoksende produktkategori”, siger Sten Kirkbak, administrerende direktør i Xplora Technologies.

Xplora Gazelle 2022 Højdepunkter

Xplora STIFTUNG WARENTEST

STIFTUNG WARENTEST-prisen

I Tyskland nåede Xploras X6Play børneur toppen efter en grundig evaluering udført af den anerkendte tyske forbrugerorganisation, “Stiftung Warentest”. I en test af otte smartwatches til børn blev X6Play kåret som den suveræne vinder.

Denne pris understreger vores forpligtelse til kvalitet, sikkerhed og innovation i kategorien børns smartwatch.

Brochure om skolemodus

I Danmark fokuserede vores team på at nå ud til lærere og skolepersonale, da mange børn får deres første Xplora-ur omkring skolestart. Her blev en informativ brochure sendt ud til alle landets skoler Målet var at øge kendskabet og forståelsen for Xploras børneure ved blandt andet at forklare om funktionen “Skolemodus”, som alle Xploras smartwatches til børn naturligvis er udstyret med – så er der ingen forstyrrelser i klasseværelset, SFO’en eller i frikvarteret, men fokus på sjov, leg og læring.

Bestil ekstra flyers her!

Xplora skole brochure højdepunkter

Præmier på “Die Drei ???”-samarbejde med Sony Pictures Germany

Xplora Die Drei

Xplora var med i et stort samarbejde på filmen “Die Drei – Erbe des Drachen” – en af årets mest succesrige film med over en million biografgængere i Tyskland, som en del af den populære franchise, der fortæller historierne om de tre detektiver.

Dette ekstraordinære samarbejde integrerede elegant Xploras XMOVE aktivitetsur i Die Dreis fortælling, samt præsenterede en fængslende biografreklame, der fremhævede det innovative X6Play. Denne kampagne etablerede en ny standard for, hvordan man håndterer store partnerskaber med flair og kreativitet.

Smartwatches, der planter træer og forbinder hjerter

Når vi nu er inde på partnerskaber, så samarbejdede Xplora også med One Tree Planted i en betydningsfuld kampagne i USA. For hvert Xplora børneur der blev købt i april, blev et træ plantet i et lokalsamfund.

Denne kampagne forbedrede ikke kun børns tryghed og kontakt med familien, men bidrog samtidig med at reducere kuldioxid og støtte dyrelivshabitater, hvilket fremhæver Xploras dedikation på et renere miljø og en bedre fremtid. Samtidig bidrog kampagnen til øget bevidsthed om grønne økosystemer og deres væsentlige rolle i planetens sundhed.

Vidste du for eksempel, at 50% af alle plante- og dyrearter lever i tropiske regnskove?

Plant A tree højdepunkter. Sammen gjorde vi verden til et bedre sted!

Udrulning af ​​den opdaterede aktivitetsplatform

I 2023 fortsatte vi i Xplora med at opdatere på vores sjove og motiverende aktivitetsplatform – et underholdende og lærerigt univers skabt specielt til børn. Vores platform fremmer fysisk aktivitet, udforskning og læring, samt belønner børn for at holde sig aktive. Og aktive – DET har alle vores Xplora-børn i hvert fald været.

Sammen har de i 2023 formået at gå hele 581 MILLIARDER skridt!! WOW!

Hvis vi skal sætte dette i perspektiv, vil det svare til 8031 omgange rundt om Jorden, 418 ture frem og tilbage til Månen, eller 1 tur/retur til Solen!

SIM-pelthen fantastisk!

257.000 kunder har besluttet at tilslutte sig vores SIM-abonnement – Xplora Connect! Denne utrolige milepæl har drevet os ind i det nye år med en utrolig kraft, og vi kunne ikke være mere begejstrede. Mens vi selvsikkert går ind i 2024, forbliver vores forpligtelse til innovation, vækst og kundetilfredshed urokkelig. Din støtte giver næring til vores passion, og vi er fast besluttet på at blive ved med at skubbe grænserne, forme næste generations digitale landskab og sætte dem i stand til at udforske verden sikkert og ansvarligt.

Tak fordi du er en del af vores rejse.

Xplora connect

Bedste mobiltelefon til børn 2024

I kølvandet på 2023 er vi glade for at kunne meddele, at vores produkt, X6Play, er blevet hædret med den prestigefyldte U.S. News Award for bedste mobiltelefon til børn i 2024. Ja, du læste det rigtigt – i segmentet for mobiltelefoner.

Vinderne blev udvalgt baseret på eksperttips, omfattende brugertest, forbrugerfeedback, anmeldelser og vurderinger. Testen omhandlede flere kategorier af bedste mobiltelefoner. Xplora vandt sit respektive segment – sammen med hits som iPhone 15 Pro Max (Bedste High End) og Samsung S23 (Bedste kamera). Denne anerkendelse er en betydelig bedrift.

Udmærkelsen fremhæver de exceptionelle funktioner, der adskiller Xploras produkter fra mængden. En af de primære årsager til denne anerkendelse er X6Plays innovative GPS-sporingsfunktion.

Vi er beærede over at modtage denne anerkendelse fra U.S. News, som bekræfter vores forpligtelse til at levere førsteklasses teknologi, der er unikt designet til børn.

Læs mere om testen her.

U.S. News Award for Best Cell Phone for Kids in 2024


En spændende fremtid for Xplora

Med 2023 bag os ser vi hos Xplora frem til, hvad 2024 har at byde på. Det kommende år vil rumme nye eventyr, glæde og utallige skridt mod en lysere og sundere fremtid for børn og familier rundt om i verden. Lad os huske vigtigheden af ​​at give børn sikker og alderssvarende teknologi, mens vi fortsætter vores arbejde for at sikre en bedre og tryggere fremtid for den næste generation.

Læs mere og bestil et af vores innovative smartwatches i dag!

Se vores udvalg af smartwatches til børn